Guest smileysmaniaa Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Ma ja shto slusham od njih to je ono staro,albumi do 86,sad je ovo shit ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vule iz Kule Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 Ma ja shto slusham od njih to je ono staro,albumi do 86,sad je ovo shit ! Ajde da nekako, ali nekako shvatim za ostale albume, ali Ujed za dusu (1987) shit? Inace, koncert u BG-u na Uscu je 5. septembra. Ja verovatno idem sa celom porodicom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 Omiljeni domaci bend se ne propushta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 (edited) Jea, bili su odlicni u areni pre dve godine, ni sad se ne propustaju. A bas malopre pustio rc i vidim ovu vest. Edited May 5, 2009 by Ash Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 Aaaa jebeno do jaja! Ide se naravno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 Jel to potvrđeno za 5. septembar? Gledao sam sad na njihovom sajtu i u najavi koncerata ne piše taj datum niti bilo koji drugi za Bg, svi su nešto u inostranstvu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vule iz Kule Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 (edited) Bora licno je najavio taj koncert tokom promocije njihovog novog albuma, koja se pre jedno nedelju dana odrzala u Corba kafeu. Edited May 7, 2009 by Vule iz Kule Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 Znači - da se planira taj 5. septembar! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 Ide se, nema sumnje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 Ide ide nego sta, glavu u torbu za Riblju Corbu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 (edited) Bejah na Ušću i u Areni, najverovatnije se ide i na ovo. E bilo bi lepo samo da opet naprave kao fest sa gomilom bendova, možda i to pomogne da koncert više liči na koncert nego na politički skup, ono u Areni su se više dizala 3 prsta nego "rogovi", koji kanda više priliče rock koncertu, pa koja god grupa da je u pitanju. Edited May 10, 2009 by crusader84 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 Pa jbg kada Čorbu sluša i gomila seljanije i kvazi-patriota. Nego,kada su to imali koncert na Ušću? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 (edited) Hmm... negde sam kanda zaturio kartu... ali koliko se sećam 2004. je bila u pitanju. Edited May 10, 2009 by Zoll Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 2004. godina, svirali su razni bendovi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 Sećam se da je sviralo i Zabranjeno pušenje, i da su ih gađali zato što su svirali samo nove stvari. Pokupili se ljudi posle pola sata svirke i otišli sa bine... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 Još imam kartu, 3. jul 2004. Bilo kao 25 godina Čorbe i 20 godina Z.Pušenja, i svirala još gomila bendova, sećam se da sam ja bio stigao oko 6 uveče i već je bilo par bendova prošlo, a sve bilo gotovo tek oko 3 ujutru! A to kada je ZP wanna bi sviralo maltene nisam ni slušao, bio sa nekom veselom ekipom skroz pozadi, cirkali, zajebavali se, igrali fudbal sa flašama... Čak ni za Čorbu nismo bili mnogo blizu, blejali kod miksete, a mislim da smo samo za Alogiu i Kraljevski Apartman divljali skroz napred. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 Da, da, to je taj koncert na kom je Pušenje popušilo pošteno... a mogao je da bude najjači koncert ikad da su svirali stare stvari tj. ono što valja. Al jbg... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest stringskipper Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 Skupina polupismenih polumuzicara koja svira kvazipatriotske polupesme. Stvarno je tuzno da neko i dalje ovde slusa Riblju Corbu. Nije ni cudo da vecina musicara koji vrede beze u inostranstvo i tamo prave karijere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 Još imam kartu, 3. jul 2004. Bilo kao 25 godina Čorbe i 20 godina Z.Pušenja, i svirala još gomila bendova, sećam se da sam ja bio stigao oko 6 uveče i već je bilo par bendova prošlo, a sve bilo gotovo tek oko 3 ujutru! A to kada je ZP wanna bi sviralo maltene nisam ni slušao, bio sa nekom veselom ekipom skroz pozadi, cirkali, zajebavali se, igrali fudbal sa flašama... Čak ni za Čorbu nismo bili mnogo blizu, blejali kod miksete, a mislim da smo samo za Alogiu i Kraljevski Apartman divljali skroz napred. taj dan nikad neću zaboraviti zato što je u sc svirao pat metheny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdodnovani Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 Ja sam se toliko razocarao u Boru kad je dosao u Banja Luku da pjeva na Oskaru popularnosti. Pjevao je sa svim onim ljudima koje je godinama pljuvao i na taj nacin pljunuo sam sebi u lice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Skupina polupismenih polumuzicara koja svira kvazipatriotske polupesme. Stvarno je tuzno da neko i dalje ovde slusa Riblju Corbu. Nije ni cudo da vecina musicara koji vrede beze u inostranstvo i tamo prave karijere. Da obuces svecano odelo i da se umijes pre nego sto pomenes Boru i 'polupismene' muzicare! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Verovatno sluša EKV i proevropski je orijentisan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest stringskipper Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 <br />Verovatno sluša EKV i proevropski je orijentisan.<br /><br /><br /><br /> Apsolutno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest booster Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 <br />Skupina polupismenih polumuzicara koja svira kvazipatriotske polupesme. Stvarno je tuzno da neko i dalje ovde slusa Riblju Corbu. Nije ni cudo da vecina musicara koji vrede beze u inostranstvo i tamo prave karijere.<br /> nemoj tako...iako se bora i kompanija bune ovo ipak tezi da bude demokratska drzava pa svako moze da slusa sta hoce...to ti je k'o sa pljugama: ako nekom prija da smrdi i i da se izlaze potencijalnim srcanim i bronhijalnim oboljenjima samo neka to radi tamo gde to ne ugrozava druge...tako kad konacno iskorene cigare na javnim mestima mozda ukinu i corbu, grand i ostalo na istim tim javnim mestima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Niste dostojni da komentarisete Corbu definitivno. EKV !? Sto se ne nadjete zajedno na nekom lsd partiju pa objasnjavajte jedan drugom sta je neki drogiras hteo da kaze u nekoj glupoj pesmi )))))))) Koja pesma je kvazipatriotska? Ko je polupismen od muzicara? Daj navedi stihove kvazipatriotske. Bolje da iskorenimo pedere , narkomane i kvazi intelektualce i kriticare. U poremecenom sistemu vrednosti jednostavno mora da ispliva neki 'intelektualac' kome je dosta svega i Riblje Corbe. Na kolena pred Corbu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts