Sreta Posted October 19, 2019 Report Posted October 19, 2019 1 hour ago, Vic Rattlehead said: Koncentrišite se na njihove prave pjesme, ne na Napile se ulice, Đurđevdan i ostala podilaženja prostom pučanstvu. Npr: Ne potcenjuj nas, znamo ceo opus, gotovo u ton ukraden... Ljubisa Tigar Racic je takodje bio bog, Formula 4 je milijardu puta veci bend od usranka Breginog... Sad mi kao ne znamo rane kradove i to, pa nemojte nas jebati. Bila mam Kukunka, popusis mi taranta! Docekali razni bagremi da seru po Bori, mozemo Kuruz i ja da seremo po njemu, jer je nas... bio... jbg.. 1 Quote
Vic Rattlehead Posted October 19, 2019 Report Posted October 19, 2019 Ne serem ja na Čorbu zbog ovih novih Borinih ispada, to što se slizao sa SNS-om mene ne dotiče, već jednostavno su mi oni uvijek bili bendić za do drugog srednje, sa naivnim tekstovima prvi-treći i drugi-četvrti stih da se rimuju. Sa izuzetkom od par odličnih stvari, kao što su Jedino moje, Ostalo je ćutanje, Ja je gledam... ima toga još, ali nikada me nisu previše doticali. A Bregović jeste bio lopov, ali onako kraduckao, što bi Velja rekao, pa to sve fino iskombinuje u dobru pjesmu. Opet kažem, ima i Dugme preglupih pjesama, ponajviše sa Alijom, ali ima i odličnih, sa genijalnim tekstovima. A svi ćemo se složiti da je Čorba trebalo da se povuče nakon Pišanja uz vetar. 1 Quote
Totamealand Posted October 19, 2019 Report Posted October 19, 2019 Da bi diskografija bila koliko-toliko dosledna, mislim da je Labudova pesma trebalo zaista da bude labudova pesma. I to kažem kao neko ko je umeo da probere dobre pesme sa kasnijih izdanja (pogotovo sa albuma MInut sa njom) i ko je umeo da se dobro provede na koncertima tokom godina. 3 Quote
kuruz Posted October 19, 2019 Report Posted October 19, 2019 Borini stari tekstovi su fenomenalni, a pesme poput Napolju, Neke su žene pratile vojnike, Ostani đubre do kraja i gotovo svi politički iz tog vremena itd itd su kult kakav Bijelo dugme ne bi doseglo za tri života svih članova benda oko povlačenja posle Pišanja se slažemo, to je poslednji album koji je gotovo ceo bio dosta dobar Quote
Мајор Гашпар Posted October 19, 2019 Report Posted October 19, 2019 Meni je sve nepotrebno posle Ostalo je cutanje. A i pre toga se dosta tesko varilo. Gubi se od mene, ubico, idi. :) Quote
vudun Posted October 19, 2019 Report Posted October 19, 2019 19 hours ago, Vic Rattlehead said: Bijelo dugme je izmislilo univerzum za Čorbu. Smak je izmislio kosmos za te tvoje dugmiće. Quote
Vic Rattlehead Posted October 19, 2019 Report Posted October 19, 2019 Smak je veličina. Ima anegdoda, nakon što je Bregović doveo Lazu i bio negdje sa Točkom i pomenuo kako Boris odlično pjeva, a tu se Točak ljutnu i reče kako bi najbolje bilo i Borisa da mu uzme. 😄 Quote
Vic Rattlehead Posted October 19, 2019 Report Posted October 19, 2019 A ima Bora i kvalitetnih uradaka: Quote
Sreta Posted October 20, 2019 Report Posted October 20, 2019 Stvarcina, antologijskog tipa! Bora oboleo... Podrska, da brat brzo ozdravi, pa da kenjamo po njemu zbog prodaje... 1 1 Quote
Mikes Posted October 30, 2019 Report Posted October 30, 2019 Poslednji Corbin album je dobar album, pa neka priča ko šta hoće. Vecina pjesama kao da je iz 80-tih, iz najboljeg njihovog vremena. Mogao je i preskociti pjesme o politcarima al et 1 Quote
Toki89 Posted October 30, 2019 Report Posted October 30, 2019 ju iter daj a hiro, or liv long inaf tu bikam a sendvičar Tekstovi su im bili najjači aspekt, da je samo Bora ostao dosledan suštini kako rekoste, ostao van politike, van onih TV emisija, tačno bi i dalje legenda bio. Kinte mu sigurno nije falilo, imao je stalno svirke, gitarijade, i pre no što se prodao. Imali su i pokoji dobar rif , Gasterbajterska 2 npr, ali ništa tu daj for. Dugmići su već Stonsi. Imali su hitove, drogirali se, punili arene, drogirali se, pevali na albanskom, a znali su i da ubodu poneki hit. Ne spavaj mala moja, na zadnjem sedištu, napile se ulice, ajmo u planine, doživeti stotu. Svirali su za masu, ali su bili zabavni. Quote
Sreta Posted October 30, 2019 Report Posted October 30, 2019 Zabavni kao Stonsi. Tri hita za 65 godina sviranja. 1 Quote
Мајор Гашпар Posted November 24, 2020 Report Posted November 24, 2020 Miša Aleksić u teškom stanju, na respiratoru. Quote
Мајор Гашпар Posted November 29, 2020 Report Posted November 29, 2020 Preminuo Miša Aleksić. Gospodine, počivaj u miru. 1 Quote
Sreta Posted November 29, 2020 Report Posted November 29, 2020 Slava dobrom Misi. Neka pociva u miru Quote
VoivodBG Posted December 5, 2020 Report Posted December 5, 2020 Quote "Rok muzičar i basista grupe "Riblja čorba" Miša Aleksić preminuo je 29. novembra u 67. godini, od posledica koronavirusa, ali Bora Đorđević nije prisustvovao njegovoj sahrani jer vodi bitku za život protiv raka koji mu se proširio na pluća." - Srbija Danas "Svima srećna Nova godina, radujem se skorašnjem velikom beogradskom koncertu." Ovako je sinoć Bora Đorđević prokomentarisao navode medija da je u teškom stanju i da mu se navodni karcinom proširio na pluća. Bora sa porodicom živi u Ljubljani. - Večernje novosti Quote
Flash Gordon Posted December 5, 2020 Report Posted December 5, 2020 Da, prošle godine mu je dijagnostikovan rak prostate, i ove godine mu se stanje pogoršalo, proširio se na pluća. Quote
Мајор Гашпар Posted October 21, 2021 Report Posted October 21, 2021 U pripremi. https://www.laguna.rs/n5297_knjiga_preko_trnja_laguna.html Quote
Sreta Posted August 4, 2022 Report Posted August 4, 2022 Bombona. Mogao si i ranije da okacis ovim mrcinama, da ne bude da ja kazem da su mrcine. Dimonske. Quote
Recommended Posts