Totamealand Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 Истина, али ми је музика толико неинспиративна, да просто немам речи. Кад вам ово каже човек коме је Рибља Чорба најбољи домаћи бенд свих времена и који зна текстове свих песама закључно са "Збогом Србијо", можете мислети колико ми је албум био гадан да превалим онако нешто преко тастатуре. Немој, Принче, молим те само ти да ми причаш о ушима и слуху. Zanimljivo da ti nisu zapali za uši neki momenti koji baš vuku na 80-te, prvenstveno mislim na Krilate pegaze i Razmaženu devojčicu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 Nema više Danas krešu sponzori, Pičkin dim i slična sranja. A leba ti, shta fali pesmi Pichkin Dim? Pesma je chista zajebancija... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 Meni je baš drago što je Bora prestao sa takvim zajebancijama. 'Aj da su barem malo inteligentne, bilo je zajebancija i u osamdesetima, ali nisu bile toliko besmislene. Meni je P****n dim bezveze, a o Sponzorima da ne govorim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 Zanimljivo da ti nisu zapali za uši neki momenti koji baš vuku na 80-te, prvenstveno mislim na Krilate pegaze i Razmaženu devojčicu. Ко каже да нису. Бора једноставно нема глас за 'Крилате пегазе', тачније онако како би музика захтевала, а текст ми никако не иде уз онакву музику. 'Боже колико је волим', или како се већ зове песма, ми је можда и најбоља. Има најемотивнији текст (беш и није мој фах), али баш лепо упарен са лаганица музиком. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 Немој, Принче, молим те само ти да ми причаш о ушима и слуху. Što? Možda zbog toga što sam u poslednje vreme počeo da slušam dosta bendova na tvoju preporuku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 Bora više nema nikakav glas, al' to ne znači da je trebalo izostaviti tu pesmu , a i tekst je odličan, i bar se po mom mišljnju odlično uklapa sa muzikom. Realno gledano mnogo je 13 pesama sa ovom temom na jednom albumu, ali sigurno pored ovakvih pesama nisu mogli da prave neku zajebanciju. Zato će ih na sledećem biti Uostalom, možda ovo i nije Borina priča, nego je, eto iskoristio pisanje novinara i napakovao ove ljubavne pesme, a mi sad mislimo da je on tužan zbog neke djevojke Što se tiče pesama Sponzori, Pičkin dim, gomile sa albuma "Pičanje uz vetar" i sl. ne sviđaju mi se ni malo u odnosu na Ljubomorko, Džigi bau stori, Priča o Žiki Živcu, Jedan čovek, Tezga (kult) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 Па, пази, шта му се све издешавало у животу последњих година, имао је прегршт материјала за љубавне текстове. Прво се заљубио, па развео од жене с којом је био 20 и кусур година, а онда се она самоубила. Шта ћеш више инспирације? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 Realno gledano mnogo je 13 pesama sa ovom temom na jednom albumu Ja sam ga skratio za dve pesme - Muško od plastelina i Orfej, tako da mi je taman. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4R15 Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 Album je super, barem meni. Tekstovi su, po običaju izuzetni... definitivno nešto što će se vrteti u Winampu sledećih nekoliko dana Jbo winamp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Provodim prilicno sive dane nigde beline ni sjaja, fale mi kelneri iz moje kafane, fale mi dripci iz kraja. Jednim pogledom dodirujem tugu, secanja opet se bude. Ja vise ne smem da gledam niz prugu, vozovi razdvajaju ljude. Nazad u veliki, prljavi grad.. prljavi grad Gomila, buka, smog i dim, cesto ko stene cvilim za tim u dusi samo pustos i jad nazad u veliki prljavi grad.. prljavi grad prljavi grad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 E, to je bila Čorba! :rockdevil: ''Vozovi razdvajaju ljude!!!'' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Vaistinu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Album je golo govno.Dosadan u pm,kuka ceo album.Monotono i neinspirativno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 To se odnosi na novi album ili...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikki270 Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Samo sam na brzinu preslusao pesme i samo cu reci da sam iznenadjen koliko ima svezine i dobrih ideja sto nisam ocekivao od njih...Boze, koliko je volim - ova stvar je neopisivo dobra...ufff!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojance Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Provodim prilicno sive dane nigde beline ni sjaja, fale mi kelneri iz moje kafane, fale mi dripci iz kraja. Jednim pogledom dodirujem tugu, secanja opet se bude. Ja vise ne smem da gledam niz prugu, vozovi razdvajaju ljude. Nazad u veliki, prljavi grad.. prljavi grad Gomila, buka, smog i dim, cesto ko stene cvilim za tim u dusi samo pustos i jad nazad u veliki prljavi grad.. prljavi grad prljavi grad. E ovo je pesma! Preslusah novi album,jebi ga treba da prestanu da snimaju.Ima dve-tri slusljive pesme,ostalo je lose. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Samo sam na brzinu preslusao pesme i samo cu reci da sam iznenadjen koliko ima svezine i dobrih ideja sto nisam ocekivao od njih...Boze, koliko je volim - ova stvar je neopisivo dobra...ufff!!! Slažem se da ima svežine i novih ideja, što sam već i rekao. Možeš misliti kad je meni Bože koliko je volim jedna od slabijih pesama, a nije loša, što znači da na albumu ima pregršt stvarno jakih pesama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 To se odnosi na novi album ili...? Da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crna_Dama Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 (edited) Svirali sinoc u Slatini kod Cacka.Nisam isla, cula sam od ortaka da je bilo standardno, puno ljudi iz CA, iste fore...mislim, zao mi je sto nisam bila, al nisam mogla naci prevoz.A i nije mi nesto do benda, slusala sam ih uzivo vise puta, nego zbog zezanja. Sretoh Boru pre sat vremena u gradu, prepolovio se, zalosno ga videti. Edited April 8, 2009 by Crna_Dama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Ima li nekih najava možda za neki koncert u Bg-u? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Sretoh Boru pre sat vremena u gradu, prepolovio se, zalosno ga videti. Što, šta mu je? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crna_Dama Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Što, šta mu je? Ma, sav je smrsao, nekako je propao, sta ja znam.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Au, pa nije ga valjda ova likuša do te mere upropastila... Ali opet, dobro mu je došlo da malo smrša, kad se setim kakav je imao problem sa gojaznošću pre nekoliko godina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crna_Dama Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 (edited) Da, to je tacno, bio je predebeo.Ali, sta ja znam, stvarno mi izgleda nekako raspalo...Lik je, svejedno.Uprkos njegovim politickim & izlapelim proseravanjima poslednjih godina, ja ga gotivim. A i malo lokalpatriotski. Edited April 9, 2009 by Crna_Dama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Ma, sav je smrsao, nekako je propao, sta ja znam.... Pa baš to što je smršao je za pohvalu. To ga baš podmladilo. Šta, nije valjda bolje izgledao dok je bio debeo kao svinja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts