_powerslave_ Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 Вероватно као шабан. Уобичајeно. Pa pazi, ja nemam neki rispekt prema Djordju Davidu, al chovek se stvarno trudi na koncertima, vidi se da zeli da napravi dobru atmosferu, a to je ono shto najvishe cenim kod muzichara. Je l' to ono shto se prichalo da ce se odrzhati na nekom stadionu? Brate jedva chekam to,ima da bude veci spektakl nego proshle u Areni! Ma de god da bude, i kad god da bude, jedino shto znam da cu biti u prvom redu i to je to... Quote
Jelles Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 Nesto sam pre razmisljao kako bi bilo dobro da Corba , kao Maideni sto su svirali The Early Days Tour, odrade koncert (ili cak turneju) gde ce svirati samo stvari sa prva 4 albuma... uh kako bi to mocno bilo , ovako smorise sa novijim stvarima... Zar to ne bi bilo sjajno? :D Quote
ilegalac Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 Nesto sam pre razmisljao kako bi bilo dobro da Corba , kao Maideni sto su svirali The Early Days Tour, odrade koncert (ili cak turneju) gde ce svirati samo stvari sa prva 4 albuma... uh kako bi to mocno bilo , ovako smorise sa novijim stvarima... Zar to ne bi bilo sjajno? :D Da poznu sa "zvezda potkrovlja i suterena", kao nekada... Quote
Bata Trokrilni Posted May 24, 2008 Report Posted May 24, 2008 2004. na Ušću su počeli sa Zvezda potkrovlja i suterena, a prošle godine je ta pesma svirana druga, posle Ostaću slobodan. Sviraju oni dovoljno starih pesama, ja bih više voleo da čujem neke iz srednjeg perioda: 'Ajde beži, Alo, Neke čudne materije, Kaži ko te ljubi dok sam ja na straži, Noćas gubim meč... A od novijih i neku od heavy pesama, kao što su 100 godina samoće, Dijabola, Ovde, pa može i ona famozna Danas nema mleka... Quote
Sreta Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 (edited) Prince je nabrojao nikad jace pessme za live nastup.....zivim za tako nesto....vaspitacu decu na Corbinoj muzici Edited May 25, 2008 by Sreta Quote
Grob Bez Dna Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 vaspitacu decu na Corbinoj muzici to ti je isto kao da ih vaspitas i na grand "muzici" Quote
Sandman Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 A ti onda vaspitaj decu da im himna bude Grob Bez Dna. "Verujesh u boga,umiresh od toga,jeb'o te andjeo Gebriel." P.S.Volim i ja Heller nego se samo zezam. Quote
vudun Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 Zašto je Borina ex supruga izvršila samoubistvo ? ... samo zato što su se razveli ?! Quote
Grob Bez Dna Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 A ti onda vaspitaj decu da im himna bude Grob Bez Dna. "Verujesh u boga,umiresh od toga,jeb'o te andjeo Gebriel." P.S.Volim i ja Heller nego se samo zezam. ne, nego cu "kako je lepo biti glup"... sto se tice vaspitavanja, naravno da ce biti grob bez dna Quote
Kinasky Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 ...eh, Bora... povrsna analiza... ne vodi nikud... glupo je pominjati Gagu sad... Quote
vudun Posted May 26, 2008 Report Posted May 26, 2008 skoro joj je bila godišnjica ... vredi je spomenuti, cenim da nije mogla prežaliti razvod dugogodišnjeg braka. Quote
_powerslave_ Posted May 26, 2008 Report Posted May 26, 2008 to ti je isto kao da ih vaspitas i na grand "muzici" Brate goci, poredjenje Corbe i granda je totalna nebuloza...mislim ok kaoiram ne volish Riblju Corbu, ali hteo ti to ili ne oni su najbolja nasha rock grupa ikad. Quote
phantasm of the living Posted May 26, 2008 Report Posted May 26, 2008 Zašto je Borina ex supruga izvršila samoubistvo ? ... samo zato što su se razveli ?! Ne, bilo je tu dosta komplikacija. Recimo da je razvod samo brze doveo do konacne kulminacije i tragicnog raspleta. Eh,sad se Bora iselio iz stare gajbe i zivi preko puta moje zgrade...Svaki dan ga vidjam. Quote
Теша Тешановић Posted May 26, 2008 Report Posted May 26, 2008 pa ne treba uporedjivati riblju corbu sa grandom.jeste da je muzika riblje corbe pravljena za narodne mase ali nikada nije pala tako nisko kao grand Quote
Grob Bez Dna Posted May 26, 2008 Report Posted May 26, 2008 Brate goci, poredjenje Corbe i granda je totalna nebuloza...mislim ok kaoiram ne volish Riblju Corbu, ali hteo ti to ili ne oni su najbolja nasha rock grupa ikad. nije.smak im je tata. Quote
Routasydän Posted June 13, 2008 Report Posted June 13, 2008 Jel ziv Bora, nije jos umro? Meni je, kada sam ga poslednji put video, izgledao kao tapacirani lesh Quote
Sreta Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Konacno nabasah na dvd iz Arene i mogu reci da je ovo pun pogodak i to za bednih 300 din! Quote
Bata Trokrilni Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Meni na tom DVD-u koncert izgleda prilično jadno u odnosu na to kako sam ga doživeo uživo. Quote
Sreta Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Pa to svakako,ali imas ga kao podsetnik na tako lepu uspomenu i to za 300 kinti,jbg ja sam dvd Kraljevskog Apartmana platio preko 800 din,a ovaj je odradjen krajnje fino za 300 din Quote
CROSSIĆ Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Tekstpvo si kul genialni,al su me nesto bas smorili... Quote
Sandman Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 Konacno nabasah na dvd iz Arene i mogu reci da je ovo pun pogodak i to za bednih 300 din! I to u izdanju City recordsa. Nego,reci gde si nabavio,ja nigde ne mogu da ga nadjem. Quote
Sreta Posted June 24, 2008 Report Posted June 24, 2008 I to u izdanju City recordsa. Nego,reci gde si nabavio,ja nigde ne mogu da ga nadjem. U Mamutu u Sremskoj,par puta sam tamo trazio ,nije ga bilo i eto konacno sam uboo pravi trenutak Quote
Zoll Posted June 28, 2008 Report Posted June 28, 2008 (edited) Pazario sam DVD pre neki dan, nisam stigao celog da pogledam još uvek (jbg ispiti), ali slika i zvuk (sa izuzetkom vokala) su odlični! Vokal je malo... ne znam, kao da nije "ispeglan" baš najbolje, ali to ne kvari opšti utisak! Naježio sam se na par mesta, koncert je stvarno bio sjajan, mislim da ko je fan treba da doda ovaj DVD kolekciji, posebno zato što je cena samo 250 kinti! Edited June 28, 2008 by Zoll Quote
Guest don Juan deMarko Posted July 27, 2008 Report Posted July 27, 2008 naravno da se slazemo..riblja corba zakon...cujem da bora sad otvara neki restoran u kome ce biti zabranjena folk muzika..koj car..dizajnirao sebi gitaru u obliku kurca.. Quote
Sreta Posted December 26, 2008 Report Posted December 26, 2008 Sta je sa novim albumom? Procitao sam u novinama da Bora treba da gostuje u nekoj emisiji i da promovise novi album. A jos ranije je rekao da ce biti do sredine decembra. Quote
Recommended Posts