DragonHeart Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 Nesto je bio neraspolozen, a i imao je neke povrede, jer je skoro pao sa stepenica. Quote
Diablo-man Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Eh,ta Riblja Corba. Uvek se nasmejem kad neko kaze Riblja Corba(hahahahahhaha) U slobodnom prevodu moze se reci da je Menstruacija(hahahahaha).''Riblja Corba'' nash najbolji bend ! Naravno postoje josh nekoliko domacish bendova ali ovi matorci su najbolji ! Svaka im cast kad su opstali u ovo Turbo folk doba.Riblju corbu sam gledao,hm,5 puta i svaki put sam se extra proveo na njihovom koncetu,jednostavno Bora Djordjevic zna kako da zabavi publiku !! :) Ja imam samo 17 god.,nepunih 17 god.al mogu da kazem da od kad znam za sebe i muziku znam za par dobih bendova:Azra,Riblja Corba,Bjelo Dugme,EKV,Elektrici orgazam,Van Gogh,Divlje jagode itd... mogao bih da nabrajam do sutra. :) Ipak sam ja ''Rock&RollChild" :) Long life rock and roll Quote
RNA Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Sinoc je Bora nastupio u Podgorici, ali s matricom Doci ce do kraja godine da napravi koncert s bendom. Е, те његове форе највише мрзим. Како га нико из бенда не критикује за то, како се нико не буни? Иста ствар је била пре неких 7 година на Убу, када су демократе демократски (бејзбол палицама) свргле локалну власт. Дошао Бора да пева на матрицу, ја се тог дана затекао кући и питају ме људи хоћу ли ићи. Наранво да да ми није падало на памет. Quote
Diablo-man Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Sta god radili,samo nemojte da meshate politiku!!!!! Gde politika udje tu spasa nema... Quote
RNA Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Нисмо ми, он је. Поготово кад је препевао песму 'Народњаци', додајући уместо имена народњака места у којима је СПС добио на изборима у новембру 2000. Завршавало се са "...и наравно Уб". Quote
East Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 Jebiga istorijske cinjenice hmmmm corba,pa aonesto mi smeta,mnogo toga je propalo i kod njega kao licnosti...al brate,bio je jedini koji je radio to sto je radio i za to su trebala muda a iskreno jedva da znam ponekog kome neka njegova pesma nije nesto vazno obelezila.Narocito mi smeta sto najbolje (ajde dobro i najzahtevnije)pesme ne svira i tesko da ce ih i sviratitipa "Rekla Je ..." Quote
shock! Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 Sinoc je Bora nastupio u Podgorici, ali s matricom stalno to radi u Crnoj Gori....ja ga gledao u Budvi 2005 bilo dobro......bio je sad u Herceg Novom pre neki dan......nisam otisao.....mnogo bi bilo......vec sam se i zabrojao koji put.... Quote
Angelystor Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 kako sa matricom u kurac? Pichi RCh muzika i on uz to peva?!kako sa matricom u kurac? Pichi RCh muzika i on uz to peva?! Quote
Angelystor Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 Lopovluk. To ni Blackie Lawless ne radi jebote... Quote
RNA Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 Шта ћеш... Мени то изгледа "само" кретенски, да не причамо што урушава репутацију. На тај начин се човек лепо у трену спусти на ранг најгорих матричарских народшака и народњакиња и њихових наступа. Quote
Bata Trokrilni Posted August 14, 2007 Report Posted August 14, 2007 Bolje i to nego da peva na playback. Quote
Álvaro Recoba Posted August 14, 2007 Report Posted August 14, 2007 Као што је једном радио овде пре неколико година, с тим да је на крају са неким овдашњим свадбарсим бендом и одрадио6-7 песама, које су ови знали, или скоро знали, да одсвирају... Quote
R'N'R GIRL Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 Meni je Corba bila i ostala jedan od bendova koje bas bas gotivim i uvek bi ih pogledala... Quote
.:Thor:. Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 Meni je Corba bila i ostala jedan od bendova koje bas bas gotivim i uvek bi ih pogledala... Nekada sam imao isto mišljenje, ali u poslednjih nekoliko godina posle ovog đubreta što izdaju teško Quote
RNA Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 Такође, а и нагледао сам им се концерта, сваки истији од претходног. Quote
kuruz Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 kako sa matricom u kurac? Pichi RCh muzika i on uz to peva?! Да, ја сам га гледао у једном од суседних села када је тако певао. Мени било феноменално, негде пред крај наступа сам се попео на бину и загрлио га, певао с њим и покушавао да видим колико народа има доле, али ништа нисам видео. Е, алкохоле, алкохоле... На Чикен фесту је било одлично. Quote
Faustus Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 Nekada sam imao isto mišljenje, ali u poslednjih nekoliko godina posle ovog đubreta što izdaju teško Propali su, dodjavola, propali su... Ne ostaje ništa drugo do da pustim matore stvari i uživam u onome što su nekad bili. Ali stoji da su jedan od najvećih domaćih bendova Quote
Kinasky Posted September 6, 2007 Report Posted September 6, 2007 Do negde 3 god.srednje skole Corba je bila moja omiljena grupa,bas sam se lozio...posle,onako...gledao sam Corbu XXX puta i uglavnom je bilo isto...ali,pre neki dan su svirali u Pozarevcu na trgu,jbt,razvalili su!!!znaci,nisu se stedeli nimalo,stvarno je bilo dobro...mnogo energije... Quote
kuruz Posted September 6, 2007 Report Posted September 6, 2007 О томе и ја причам, много су се поправили у односу на оно што се могло видети до пре годину дана. Quote
Bata Trokrilni Posted September 11, 2007 Report Posted September 11, 2007 Oni moraju da vode računa o publici koja je vrlo raznovrsna. Ima tu i pravih rokera, ali i dosta fensera i čobana koji slušaju Čorbu samo zbog nacionalizma. To je problem sa njima, inače bi savršeno funkcionisali kao hard rock bend. 1 Quote
_powerslave_ Posted September 12, 2007 Report Posted September 12, 2007 Jel zna neko kad izlazi dvd sto su snimali na koncertu u Areni ? Quote
Morwen Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 Jel neko sem mene video Bora Corbu letos kako seta po Cacku? Quote
Sandman Posted November 11, 2007 Report Posted November 11, 2007 Jel zna neko kad izlazi dvd sto su snimali na koncertu u Areni ? Ja na TV-u prelistavao programe danas popodne kad ono na Pinku u nekoj emisiji Bora,a u ruci drzhi DVD "Gladijatori u Areni", snimak koncerta. Mislim da nema josh da se kupi ali bice sigurno za par dana. Cena ja mislim da je rekao oko 250 kinti. Quote
extreme Posted November 11, 2007 Report Posted November 11, 2007 Corba... Sta reci? Nek su zivi i zdravi. Quote
Recommended Posts