bo88gdan Posted November 1, 2016 Report Posted November 1, 2016 pa dobro sad mnogi su trebali ali njegova muzika ce ziveti vecno Quote
salebghouse Posted November 1, 2016 Report Posted November 1, 2016 jos nije potrosio sve kredite, ali trudi se iz sve snage. steta Quote
vudun Posted November 1, 2016 Report Posted November 1, 2016 '52. godište? Nije još mator, to su najbolje godine da se praši rokenrol. Quote
miter Posted November 1, 2016 Report Posted November 1, 2016 Sledeće godine držaće koncert na marakani 1 Quote
Texas King Posted July 3, 2017 Report Posted July 3, 2017 Muzika Riblje Čorbe nije običan rok, nego TEŠKI ROK! I skoro svi kad pričaju o ovom bendu zaborave da napomenu ovu njihovu crtu. 1 1 Quote
Dekapitator_Prisoner Posted July 6, 2017 Report Posted July 6, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=iSJPRskTeLQ Vrhunski album koji niko ne spominje. Quote
bo88gdan Posted July 8, 2017 Report Posted July 8, 2017 Vrhunski album koji niko ne spominje. da Quote
Vlaja Buraz Posted July 8, 2017 Report Posted July 8, 2017 Није баш врхунски албум - пола пјесама су неопростиво глупе, али... ДАНАС НЕМА МЛЕКА ЈЕДИНО МОЈЕ ЗБОГОМ СРБИЈО Сјећи вене тупим жилетом. Већ сам писао, мени је драг и Остало је ћутање, штавише, на истом је више добрих пјесама - али нема тако одличних као ове три (сем "Мајко", али то је за прескочити жилет и одмах себи метак у чело), а онда кад је стигла Нојева барка... ја потонуо и изгубио интерес за Чорбу. Quote
kuruz Posted July 8, 2017 Report Posted July 8, 2017 + Tamna je noć tačno za Nojevu, na tom albumu i kasnije ima možda deset odličnih pesama sve zajedno Quote
Totamealand Posted July 8, 2017 Report Posted July 8, 2017 Jedino moje. Inače nisam fan tog perioda... Quote
kuruz Posted October 12, 2017 Report Posted October 12, 2017 znam tu sliku hah mislim da sam je već video negde, verovatno u Borinoj autobiografiji, pogledaću posle Quote
Мајор Гашпар Posted October 12, 2017 Report Posted October 12, 2017 Каже да је ситуација таква да су непотребне политичке песме. У том фазону. Јебо га Тито, овдашњи. Quote
Sreta Posted October 14, 2017 Report Posted October 14, 2017 Nekada je bio strasan, stvarno... Sta da radi, umro je odavno... CORBA DO GROBA! Quote
Recommended Posts