Jump to content

Recommended Posts

Posted

haha koja legenda : "U kuvanju sam najgora supruga na svetu, ali zato sam u krevetu prava mačka. Oduvek sam smatrala da ako si dobra u krevetu ne možeš biti takva i u kuhinji. Sa druge strane, ako ne znaš da kuvaš, uvek možeš da naručiš hranu, ali ako nisi dobra u krevetu, šta onda. Nadam se da moj suprug ne naručuje ovo drugo", izjavila je Kejt Bekinsejl.

:haha:

Posted

Znate kako se kaze:

Domacica u kuhinji, dama na ulici, kurva u krevetu!

Jbg-a Kate ne zna da kuva, ali i nije joj neka mana :D

Posted (edited)

Upravo to :pivopije: Kuvanje je manje bitno :bigblue: Kad se ogladni nakon dugog i dobrog sex-a naruci se neka klopa

Offtopic:

@ Routas

Jesi to kupio masinu koju si hteo?

Edited by triad1
Posted

Znate kako se kaze:

Domacica u kuhinji, dama na ulici, kurva u krevetu!

To je mozda vazilo pre 2-3 generacije.

Danas ako osh da operishesh po tom pravilu morash da pazish da se te tri ne sretnu...

• Upvote 3
Posted

Ja znam da kuvam ono sto volim da klopam tako da mi te njene vestine i nisu tako bitne :D Vazne su neke druge :D

@Triad: nisam, ovu makinu sam uzeo od druga da se spremam za polaganje na njoj, a polazem uskoro, za koji dan. A necu kupiti istu takvu jer je taj motor slab za moj ukus, ali moje gabarite i kilazu (193cm, 107kg) pa cu kupiti Sprint Challenger. Vec sam nasao jednu kombinaciju za taj motor, svidja mi se jer ima "V" motor i veliki je, tezak 200kg i bas mi odgovara

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...