Bata Trokrilni Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 Minut sa njom sa izuzetkom 2-3 pesme smaračina teška. U početku mi se svideo kao drugačiji album u odnosu na ostale, ali je lako pao u zaborav. Na Uzbuni smaraju samo Ti ne znaš šta ćeš da budeš kad porasteš i Izgubljen. Izbaciš te dve i ostatak albuma savršen. Tekstovi Lelek Serba i Šerše La Fam su krajnje korektni, standardni Bora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted February 9, 2013 Report Share Posted February 9, 2013 Pazarena karta za fan pit. Čoveče, kako ubija ova stvar Sam pao, sam se i ubio. Nadam se da neće da je preskoče. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 Добар је нови Албум сад сам завршио са преслушавањем целог 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 http://www.telegraf.rs/jetset/535988-intervju-biljana-nevajda-zena-kojoj-je-bora-corba-posvetio-pesmu-ostani-djubre-do-kraja-foto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 Seme li joj kurvino... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=OVg8BrlmWSw&list=UUAt0oAyVRPqd4DplcZcE_1A Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted March 18, 2013 Report Share Posted March 18, 2013 Novi official spot http://youtu.be/Qo_6Od1wGU8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 18, 2013 Report Share Posted March 18, 2013 Добра песма. Вреди ли купити албум? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted March 18, 2013 Report Share Posted March 18, 2013 Vredi, bolji je od proslog. Mada ja sam i prosli zavoleo prilicno brzo. Produkcija je odlicna, pesme dobre. Jedna jedina zamerka je sto se u samo dve ne pominje zena. Previse prostora dato kurvama, ali jbg brat je osetio mladu picku... Standardna Riblja Corba, kao sto sam vec naglasio, plus nema politike (osim naduvavanja Amera u Lelek Serba, mada to i nije neka politika) i nema vulgarnosti (koje meni nikada i nisu smetale, mada znam da su mnogi kukali zbog toga) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted March 18, 2013 Report Share Posted March 18, 2013 Meni deluje fino. Moracu da skinem album. Nisam ih slusao sto godina, ali sam zaintrigiran sada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 18, 2013 Report Share Posted March 18, 2013 Има цео на Тјубу, слушао сам мало. Чини ми се да је продукција боља него икад. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted March 18, 2013 Report Share Posted March 18, 2013 To sam prvo primetio kad sam pustio disk. Stvarno dobra produkcija, valjda su u Londonu to radili sa onim McCoyem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted March 18, 2013 Report Share Posted March 18, 2013 Šta fali pesmama o ženama? 'Sam sam pao sam se i ubio' je odlična. I 'Šerše la fam' je simpatična, dopada mi se tekst. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted March 18, 2013 Report Share Posted March 18, 2013 Dobre su sve, nego 10/12 pesama je o zenama. Buduci da je tako bilo i na proslom, sto je mnogo mnogo je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted March 18, 2013 Report Share Posted March 18, 2013 Ne samo da ih ima više, nego su i bolje od te dve. Sjebala mu znanje beštija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted March 19, 2013 Report Share Posted March 19, 2013 meni je kul što nema vulgarnosti, ne priliči mu više (ako je i ikad) rekao bih. a politike bi moglo, kosovo je srbija, ipak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted March 24, 2013 Report Share Posted March 24, 2013 ALOOO NE POZNAJES MI GLAS..... Kako je dobar bio koncert Pravim decu samo da bi mogla da slusaju Corbu! JEBI! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted March 24, 2013 Report Share Posted March 24, 2013 Значи било је добро на концерту ? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted March 24, 2013 Report Share Posted March 24, 2013 Oduševio sam se kad sam čuo da su svirali Alo, mogli bi da iskopaju tako neke manje poznate pesme i za Beer fest. Ima li negde cela set lista? Please! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 24, 2013 Report Share Posted March 24, 2013 (edited) Ja ću da pevam Ja ratujem sam Tu nema boga, nema pravde Radiću šta god hoću Uzbuna Napolju Neću da ispadnem životinja Kad me već lažeš (Izgubljen) Sutra me probudi - sa Čuturom Zadnji voz za Čačak - sa Čuturom Ja sam se ložio na tebe - sa Bajagom Kad hodaš - sa Bajagom R'n'r za kućni savet Nemoj da ideš mojom ulicom Dva dinara druže Šerše la fam Lelek Serba Kako je lepo biti glup Užasno mi nedostaje Jedino moje Poslednja pesma o tebi Ljubav ovde više ne stanuje Malograđanska - sa McCoy-em Volim volim žene - sa McCoy-em Prevara Ostaću slobodan Alo Gde si u ovom glupom hotelu Sam pao, sam se i ubio Kada padne noć Kad sam bio mlad Ostani đubre do kraja Lutka sa naslovne strane Pogledaj dom svoj, anđele Najbolji koncert Čorbe koji sam do sada gledao. To je to, vrh u svakom smislu. Borin glas u vrhunskoj formi, njega bih posebno pohvalio. Ali, ovo je vrhunac koncerta definitivno, svaka mu čast: Edited March 24, 2013 by Bata Trokrilni 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted March 24, 2013 Report Share Posted March 24, 2013 Ау, колико песама... Sam pao, sam se i ubio Због овога ми је жао што нисам била. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted March 24, 2013 Report Share Posted March 24, 2013 Neverovatna set lista, mnogo više iznenađenja nego na onom koncertu pre tri godine u Areni. Ladno Prevara! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imas_pljugu? Posted March 24, 2013 Report Share Posted March 24, 2013 Какве су оно предгрупе биле које пичке материне? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 24, 2013 Report Share Posted March 24, 2013 Za Kontrast nisam znao, a Čika Joca i zmajevi su mi poznati. Svirali su na nekom Beer Fest-u skoro, nisam bio tad. Obrada Voli te tvoja zver mi je sinoć baš dobro legla. Ау, колико песама... Због овога ми је жао што нисам била. Evo, sad gledaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts