_powerslave_ Posted November 11, 2007 Report Posted November 11, 2007 Ja na TV-u prelistavao programe danas popodne kad ono na Pinku u nekoj emisiji Bora,a u ruci drzhi DVD "Gladijatori u Areni", snimak koncerta. Mislim da nema josh da se kupi ali bice sigurno za par dana. Cena ja mislim da je rekao oko 250 kinti. Ekstra taj dvd se mora imati u kolekciji. Quote
East Posted November 12, 2007 Report Posted November 12, 2007 eeeee u mom drustvu pri pijanstvu je sve cesca tema -"a sta kad umre Bora?" nista nece biti isto ,kraj jedne epohe Quote
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted November 12, 2007 Report Posted November 12, 2007 dead man walkin' Quote
Routasydän Posted November 13, 2007 Report Posted November 13, 2007 Kad umre Bora neka ostatak benda izda album - Rust in piece Quote
Мајор Гашпар Posted November 13, 2007 Report Posted November 13, 2007 Bora je kao Broja 1. Nikada nece umreti. Quote
_powerslave_ Posted November 13, 2007 Report Posted November 13, 2007 Bora je legenda, zaista je teshko zamisliti shta ce biti kad umre... Quote
Sandman Posted November 13, 2007 Report Posted November 13, 2007 E aj' nemojte o tome. Do tog dana ima dosta godina(vekova ) da prodje. Quote
crusader84 Posted November 14, 2007 Report Posted November 14, 2007 Bio skoro na TVu snimak dela koncerta iz Arene. Quote
Routasydän Posted November 14, 2007 Report Posted November 14, 2007 ја сам мог Ибанеза купио у Микс Мјузик код Видоја Божиновића баш је био тад у радњи, позитиван лик а Бору сам упознао у прес канцеларији Грчке амбасаде када сам тамо радио као администратор, хтео сам да му дам празан диск на ком писе рибла чорба мп3 да ми потписе, али на крају сам одустао, ипак је рокер, то бих урадио само неком слепцу турбо фолкеру Quote
_powerslave_ Posted January 2, 2008 Report Posted January 2, 2008 Izashla je i dvd i audio verzija koncerta iz arene... uh moram to shto pre nabaviti. Quote
Cira Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Jebote nigde ne mogu da nadjem DVD, sve rasprodano!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Poludecu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Мајор Гашпар Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 Ljudi, koliko kosta taj DVD? Quote
Влада Џет Posted January 16, 2008 Report Posted January 16, 2008 Бора Чорба је мој друг. Частио ме пивом мада зна да не смем. Доктор ми забранио. Quote
_powerslave_ Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 Sinoc na moto skupu ovde kod nas u Shapcu, pred sam nastup Djordja Davida, izlazi apsolutno neochekivano niko drugi neg Bora i to sa dzitrom...a u masi nevidjeno ludilo...znachi koja je taj chovek legenda to je strashno...tolko sam se obradovao i drao ko nenormalan da mi je grlo otishlo u tri lepe....odsvira chovek Lutku i Kad Sam Bio Mlad i ode sa bine, a posle smo nekih par minuta skandirali ''Ocemo Boru" ili tako neshto ne mogu da se tachno setim, al mogu samo da zamislim kako se tada Djordje David osecao.... Quote
Grob Bez Dna Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 izlazi apsolutno neochekivano niko drugi neg Bora i to sa dzitrom.. sreca sto sam otisao na crve Quote
_powerslave_ Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 sreca sto sam otisao na crve Hm pa ne znam bash, reche mi drug da su Crvi bili totalni raspad sinoc...a ovamo na moto skupu je bilo bash veselo hehe, tako da nisam zazalio shto sam otishao... Quote
El Karnisero Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 Bila je Corba u Smederevu pre jedno 2 nedelje.Bilo je mnogo dobro.Iako mi nisu jedni od omiljenih atmosvera je bila super. I naravno bilo je par sutki. Quote
_powerslave_ Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 Meni su uz YU Grupu omiljeni domaci bend, inache zna li neko neshto vishe o koncertu koji treba da se odrzi ove godine povodom 30 godina postojanja? Quote
Bata Trokrilni Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 Znam da ću ići na njega, ako se održi. Quote
Grob Bez Dna Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 Hm pa ne znam bash, reche mi drug da su Crvi bili totalni raspad sinoc...a ovamo na moto skupu je bilo bash veselo hehe, tako da nisam zazalio shto sam otishao... to i oni kazu, al' je meni bilo do jaja.a i ne volim jebenog boru.sta vise, mrzim ga... Quote
Sandman Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 (edited) Meni su uz YU Grupu omiljeni domaci bend, inache zna li neko neshto vishe o koncertu koji treba da se odrzi ove godine povodom 30 godina postojanja? Je l' to ono shto se prichalo da ce se odrzhati na nekom stadionu? Brate jedva chekam to,ima da bude veci spektakl nego proshle u Areni! Edited May 18, 2008 by Sandman Quote
Sreta Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 to i oni kazu, al' je meni bilo do jaja.a i ne volim jebenog boru.sta vise, mrzim ga... uzmi ubi pa se pistolj......... Quote
Recommended Posts