Vlaja Buraz Posted March 31, 2007 Report Posted March 31, 2007 Ma joj, čova, sve je moguće (posebno kad sam ja u pitanju), međutim, njegov poslednji potez u ovoj igri je loš i to je suština. Ne priča se ovdje nešto uopšteno. Desilo se to što se desilo i ostavljaju se komentari. Quote
ilegalac Posted March 31, 2007 Report Posted March 31, 2007 Па, да не буде сад да нападаш њега, а сутра се теби деси исто (да оставиш неку наког дуго времена зарад неке друге)... Онда ће бити: "Јебага, десило се." Све је другачије кад гледаш из трећег лица. po meni ovo sto si rekao je ispravno razmisljanje Quote
Petar the Great Posted April 6, 2007 Report Posted April 6, 2007 Колико сам разумео ту њихову причу са 3 ЕП-а, то је требао да буде начин да се умањи пиратеризација, а не да се узме више пара. Da, to je bila Borina ideja, ali nakon izdata sva tri dela pirati su izbacili na jedan cd. I da je to uradio nije morao da svaki komad naplati 250din Cd je mnogo loseg kvaliteta, zvuk je mnogo losiji, konkretno medija. + karton. Oko price Dzindzera i KOje. Jeste brzi ali nije bolji ne lezi kvalitet u brzini "Sto je brzo to je i kuso" Pogledaj snimke koncerta gresi na svakih 10 sekundi u Solo deonici. Quote
Demonizer Posted April 6, 2007 Report Posted April 6, 2007 ja samo da kazem, a dal neko zna, posto svi nesto mlate, da je Dragana bila redovniji gost na klinici za lecenje od alkoholizma nego Bora, tri puta je vracana iz kome, ne znam o cemu vi pricate Quote
RNA Posted April 6, 2007 Report Posted April 6, 2007 Да је толико пила због њега и поред њега... мислим да су песници то хтели рећи. Quote
Poison Ivy Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 Svaka cast!!!Opstati toliko vremena na nasoj sceni a da pri tom nisi 'sise,dupe,flasu o glavu' je za svaku pohvalu!!! Odrasla sam na njihovoj muzici,cale jos uvek cuva neke od prvih ploca koje su izdali... Quote
Poison Ivy Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 Ja imam svoju kolekciju na diskovima...neka njemu njegove ploce,ionako ce biti moje jednog dana! Quote
Bata Trokrilni Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 Ja imam na kasetama, sem Trilogije, koja je na diskovima, ali Mp3 tehnologija je učinila da nikada ne posežem za njima. Quote
Sandman Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 Cao fanovi Riblje Čorbe! Ja ih slušam od rodjenja(kao i svi ostali pretpostavljam)i sa pravom tvrdim da so naš najbolji bend! Ja imam sve na CDovima ali se tu vuku i stare ploče! Trilogija nije toliko loša,ali nije ni blizu starim albumima Koncert je bio strava!!! Ali čuo sam da je Bora u fepresiji(još uvek)i da je dalja turneja otkazana! Ovo je njihov prvi koncert na kome sam bio i ne mogu da docekam sledeci. RIBLJA ČORBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
RNA Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 Чу у депресији... па, и логично је с обзиром да му се бивша жена убила зато што ју је осатавио. Quote
DJ_raBo Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 Džindžer je za Koju Yngwie Malmsteen. Upravo je u tome i problem Quote
Sandman Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 Чу у депресији... па, и логично је с обзиром да му се бивша жена убила зато што ју је осатавио. Ok,ok znam,samo kažem! Quote
Crna_Dama Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 Slusala sam ih pre mesecak dana,na gradskom Trgu ovde u Cacku....inace,ja Corbu volim zbog muzike, textova i Borine pameti. Njegove stavove o srpstvu ne delim i ne mislim da nužno moram biti apsolutni istomišljenik da bih mu bila jedan od najvećih fanova. Quote
RNA Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 Наравно да не мораш. Пола његових ставова и начин понашања ни ја не делим, али музику волим без обзира на све. Quote
ZmYchE Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 (edited) Slažem se sa drugarima p.s. Uskoro će sviraju u Bačkoj Palanci sa Negativom. Edited June 8, 2007 by ZmYchE Quote
Crna_Dama Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 "Negativ" je trebao da im bude predgrupa na ovom koncertu u Cacku. Da nema Corbe, možda neki ljudi nikad ne bi pomišljali na nas. I možda mi nikad ne bi pomišljali na neke ljude. I zna biti vrlo ubitačno.Borini tekstovi su neverovatni. Ume čovek da ti zarije nož u srce, kad se najmanje nadaš. Quote
RNA Posted June 9, 2007 Report Posted June 9, 2007 Нисам разумео први део претходног посла? Који то људи не би помишљали на нас да није Чорбе? И који смо то 'МИ'? Quote
RNA Posted June 9, 2007 Report Posted June 9, 2007 Beerdrinkers you can trust... Али не одговористе ми на питања. Quote
Crna_Dama Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 Нисам разумео први део претходног посла? Који то људи не би помишљали на нас да није Чорбе? И који смо то 'МИ'? Ma,nesto sam poetski raspolozena pa serem. Htela sam reci da mislim da su one pisane za nas.I mi ih razumemo.Jer mi," normalni", imamo to nešto što imaju osobe kojima se pišu pesme. Quote
RNA Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 Могла си тако да кажеш и одмах. Оно уопштавање је превише неодређено, али сад капирам. Quote
Álvaro Recoba Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 Ma,nesto sam poetski raspolozena pa serem. Бора је о томе умео лепе песме да напише... Quote
Crna_Dama Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 Бора је о томе умео лепе песме да напише... Quote
jshdfiyteuiyte Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 Malo je onih koji nisu uz bar jednu chorbinu pesmu zaplakali.... moji drugovi su kao deca plakali na maturi uz boru... i drago mi je jer niko suzu nije pusto uz cecu, dok uz boru.... Quote
Recommended Posts