Bata Trokrilni Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 Pa, da joj nije bio vredan, ne bi ostala sa njim tako dugo. Ljubav je to, samo što mnogi danas ne razumeju šta to znači. Quote
Álvaro Recoba Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 Ја прочитао у Блицу. Стварно ми је жао... Quote
Vlaja Buraz Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 Sto napadate coveka sto se razveo? Zato što trebaš biti govno da uradiš to što je on uradio. Mislim, samo bog zna šta je ona sve proživjela zbog njega. Sigurno da je tu bilo lijepih stvari, i to izuzetno lijepih, ali vjerujem da je bilo i onih jako gadnih. Elem, što se njene odluke tiče, mogu da shvatim. Bilo bi mi razumljivo i da je ubila njega, a to bi mi, lično, bilo ljepše rješenje. Quote
Dark Sonja Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 Pa, da joj nije bio vredan, ne bi ostala sa njim tako dugo. Ljubav je to, samo što mnogi danas ne razumeju šta to znači. zanimljivo razmisljanje... u ovom slucaju... on je nju ostavio posle 30 godina braka zbog 28 godina mladje devojke... koja je to ljubav i koliko takav covek moze biti vredan zivota?! Quote
RNA Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 Може то да се деси сваком, није он никакав изузетак и, у крајњој линији, нису битне године или године разлике. Quote
Vlaja Buraz Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 zanimljivo razmisljanje... u ovom slucaju... on je nju ostavio posle 30 godina braka zbog 28 godina mladje devojke... koja je to ljubav i koliko takav covek moze biti vredan zivota?! A šta je ostalo u životu u kojem 30 godina spičkaš na idiota? Razmisli malo i o tome. Quote
Dark Sonja Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 A šta je ostalo u životu u kojem 30 godina spičkaš na idiota? Razmisli malo i o tome. naravno, ja to ne sporim... samo sam rekla da niko a posebno ne takva jedna osoba nije vredna da neko sebi oduzme zivot... Quote
Sinstrel Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 Tja... naravno da mi je zao zene. Trpela je skota svih tih godina braka i kada je bio pijan, drogiran i odvratan (da skratim... citav brak) na kraju ju je sutnuo i nasao neku nesrecnicu koja moze cerka da mu bude. Samo zamisljam to bice koje predstavlja skotovu devojku. Koliko slep imbecil bez njuha moras da budes da bi bio u vezi sa skotinom? Na stranu sto je los covek, politicar i ljigavi demagog... Nadam se da ce ovaj nemili dogadjaj biti kraj Bore Corbe - Skota. Da znam... mnogo mrznje u ovom postu ali smrad drugo nije ni zasluzio. Quote
darthmoog Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 samo da znate ona je bila mnogo veca pijandura nego on...kada je bora prestao da pije jedno vreme tu je veza pocela da im se raspada....ovo je info iz prve ruke nisu neki trachevi iz novina... Quote
Sinstrel Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 Da cuo sam i ja da je ona bila narkoman pa je isla na odvikavanje pa je posle pocela i da pije i bla, bla, bla... a kako i ne bi kada zivis sa skotinom. Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 Najbolje bi bilo da se roknula s' tonu dinamita na koncertu Riblje Corbe jbg... Quote
darijus Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 Najbolje bi bilo da se roknula s' tonu dinamita na koncertu Riblje Corbe jbg... i to na "pogledaj dom svoj andjele"... Quote
Brace Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 (edited) Vala trebala je njega da makne. Ako nista drugo, onda bar da se ne bruka vishe. Covek je jedan od najvecih idiota koji je ikad bio na TVu Edited March 26, 2007 by Brace Quote
Petar the Great Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 (edited) Ne treba je zaliti. Sama je sebi oduzela zivot, nikad necete saznati: Zasto se bas sad razveo Zasto se ona ubila Zasto i kako je taj brak dugo trajao. Desi se coveku da ponestane ljubavi. Al ovim podatkom o Borinom Zivotu JE usrao 20 godina rada. Posto za mene ovih zadnjih 5 Ne postoje STRASNO!!! Edited March 28, 2007 by Petar the Great Quote
Bata Trokrilni Posted March 29, 2007 Report Posted March 29, 2007 Nijedan podatak ne može da upropasti sjajnu karijeru - od Kosti u grlu do Ambasadora loše volje. Quote
Petar the Great Posted March 30, 2007 Report Posted March 30, 2007 NJegov poslednji dobar Album je NOJEVA BARKA. Sa ova ostala 3 se provuce po koja pesma Ispao je Cigan jer ga je izdao u Tri dela i svaki je kostao 250din Uvek sam kupovao njegove albume tik cim izadju al ovaj nisam iz inata. Zasto mora javno da kaze da mu je Kostunica prijatelj, sta to nas zanima to je njegov pp. I corba otkad je umro KOJA nije vise ono sto je bila. Quote
RNA Posted March 30, 2007 Report Posted March 30, 2007 Колико сам разумео ту њихову причу са 3 ЕП-а, то је требао да буде начин да се умањи пиратеризација, а не да се узме више пара. Quote
Bata Trokrilni Posted March 30, 2007 Report Posted March 30, 2007 NJegov poslednji dobar Album je NOJEVA BARKA. Sa ova ostala 3 se provuce po koja pesma Ispao je Cigan jer ga je izdao u Tri dela i svaki je kostao 250din Uvek sam kupovao njegove albume tik cim izadju al ovaj nisam iz inata. Zasto mora javno da kaze da mu je Kostunica prijatelj, sta to nas zanima to je njegov pp. I corba otkad je umro KOJA nije vise ono sto je bila. Džindžer je za Koju Yngwie Malmsteen. Quote
ilegalac Posted March 30, 2007 Report Posted March 30, 2007 A šta je ostalo u životu u kojem 30 godina spičkaš na idiota? Razmisli malo i o tome. Ako nije videla da je idiot, sta je onda ona? Kako ne shvatate da je hedonizam retka pojava i sve ima svoje granice. Da neko nekog trpi a da nema neke koristi od toga????ma daj... Svi znamo da je Bora isao zalizan, mastan....jel neko video nju???Da se mozda nisu nasli u nekim stvarima??? Da li ste svesni o cemu zapravo sudite? Quote
Vlaja Buraz Posted March 30, 2007 Report Posted March 30, 2007 Ako nije videla da je idiot, sta je onda ona? Pa, ona je to isto shvatila pa je uradila to što je uradila. Kako ne shvatate da je hedonizam retka pojava i sve ima svoje granice. Da neko nekog trpi a da nema neke koristi od toga????ma daj... "... Tih vremena i dece cveća." Nekako kontam da je ona njega obožavala. Nekad on i jeste bio predmet za obožavanje. Svi znamo da je Bora isao zalizan, mastan....jel neko video nju???Da se mozda nisu nasli u nekim stvarima??? Da li ste svesni o cemu zapravo sudite? Pa ne bi izdržali toliko da nisu imali zajedničkih stvari. A ja ne sudim ni o čemu, što je učinjeno - učinjeno je, meni se samo gadi to što je on nju ostavio nakon toliko vremena. Quote
RNA Posted March 30, 2007 Report Posted March 30, 2007 Немој сутра, Боро, то исто теби да се деси, причаћеш другачије. Знаш каква је моја бивша била моралиста према свима другима, док ме није оставила. Онда је било: "Па, јебига." Quote
RNA Posted March 31, 2007 Report Posted March 31, 2007 Па, да не буде сад да нападаш њега, а сутра се теби деси исто (да оставиш неку наког дуго времена зарад неке друге)... Онда ће бити: "Јебага, десило се." Све је другачије кад гледаш из трећег лица. Quote
Recommended Posts