RNA Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 Мени је ипак његова најјача песмица: Ја нисам песник сломљеног срца мирисних поља, цветнога маја ја сам песник који воли да туца мени инспирација долази из јаја Quote
Sandman Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 Мени је ипак његова најјача песмица: Ја нисам песник сломљеног срца мирисних поља, цветнога маја ја сам песник који воли да туца мени инспирација долази из јаја Imam na kaseti tu pesmicu.Kaseta se zove "Bora Djordjević lupa gluposti". Brate,bash se napio i krenuo s proseravanjem. Ima chitava mala zbirka pouchnih pesmice. Quote
RNA Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 Зар се не зове "Бора Ђорђевић прича глупости"? На њој "Хоћу, мајко, хоћу" има много бољу мелодију, него кад је направио трубаче за њу. Ја и даље кад певушим ту песмицу идем уз мелодију са те касете. Quote
Sandman Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 Da,tako se zove. Pesma jeste mnogo bolja nega kako je uradjena na albumu "Pišanje uz vetar". Au jebiga zaturio sam tu kasetu negde. Quote
Crna_Dama Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 Imam na kaseti tu pesmicu.Kaseta se zove "Bora Djordjević lupa gluposti". Brate,bash se napio i krenuo s proseravanjem. Ima chitava mala zbirka pouchnih pesmice. Misliš "BORA PRIČA GLUPOSTI"? Znam sve pesme napamet. Najbolja mi je ona "Oko hotel Granda okuplja se banda". Quote
Sandman Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 Meni su sve do jaja. Je li ima da se nabavi na CD-u pošto sam kasetu negde zaturio? Quote
Divlji Tigar Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 Ja je bacam u postelju meku ona urla a ja dizem dreku ona uplazseno pita Sta je? a ne vidim da mi je prikljestila jaje. Quote
RNA Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 (edited) Meni su sve do jaja. Je li ima da se nabavi na CD-u pošto sam kasetu negde zaturio? То стварно треба реиздати! Брука је да новој младежи остане недоступно. Edited June 12, 2007 by RNA Quote
Sandman Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 Tako je.Treba se kulturno uzdizati! A i ja pripadam toj novoj mladeži. Ali ipak ja ga slušam bukvalno otkad znam za sebe. Quote
RNA Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 Мене је заразио најбољи друг кад сам имао 5 година, а он 7. Quote
Sandman Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 Ja sam ikopao neke kasete od roditelja i krenuo da slušam Čorbu. Do svog 1. razreda sam već sakupio skoro čitavu kolekciju. Quote
Bata Trokrilni Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 Ja sam tu kasetu čuo daleke 1989. godine. Nek' svi vojnici sveta, mesto da pucaju nađu sebi ženske i nek' ih tucaju Nek' svi momci sveta nađu sebi cure i nek' im ga ture Nek' se i anđeli na nebu pojebu Ili: U kafani muzika tandrče, puca staklo i pucaju glave ni u klozet ne možeš od srče, čaše lomim, ruke mi krvave Loču svinjski očevi i majke, što rađaju kretenastu decu mani sada tupavo potomstvo, Mujo kuje konja po mjesecu A pevaljku silovali nisu majmuni što padaju od pića sve dok nije pokazala sisu - od izvora vode dva putića. Quote
Crna_Dama Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 Meni su sve do jaja. Je li ima da se nabavi na CD-u pošto sam kasetu negde zaturio? Ja imam kasetu.Ustvari,tako sam i pocela da slusam Corbu-preko ploca i kaseta mojih matoraca......keva je pogotovo volela Corbu,a cale Dugme,pa sam sve njihove ploce znala napamet kao klinka. Quote
Sandman Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 Pa narvno. Svi smo tako postali zavisnici. Quote
RNA Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 Ја сам, кад сам почео помније да пратим музику 1994. набавуио све албум еЧорбе из моје младости на касетама. Издања на дисковима тад још није било (ионако нема ниједно), а грамофон сам купио 3 године касније. Quote
Crna_Dama Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 Pa narvno. Svi smo tako postali zavisnici. Quote
Download_manager Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 Da li neko zna, ima li negde u Novom Sadu da se kupe prva četiri albuma Riblje Čorbe na originalnim diskovima? Quote
Petar Pan Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 Da, ali je sad, pri kraju uprskao sve! Quote
IronMetal Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 Da li neko zna hoce li izlaziti snimak koncerta u Areni na DVD-u? Quote
DJ_raBo Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 Da li neko zna hoce li izlaziti snimak koncerta u Areni na DVD-u? Izaci ce DVD. Quote
Zaki Posted July 29, 2007 Report Posted July 29, 2007 Da li neko zna, ima li negde u Novom Sadu da se kupe prva četiri albuma Riblje Čorbe na originalnim diskovima? Mislim da je sve stare albume, koji originalno nisu bili objavljeni na CD-u, objavio One Records. Mislim da u Novom Sadu ima u IPS-u neki od tih diskova... Quote
DragonHeart Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 Sinoc je Bora nastupio u Podgorici, ali s matricom Doci ce do kraja godine da napravi koncert s bendom. Quote
Recommended Posts