Guest Salee Posted December 3, 2006 Report Posted December 3, 2006 Složio bih se sa većinom da je Čorba dosta pala. Opet isto tako kao što već neko reče da su noviji albumi bili bolji od prethodnih, ali svakako daleko je to od one stare Čorbe. Npr. na albumu Ovde Poslednja pesma o tebi i 100 godina samoće su mi skroz ok i podsećaju me na ono staro. Bilo kako bilo ja jedva čekam koncert do koga bi trebalo da dodje s obzirom na Trilogiju iz jednog prostog razloga, a to su one stare pesme koje su mi uvek puno značile i to ne može da se promeni. Najviše zbog toga što medju novijim bendovima nisam našao nikog ko bi mogao da ih zameni. Quote
RNA Posted December 3, 2006 Report Posted December 3, 2006 Tesko da ce njih ikad neko zameniti, ali ja necu ici na koncrt iz jednog prostog razloga - smorio me izbor pesama, koji je isti vec 6-7 godina unazad. Juce sam sam sebi pevao celu "Pricu o ljubavi", a tesku da cu te pesme ikad cuti u njihovoj izvedbi na koncertu. Umro bih od srece da nekad odsviraju 'Ko te ljubi dok sam ja na strazi'. Quote
ilegalac Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 Ja sam kupio prva 4 albuma. Posle mi nekako izgubilo draz, mada ne kazem da nije bilo posle albuma koji vrede. Po meni su "kost u grlu" i "pokvarena masta i prljave strasti" najbolji albumi koje je Corba izdala. Quote
crusader84 Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 Šta bi sa tim koncertom? Bilo je najavljivano za početak novembra u Areni, ali još uvek ništa... Quote
RNA Posted December 9, 2006 Report Posted December 9, 2006 Kad je i gde bilo najavljivano? Ja nisam nista cuo. Quote
Guest Salee Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 Bora je najavio koncert za 10. mart u Areni. Info je sa KTV za koji su snimili novogodišnju emisiju u kojoj je Bora to izjavio. Quote
Geozee Posted January 14, 2007 Report Posted January 14, 2007 Gledo sam juce na teveu corbu. Do jaja je bilo. Lik je zaplakao na Pogledaj Dom Svoj Andjele. Quote
Little Butcher Posted January 14, 2007 Report Posted January 14, 2007 Tesko da Bora moze da odradi full koncert, jebi ga stigle ga godine. a nije on Mik Dzeger, pa da ono ima zdravu ishranu i sve to... Mada Corba je malo promenila repertoar na koncertu na Uscu, ali to su bili dve - tri pesme ako se ne varam, mada i to je nesto. Bora je moj heroj iz detinjstva, nervira me to sto se uvalio u politiku, ono kao necu da budem clan mafije i tako to, ali istina je da je malo prso posle rata, kako god, takvu rok grupu vise necemo imati u Srbiji! Quote
Sinstrel Posted January 14, 2007 Report Posted January 14, 2007 Alkohol mu sprzio mozak... nije Corba ono sto je bila. Bora pogotovu... Quote
GirlSetsFire Posted January 14, 2007 Report Posted January 14, 2007 Riblja Chorba..LoL...!!!Ogavno! Chovek bi mogao malo da poradi na kreativnosti, a ne da obradi Ramonse! BLJAK! Quote
SacrilegiouS Posted January 14, 2007 Report Posted January 14, 2007 Pljuvacina je iznosenje neistina i uvreda. Ono je bilo samo iznosenje istine. Quote
SacrilegiouS Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 (edited) Šta da radim kad ne mogu da zaradim ni za drogu I da mogu sta mi vredi Drogu daju samo Čedi Sebičan je onaj Čeda sve sam troši nikom ne da pa visoku plaća cenu da nahrani nos i venu Podočnjaci, lice bledo Nema oženi me Čedo Ribama je dao nogu oženio on je drogu Šta da radim s onim Čedom sve djankoze hapsi redom policiju ima strogu samo njemu daju drogu Edited January 15, 2007 by SacrilegiouS Quote
RNA Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 I nek sad neko kaze da Bora vise ne ume da pise pesme! Quote
Axeanosilas Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 Аутентични Борин стил, примитивно и сељачки, али уме да погоди у срж. Сјајно. Логични наставак песама "Баба Јула" и "Отцепи, се Мило". Quote
Dead Man Drinking Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 Ma bio sam i ja, i to u prvim redovima. Ali nisam cuo to. Kazu mi ljudi i da je Kostunica bio na bini No more alcohol Quote
Archibald Reiss Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 Riblja Corba - (Koza Nostra, 1990) - Gde si u ovom glupom hotelu K'o dim, k'o papirni zmajevi Misli mi ka tebi lete Ovde su pasivni krajevi I placem k'o malo dete Mozda je glupo sto ovo pisem Ali bez tebe ne mogu da disem Gde si u ovom glupom hotelu Gde si u ovom dalekom selu Zbog tebe vene ja bi' sek'o A ti si negde tamo daleko... Ah ta EU... Quote
Bejbe Kompajler Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 Ja Cedu ne podnosim i ono mi je bilo tako preslatko! Samo jedna stvar --> I ko god da je rekao da je Bora matora drtina koja nishta ne kreshe, nek bude obaveshten da se Bora razvodi zbog 20-30 dina mladje cyre.. Quote
-Abraxas- Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 (edited) Da je meni da odem sa BOrom Corbom na jednu pivu,pre nego sto crkne.Dobar je on lik. Edited January 16, 2007 by Sitch Boe Quote
Dead Man Drinking Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 Alcohol rules, cigarette sucks Sta je napravila zena od onako dobrog coveka. Ne svidja mi se ono sto sam cuo sa poslednjeg albuma, mada mozda je bolji album nego "Pisanje uz vetar". Mislim da je "Ovde" bolji od oba. Bora je rekao dosta pametnih stvari, a nisu ga slusali. Covek sada moze da prica sta hoce, u pravu je. Quote
DJ_raBo Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 Mene je Bora zesce razocarao. Stani u red Quote
Recommended Posts