Shaman Posted March 27, 2003 Report Posted March 27, 2003 Corbu slusam od kad znam za sebe i ne bih mogao da dam odgovor da ovo pitanje, jer svaka pesma mi je draga. Quote
Pagan Saviour Posted March 27, 2003 Report Posted March 27, 2003 Evo jos neke Dzukele ce me dokusuriti Kad Hodas Svirao je David..... Mangupi vam kvare dete Quote
Mr. Brownstone Posted March 27, 2003 Report Posted March 27, 2003 Dok stojim za sankom delimicno pijan... Uz Blues u parku (Smak) apsolutno najbolja domaca pesma svih vremena. Quote
Calacronianno Posted March 31, 2003 Report Posted March 31, 2003 Jedina moja definitivno( a ko kaze da pesma ne valja evo mu ovo pa nekabira): Yes this is for u : Quote
Sepulfly Posted April 10, 2003 Report Posted April 10, 2003 Riblja Corba je UBEDLJIVO NAJBOLJI bend Srpske rock scene.Od prvog pa do zadnjeg albuma sve stvari su ZAKON!!!Meni je najomiljeniji album "Istina". Quote
Raiden Posted April 10, 2003 Report Posted April 10, 2003 Dok stojim iza šankom, djelimićno pijan! Ima još da valjaju, ali ta se idvaja. ps. blues u parku je izmislila muziku za RČ inaće! Quote
Frankenchrist Posted April 11, 2003 Report Posted April 11, 2003 Ima dosta pesama koje jednostavno obozavam od RC! 8. nervni slom i mrtva priroda su odlicni albumi, sve sami hitovi na njima.Baba Jula je takodje dobra pesma. Ima ju i neke smaracke, ali retko kad! Quote
nedim_bu Posted April 12, 2003 Report Posted April 12, 2003 ostani djubre do keaja 2 dinara druze avionu slomicu ti .... ima ih jos tona ali staces ne moze ih covek sve stavit..... Quote
Soundwave Posted April 17, 2003 Report Posted April 17, 2003 Corba ima pesme za sve vrste raspolozenja, te cu stoga izdvojiti : 1.Kad Hodas 2.Na Zapadu .... 3.Rekla je 4.Ostacu slobodan 5.Zvezda potkrovlja... Quote
VOJVODA Posted April 18, 2003 Report Posted April 18, 2003 'Pobeci negde'. Imao sam 12-13 godina kad sam uzeo taj album, i sama pesma se rtako dobro slozila sa mojim trenutnim osecanjima, i sto je najgore, i danas se ponekad tako osecam. Takodje i 'Pogledaj dom svoj andjele' i 'Zbogom Srbijo'i fantasticna 'Kad ti se na glavu sruci citav svet', ali ima ih jos mnogo, samo sad me mrzi da se prisecam. Quote
S Posted April 18, 2003 Report Posted April 18, 2003 Na zapadu nista novo Dva dinara druze Pravila Pravila i lista bi se mogla do sjutra nastaviti Quote
fiction Posted April 18, 2003 Report Posted April 18, 2003 Bio je u subotu u Hn.Gledao sam ga uzivo :oops: Odlican je i dalje mada se nije pomjerio sa mjesta na bini za dva sata koliko je pjevao.jebiga,godine su ucinile svoje Quote
Zen Posted April 19, 2003 Report Posted April 19, 2003 Molim fanove, ponovo, da se ne rasplinjuju o Corbi na vise tema. Hvala. Quote
Odoakar Posted April 25, 2003 Report Posted April 25, 2003 Sta vise da kazem, sim, NASA NAJBOLJA GRUPA!!!!!! Quote
miss Penny Lane Posted April 28, 2003 Report Posted April 28, 2003 Riblja corba-Jedino moje I sve je islo kao po loju Dok sam te imao, kao moju To nije mogla biti bilo koja Sve dok si, bila moja Bolje ne mogu da postoje Od one samo, jedine moje Bili smo samo nas dvoje O moje nekada, jedino moje K'o Indijanac stavljam ratnicke boje Da te osvojim, jedino moje Ljudi matore, boraju se, goje A ti jos lepa, jedino moje Kad bi bio potop, a ja da sam Noje I tebe bih poveo, jedino moje Bilo je zena da nema broja Al' samo ti si, bila moja Grci zbog ljubavi unistili Troju Ja bi' sve srusio za ovu moju Losi krojaci sudbinu kroje Zasiven za tebe, jedino moje Niko me nije izbacio iz stroja Jedino ti ljubavi moja Mnogo je suza krvi i znoja Proliveno zbog tebe, jedina moja Ja nemam mira, nemam ni spokoja Kad sam bez tebe, jedina moja Ja sam ranjen, rane se gnoje Gde si jedino, nesrecno moje I oko rana muve se roje A tebe nema, jedino moje Mozda je djavo doso' po svoje Zbogom najlepse, jedino moje Ja sam ranjen, rane se gnoje Gde si jedino, nesrecno moje Mozda je djavo doso' po svoje Zbogom najlepse, jedino moje Quote
PanzerGoth Posted April 28, 2003 Report Posted April 28, 2003 avione slomicu ti krila.imam cak i ringtone! Quote
Crusader Posted May 4, 2003 Report Posted May 4, 2003 Ostani djubre do kraja, dva dinara druze, kad hodas, pogledaj dom svoj andjele. Quote
Kai Hansen Posted May 4, 2003 Report Posted May 4, 2003 Pogledaj svoj dom andjele,ostani sjubre do kraja, dobro jutro... Quote
kefaja Posted May 4, 2003 Report Posted May 4, 2003 Riblja corba-Jedino moje I sve je islo kao po loju Dok sam te imao, kao moju To nije mogla biti bilo koja Sve dok si, bila moja Bolje ne mogu da postoje Od one samo, jedine moje Bili smo samo nas dvoje O moje nekada, jedino moje K'o Indijanac stavljam ratnicke boje Da te osvojim, jedino moje Ljudi matore, boraju se, goje A ti jos lepa, jedino moje Kad bi bio potop, a ja da sam Noje I tebe bih poveo, jedino moje Bilo je zena da nema broja Al' samo ti si, bila moja Grci zbog ljubavi unistili Troju Ja bi' sve srusio za ovu moju Losi krojaci sudbinu kroje Zasiven za tebe, jedino moje Niko me nije izbacio iz stroja Jedino ti ljubavi moja Mnogo je suza krvi i znoja Proliveno zbog tebe, jedina moja Ja nemam mira, nemam ni spokoja Kad sam bez tebe, jedina moja Ja sam ranjen, rane se gnoje Gde si jedino, nesrecno moje I oko rana muve se roje A tebe nema, jedino moje Mozda je djavo doso' po svoje Zbogom najlepse, jedino moje Ja sam ranjen, rane se gnoje Gde si jedino, nesrecno moje Mozda je djavo doso' po svoje Zbogom najlepse, jedino moje a: a: a: a: a: a: a: A pored toga jos i Kada padne noc Quote
Telcontar Posted June 17, 2003 Report Posted June 17, 2003 Osttani djubre do kraja znam te Proslosti (nisi bila) Gde si u ovom glupom hotelu (melodija mi je mnogo jaka a gitara je super) i naravno pogledaj dom svoj andjele Nisi Pila Bog zna sta, Nisam bio tad ni ja Sta je bilo sa vodkom popicemo jednom otom.............. Quote
mirror Posted June 18, 2003 Report Posted June 18, 2003 Jedino moje, definitivno. Najbolji stih:" Losi krojaci sudbinu kroje, zasiven za tebe, jedino moje." Quote
Recommended Posts