Diddy Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 Pa i taj gore sto je rekao da je Nirvana unistila heavy metal lupeta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal guru Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 Ja ne lupam nista Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dasun Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 Па зато што није метал,зато га је уништила.Сви су прешли на Нирвану. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 Pa cak i da su unistili HM zar to ne zasluzuje postovanje? Jebo te bog jedan covek unistio ceo metal, ejjjj...uostalom sta se to koga uopste tice, slusaj ono sto ti odgovara, vala ima milion muzickih pravaca i bendova, i previse, svaki kurac sad moze da ima svoj bend. Ma bilo bi najbolje da svi klinci slusaju metal dok sveta postoji. Za te klasifikacije muzickih pravaca me boli kurac, za mene postoji dobra i losa muzika i kraj, btw. nisam bas neki okoreli fan Nirvane. Ja recimo volim vise da slusam neke druge grunge bendove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 Sto bih rekao Sale iz Hellera,heavy metal je propao kad je nastala Nirvana. bend koji je postojao 5 godina,sa tri studijska albuma je unistio metal...jak je onda taj metal... Па зато што није метал,зато га је уништила.Сви су прешли на Нирвану. metalci su culi nirvanu i presli na metal? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 Нирвана је уништила метал. Кме. Људи имају предрасуде према металцима. Кме. Људи су глупи и слушају поп/реп/фолк а не метал. Кме. Металци су увек имали дозу тог пичкастог става. 4 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal guru Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 Нирвана је уништила метал. Кме. Људи имају предрасуде према металцима. Кме. Људи су глупи и слушају поп/реп/фолк а не метал. Кме. Металци су увек имали дозу тог пичкастог става. istina + Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 Нирвана је уништила метал. Кме. Људи имају предрасуде према металцима. Кме. Људи су глупи и слушају поп/реп/фолк а не метал. Кме. Металци су увек имали дозу тог пичкастог става. MetalMen nas cesto banuje.kme. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wirus Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Evo neke vrste Cover-a Nirvane ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesalomivi Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Нирвана је уништила метал. Кме. Људи имају предрасуде према металцима. Кме. Људи су глупи и слушају поп/реп/фолк а не метал. Кме. Металци су увек имали дозу тог пичкастог става. Svaka ti je ko Njegoseva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_a_S_a Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 Evo da malo razbijemo pospanos' Nirvana Unplugged in New York [Vinyl] [FLAC] Ne konvertovati u mp3, uzivati u kvalitetnom ripu sa ploce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vozd Jovan Pogani Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Bend za jadnike... Napacene emotivne supke i pedere... Kakvo smece od benda... Ko ovo slusa, nije retard... Uopste... 6 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 pricas o svom bendu? 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vozd Jovan Pogani Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 Pricam o tebi konje mangupski... 2 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 nemoj biti skroman,znamo da promovises svoj bend... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.S.P. Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 Rodni grad Kurt Cobaina odbio most u njegovu čast Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 "izdato je i saopštenje da odavanje takve vrste počasti veliča i njegovu zavisnost i samoubistvo." retardirani amerikanci 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 Ako more.....al u kurac,sad ce nasi da se ponude ovaj na Adi da ga nazovu po njemu.Samo Srbi mogu narkomanu da daju plato i ulice i mostove. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 (edited) sta koga boli kurac sto je on bio narkoman?pravio je dobru muziku...jebe mi se za njegovu licnost...samo srbi mogu da se bave njim,a ne njegovom muzikom... u ns je bila ulica dzona lenona,pa su se penzioneri pobunili...zatucana komunisticka stoka,jebem im mater...ni sami ne znaju koliko se culo u svetu da imamo ulicu dzona lenona...na kraju su joj vratili stari naziv...ime nekog propalog partizana... Edited July 31, 2011 by Trne-svetska mega faca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 sta koga boli kurac sto je on bio narkoman?pravio je dobru muziku...jebe mi se za njegovu licnost...samo srbi mogu da se bave njim,a ne njegovom muzikom... u ns je bila ulica dzona lenona,pa su se penzioneri pobunili...zatucana komunisticka stoka,jebem im mater...ni sami ne znaju koliko se culo u svetu da imamo ulicu dzona lenona...na kraju su joj vratili stari naziv...ime nekog propalog partizana... Ali da li je ima u rodnom Liverpulu? Ovde je stanovnistvo njegovog grada odbilo da da naziv mostu,a Aberdin nije srpski. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 ne znam da li ima u liverpula,boli me tuki da li ima,ali bih zeleo da ima u novom sadu zato sto je bio legenda...jel treba da se zove po nekom partizanu koji je pogin'o u spanskom ratu? i ameri imaju svoje zatucane penzionere... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 Ali on je samo bio muzicar.trubadur sto bi rekla stara skola.Bitan je za polje muzike,za grandz pokret i to je to. borci u ratu su uvek heroji,koji ce u svakoj zemnlji dobiti ulicu. Da je Brus Springstin,njihov narodni omiljeni,ko kod nas Cola,mozda bi i dobio. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 sta ce mi ulica nekog spanskog borca?to ce bas da privuce ljude i imace medijski odjek,a grad ce na tome dobiti...ma daj bre,ljudi nisu mogli da veruju da imamo lenonovu ulicu,svi komentari pozitivni,ali jebi ga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 (edited) jbg kad ces na svako tvoje sta ce mi ta i ta ,imati stotinu koji ce reci a ko je Dzon Lenon?I to pogotovo oni koji su stasavali od '90 do danas. Ne znam kada je ulica dobila ime,ali cinjenica je kako ko osvoji vlast u kojoj opstini,on menja ime ulicama,a svi se svojski trude da izmene nazive koji su nastali u FNRJ i SFRJ. Edited July 31, 2011 by sale 83 Larry Flynt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 stotine debila ce reci ko je,a ostatak ljudi koji budu dolazili turisticki u ns ce biti odusevljeni...u svakom slucaju,vise je njih sigurno culo za lenona nego za nekog partizana... 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts