Crna_Dama Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 Pa baš to što je smršao je za pohvalu. To ga baš podmladilo. Šta, nije valjda bolje izgledao dok je bio debeo kao svinja? Citaj malo bolje.Rekla sam:smrsao je, po tome izgleda bolje, ali, celokupni utisak mi je da i pored toga deluje nekako propalo, osuseno, jadno & bolesno. Quote
Nerevar Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 Jednom recju, izgleda kao les. Uvek kad sam u zadnje vreme izlazio u njegov Corba cafe sam ga sretao. Sav je siv. Quote
Zoll Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 Baš sam neki dan bio u Čorba kafeu, ali to veče nije bilo nikog iz benda tamo. Pa jel moguće da je toliko propao? Ja sam ga gledao na tv-u neposredno pre izlaska albuma i nije loše delovao... doduše, šminka učini svoje, al opet... Uglavnom, ako već izgleda tako, verovatno je za to krivo sve ono što mu se izdešavalo u životu, najpre sa tom nekom o kojoj ceo novi album govori, pa ga je verovatno posle toga sustigao i razvod, pa samoubistvo bivše mu žene i ko zna šta još... jbg, krenuo čoveku život baš lošim putem... valjda ima snage da prebrodi sve to! Quote
Bata Trokrilni Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 Ja sam ga viđao na TV-u poslednjih mesci, OK je izgledao. Quote
Totamealand Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 Uglavnom, ako već izgleda tako, verovatno je za to krivo sve ono što mu se izdešavalo u životu, najpre sa tom nekom o kojoj ceo novi album govori, pa ga je verovatno posle toga sustigao i razvod, pa samoubistvo bivše mu žene i ko zna šta još... Koliko se ja sećam priča iz novina i sličnog, lik se spanđao sa amerikankom prvo, pa se onda razveo, pa mu se žena ubila, i onda ga je još ova ostavila. Quote
Zoll Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 Koliko se ja sećam priča iz novina i sličnog, lik se spanđao sa amerikankom prvo, pa se onda razveo, pa mu se žena ubila, i onda ga je još ova ostavila. Ma da, da, to je bio redosled događaja, nego sam se ja loše izrazio... Quote
Crna_Dama Posted April 12, 2009 Report Posted April 12, 2009 Ima li nekih najava možda za neki koncert u Bg-u? Nisam videla ovaj komentar.Nemam pojma, nista nisam cula o tome, ali, pretpostavljam da ce biti, posto su izdali novi album...red bi bio da nastupi jos negde osim u "Zikinoj sarenici". Quote
Zoll Posted April 12, 2009 Report Posted April 12, 2009 red bi bio da nastupi jos negde osim u "Zikinoj sarenici". :) Danas sam ih nešto kratko uhvatio na metropolisu, ali nisam čuo ništa o nekom eventualnom koncertu. Ma, ako bude nešto, saznaće se to blagovremeno ! Quote
Zoll Posted April 13, 2009 Report Posted April 13, 2009 Inače, izašao im je spot za "Radiću šta god hoću". Sniman je ceo u Čorba Kafeu, ok je odrađeno, mada se sve svodi na to kako oni sviraju ispred nekolicine mJetal fanova hehe... sve u svemu - fin spotić. Quote
kuruz Posted April 13, 2009 Report Posted April 13, 2009 Хм, зајебано. Не знам шта да кажем о новом албуму. Очекивао сам промене после оне трилогије на којој ваља свега неколико песама, али овакав мрак не. Не могу да пљујем (ипак ми је Чорба најбољи СФРЈ бенд икада, пијан сам се пео на бину и грлио Бору итд.), али не могу ни да кажем да је фантастичан. Преслушао сам га десетак пута и треба бар још толико док га не схватим. Прича о девојци из САД ми је позната, али да се толико заљубио у 26 - годишњакињу нисам веровао. Quote
Crna_Dama Posted April 13, 2009 Report Posted April 13, 2009 Ne mogu da se otmem utisku da se ta prica provlaci kroz ceo album, u tekstovima ima naznaka da svi govori manje-vise o istom, mada ja ne verujem bas tim novinskim pricama o curi iz SAD-a, bar ne detaljno.Al nije da nije.... Quote
kuruz Posted April 14, 2009 Report Posted April 14, 2009 Наравно да је све истина, па из текстова се види. Најбољи део албума: "Био сам праведни осветник Зоро познати певач великог бенда а ти си рекла: "Не сери Боро, ово је прича без хепиенда" Quote
Totamealand Posted April 14, 2009 Report Posted April 14, 2009 Ne znam šta ljudima nije jasno, album je konceptualan i svaka pesma je vezana za tu devojku. Jedino pesma Radiću šta god hoću nema veze sa pričom, zato mi je i čudno da se našla na albumu... Quote
Zoll Posted April 14, 2009 Report Posted April 14, 2009 Pa, ima i ta pesma veze sa celom pričom... obrati malo više pažnju na tekst, možda nije direktan koliko u ostalim pesmama, ali i to je deo priče svakako. Quote
kuruz Posted April 14, 2009 Report Posted April 14, 2009 Можда му је замерала што виси у Лавовима. Сваки пут кад прођем, он је тамо. Quote
Bata Trokrilni Posted April 14, 2009 Report Posted April 14, 2009 Bora je lepo rekao u jednom gostovanju na RTS-u: "Nisu sve pesme ljubavne, ova koju ćemo sada čuti je anarhistička..." Quote
Теша Тешановић Posted April 20, 2009 Report Posted April 20, 2009 kao prvo ja ne slusam ovaj bend,slusao sam ih kada sam imao 7 godina,ali cenim ih zato sto je bora napravio pesmu sa bajom malim knindzom Quote
El Karnisero Posted April 20, 2009 Report Posted April 20, 2009 Smorio si za medalju sa Bajinom Malom Mindzom. Quote
RazaL Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 Jedan od naj bendova na svetu. Ima dosta elemenata Heavy Metala,ali su u sustini Hard Rock Quote
El Karnisero Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 Gde bre nadje heavy kod Corbe? I da,Princ je postovao 666. post. Quote
Bata Trokrilni Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 Na prvom albumu ima heavyja (Zvezda potkrovlja i suterena, pre svega), pa onda album Istina je dosta heavy (ako pesma Ajde beži nije heavy, ne znam šta je), pa onda pojedine gitarske pesme sa Priča o ljubavi obično ugnjavi, pa sa Zbogom Srbijo (Danas nema mleka, Kremenko i Kamenko), pa na novijim albumima ima: Sto godina samoće, Dijabola, power balade poput Ovde i Prezir, pa na novom Krilati Pegazi, radiću šta god hoću, i tako. Quote
Zoll Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 Da... možda ponegde i ima nekih heavy elemenata, posebno na starijim albumima, na novijim tek ponešto da "zamiriše" tako, ali generalno gledano, zvuk im je sve mekši iz albuma u album... ne smem da mislim šta nas čeka na sledećem izdanju. Quote
Bata Trokrilni Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 Daleko od toga. Zvuk na novom albumu je gitarskiji i tvrđi nego na nekoliko poslednjih izdanja. Quote
Feniks . Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 Jedna od najboljih( i najtvrdjih ) njihovih pesama je - Ja ratujem sam - Quote
delay Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 e ovo je total immortal http://www.e-novine.com/slike/slike_3/r1/g...603234308_3.jpg tekst http://www.e-novine.com/sr/kultura/clanak.php?id=25237 Quote
Recommended Posts