bradati_simce Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 Definitivno-REKLA JE..... rekla je sve je u redu rekla je zagrli me jace rekla je nije mi nista tek je onda, pocela je da place rekla je nemoj da brines rekla je da li je vazno rekla je brzo ce proci samo me zagrli snaznooooOOOoooOOOoooo Quote
bradati_simce Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 Tooo! cupavi. ajde i za tebe one hoce da me vezu svakog dana sve su jace obruc oko mene stezu to otire u talaseeeee one hoce da me muce pa da budem ko i oni ali nisam ja od juce smetaju mi svi sabloniii ostacu slobodan,necu se vezati, vazno je samo dobro se zezati Quote
шмизла Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 meni su te dve pesme vrh (rekla je i ostacju slobodan). posle mozda kad hodas, dva dinara druze, ostani djure do kraja... ali te dve su bash... sjajne. Quote
yossarian Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 U poslednje vreme dosta slusam Odlazak u grad. Quote
bradati_simce Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 U poslednje vreme dosta slusam Odlazak u grad. haha i ja takodje.... stvarno dobra pesma po meni su jajace: Rokenrol za kucni savet ostani djubre do kraja volim, volim, volim zene prevara pekar, lekar, apotekar odlazak u grad na zapadu nista novo nemoj sreco, nemoj danas ostacu slobodan dva dinara druze rekla je ja ratujem sam mangupi vam kvare dete prica o ziki zivcu kad padne noc kad sam bio mlad gde si u ovom glupom hotelu seljacine danas nema mleka Quote
yossarian Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 Meni se bas svidja nacin na koji je Bora pevao ranije. Jes da je ovo sad pevanje tehnicki bolje, ali ono staro mi mnogo lepse zvuci. Quote
shock! Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 juce bio Corba u Budvi....bilo do yaya..... Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted August 8, 2005 Report Posted August 8, 2005 juce bio Corba u Budvi....bilo do yaya..... ti si se nagledao od Karleushe do Chorbe inache... dva dinara druzhe,ostani djubre do kraja,jedino moje,rekla je...ma stvarn obrdo pesama ...za koje sam prosto vezana emotivno Quote
shock! Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 ti si se nagledao od Karleushe do Chorbe ....... inace kako je smorio Bora sa istim forama u Budvi.........bilo je jedno 5-6 istih fora i tek po neki novi vic ..... Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 ....... inace kako je smorio Bora sa istim forama u Budvi.........bilo je jedno 5-6 istih fora i tek po neki novi vic ..... matori..... ( kao glagol...) Quote
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 "Mnogi domaci sastavi svoje ploce snimaju na Zapadu. Fish Soup (Riblja Corba), grupa poznata kao "jugoslovenski Ramonesi", koja najcesce peva o seksu i drogama, svoj poslednji album je miksovala na Zapadu." Tekst "Rock iza gvozdene zavese", "Rock Magazine", Kalifornija, april '84. Quote
Burgos Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 Mislim da ih je trebalo kolektivno zapaliti sredinom osamdesetih, da ne uniste sve ono sto stvarali godinama, a to sto su stvorili je nezamenjivo. Quote
Álvaro Recoba Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 Најбољи албуми Р. Шорбе су они на којима је свирао Рајко Којић, значи први албуми Кост у грлу, Покварена машта и прљаве страсти, Мртва природа и Бувља пијаца, а онда је и Бора променио глас и тако. Најбоља песма је Ја сам још она иста будала. На мене је утицао албум Прича о љубави који сам први пут чуо 2000. и да није било тога ја не бих био на оваквом форуму. Quote
Гера Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 corba je bila extra sve dok nisu poceli oni politicki albumi, ona sranja iz '90.-ih! da su tad prestali bili bi sigurno najveci srpski (yu) bend svih vremena (mozda i sad jesu, ne znam), ali sve ono posle je golo govno... slusam ih bukvalno od rodjenja i stvarno sam razocaran svakim novim albumom... Quote
Мајор Гашпар Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 corba je bila extra sve dok nisu poceli oni politicki albumi, ona sranja iz '90.-ih! da su tad prestali bili bi sigurno najveci srpski (yu) bend svih vremena (mozda i sad jesu, ne znam), ali sve ono posle je golo govno... slusam ih bukvalno od rodjenja i stvarno sam razocaran svakim novim albumom... Povlacenje...u tome lezi spas..poput Stulica. Sve sto je imao, rekao je. Quote
Jellybelly Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 Slazem se sa tim. Stulic je uradio pravu stvar, i sad lepo sedi tamo gore na severu, a Corbanderi se i ne secaju kad su izdali dobar album. Quote
AGGRESSOR55 Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 corba je bila extra sve dok nisu poceli oni politicki albumi, ona sranja iz '90.-ih! da su tad prestali bili bi sigurno najveci srpski (yu) bend svih vremena (mozda i sad jesu, ne znam), ali sve ono posle je golo govno... slusam ih bukvalno od rodjenja i stvarno sam razocaran svakim novim albumom... Pa cak i taj politicki moze da prodje. Od Nojeve barke pa naovamo je sve sranje. Inace Rekla je, Ja sam jos ona ista budala, Jos jedan sugav dan... E to su pesme. I naravno one balade, to je chorba, a ne Govnovalj, Po livadi rosnoj... I pored toga oni su najvecu ex-yu bend svih vremena i niko nikad nece moci da im pridje Quote
Álvaro Recoba Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 Рекла је је страшна песма! Као и Нећу да испаднем животиња. Quote
Guest MetalRus Posted September 15, 2005 Report Posted September 15, 2005 Zdravo evo prvi put pisem na ovom forumu! Ja sam recimo do pre godinu dana slusao skoro samo Corbu, totalno ih obozavam i danas, takodje se slazem sa tobom Srle da su ti i EKV AZRA,...DUGME,ali i Van Gogh! Quote
DJ_raBo Posted September 16, 2005 Report Posted September 16, 2005 Hehe, kako pored svih ovih pesama niko nije spomenuo genijalnu bajaginu stvar Kad hodas. Strasna balada. Jes' da je bajagina, ali.. Inace ja sam misljenja da je corba najjaci ex-yu bend, mnogo jaci od bjelog dugmeta koje svi dizu u nebesa, a puno toga su dokazali na Hipodromu, cemu sam prisustvovao Quote
Álvaro Recoba Posted September 16, 2005 Report Posted September 16, 2005 da je corba najjaci ex-yu bend, mnogo jaci od bjelog dugmeta koje svi dizu u nebesa Наравно да јесте. Quote
kuruz Posted June 24, 2006 Report Posted June 24, 2006 Upravo sam stigao sa Borinog koncerta.Bio je sam,bez benda.Ja sam se popeo na binu i pevao Poslednju Pesmu O Tebi s njim. Quote
Álvaro Recoba Posted June 24, 2006 Report Posted June 24, 2006 (edited) Је л' може неко да каже како звуче ове нове ствари Р. Чорбе, ова трилогија? Чуо сам да су као два дела већ изашла, а ја сам видео само онај спот и чуо неколико песама пре неки дан на РТС-у. Је л' чине нешто песме? Edited June 24, 2006 by Alvaro Recoba Quote
Recommended Posts