Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hahahahaha, verovao ili ne, 2 puta sam obijao svoju sopstvenu kuću. Ekserom. :haha:

Више пута сам улазио у кућу кроз прозор на купатилу. Прво бих се напатио да скинем мрежу за комарце и осталу жгадију, па се онда провлачио кроз онај отвор (срећа да су прозори мало већи), онда се ломио преко шоље и једва улазио...

Posted

ona je skromna devojka i osvojio sam je poznavanjem imena glavnih gradova sveta..

Верујем да је име главног града Еквадора пресудно утицало на то да ступи у везу са тобом.

Posted

Poklonio ga je Montenegro Airlines-u. 

Кад полети авион преко Монтенегра као да је наступило помрачење Сунца. Срећа да се не задржава дуго у ваздушном простору некада братске државе, свега 7 до 8 секунди.

Posted

Верујем да је име главног града Еквадора пресудно утицало на то да ступи у везу са тобом.

ne,ali kad sam joj rekao da je glavni grad Rumunije-Bukurest,odmah je bila uverena da znam i koji je glavni grad Meksiko Sitija

Posted

Кад полети авион преко Монтенегра као да је наступило помрачење Сунца. Срећа да се не задржава дуго у ваздушном простору некада братске државе, свега 7 до 8 секунди.

Kako koji avion. Nekima treba i 10.

Posted

ne,ali kad sam joj rekao da je glavni grad Rumunije-Bukurest,odmah je bila uverena da znam i koji je glavni grad Meksiko Sitija

A да ли знаш како се зове главни град Еквадора?

Kako koji avion. Nekima treba i 10.

Ма зезам се, ништа озбиљно. :pivopije:

Posted (edited)

A да ли знаш како се зове главни град Еквадора?

mrzi me da otvaram novi tab za Vikipediju.. :haha:

@Sisus

e kad bi samo znali sta im ime grada znaci na nasem jeziku,bilo bi :sad::ph34r::redface:

Edited by april ethereal
Posted

mrzi me da otvaram novi tab za Vikipediju.. :haha:

@Sisus

e kad bi samo znali sta im ime grada znaci na nasem jeziku,bilo bi :sad::ph34r::redface:

Hahahahaha, sada izraz "idi u kurac" dobija sasvim novo značenje.

Није Гугл, него знање од спремања за неки квиз. Да ме неко пробуди у 5 ујутру, пре бих се сетио главног града Еквадора него Србије. :mrgreen:

Ideš kod Milke, a?

Posted

Ма јок, нешто још у седмом разреду. Јебем ти 'лебац, то је било пре 7 година...

Posted

"Kefalica"?

Јес' курац, нешто још боље (ал' се не сећам како се зове). Победили смо и добили бесплатну екскурзију са школом из тог села... После нас јуриле рибе одатле... То су били дани...

Posted (edited)

Нисам ја крив што си ти матор и што су ти седам година к'о мени једна. :P

Edited by Куруз
Guest Kleopatra seXXX
Posted

Pre 7 godina ja sam prco Andju iz Mošorina u njivi i to kako mmmm. Manje reći, više slika pićetina rasnih, baćani kurobecani.

• Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...