angels deserve to die Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 (edited) Nisam slushala- chula sam samo 4 pesme sa njega, koje je otpevao na koncertu. A, da- bio je malchice plejbek... I na tome su mu zamerili, ali ja sam vec bila pripremljena na tu mogucnost poshto ga je moja sestra slushala josh pre nekoliko godina u Nishu i tamo je pevao na plejbek jer mu se glas polako gubi. Digla je publiku ona "Radicu shta god hocu, ko ce da mi zabrani- napicu se i pevacu na sopstvenoj sahrani". A znash- neki su ga ispljuvali zbog njegovih opaski, a ipak su svi na kraju ludnicu napravili na pesmi "Pogledaj dom svoj, andjele". Ne secam se da li sam vec pomenula- otpevao je ama bash sve hitove, osim Al Kapone, a publika ju je trazila. Koncert je trajao oko 2h. I da- nema na chemu Edited September 7, 2009 by LazaGNR http://www.yumetal.net/forum/topic/32159 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 (edited) Bilo i playback-a? Divno, divno... za to ih potpuno razumem... jbg, očekuju ljudi živu svirku, nije ni čudo što ih je to razočaralo. A to za pesmu Al Kapone... pa ja ne znam da li su je oni ikada svirali live. Bio sam na svim njihovim velikim koncertima u Bg-u od onog na Tašmajdanu '97. pa na ovamo i nisu je nikada odsvirali. Čudi me da je publika uopšte to tražila... Edited September 7, 2009 by LazaGNR http://www.yumetal.net/forum/topic/32159 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angels deserve to die Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 Publika u Dimitrovgradu retko ima priliku da vidi neki bolji koncert u svom gradu. T.j. sada se sve cheshce organizuju koncerti tamo- pored Peace festa, koji se odrzava vec 3 godine, tu je koncert Nevernih Beba, Dada Topica, Akija Rahimovskog, Bilje Krstic, Bore Chorbe... Mnogi iz Dimitrovgrada nisu nikad ishli na koncerte negde na stranu, pa im je ovo bila prva (t.j. druga, ako rachunamo koncert iz osamdeset i neke) prilika da vide Boru uzivo i nisu ni znali da on tu pesmu ne peva na koncertima. Nisam ni ja znala. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 Pa jes, i to što kažeš... ja navikao na Bg pa i nisam baš razmišljao u tom pravcu, sorry ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angels deserve to die Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 Uploadovala sam slike. Mozete ih pogledati ovde: http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?...albumID=1020949 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazaL Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 (edited) Na skupu fan kluba 18.08. prisustvovao je Misa Aleksic. Rekao je da ce svirati od starih pesama Rock n' Roll za kucni savet, Volim volim volim zene, Rekla je, Ja ratujem sam i Al Kapone. Mozda i Izgubljen slucaj. Naprvom albumu ima heavyja (Zvezda potkrovlja i suterena, pre svega), paonda album Istina je dosta heavy (ako pesma Ajde beži nije heavy, neznam šta je), pa onda pojedine gitarske pesme sa Priča o ljubavi običnougnjavi, pa sa Zbogom Srbijo (Danas nema mleka, Kremenko i Kamenko), pana novijim albumima ima: Sto godina samoće, Dijabola, power baladepoput Ovde i Prezir, pa na novom Krilati Pegazi, radiću šta god hoću, itako. Lista Heavy pesama: 1979-Kost u grlu: Rock N' Roll za kucni savet Zvezda potkrovlja i suterena Hej cale 1981-Pokvarena masta i prljave strasti Neke su zene pratile vojnike (Heavy balada) Vidis da sam gadan kad sam tebe gladan Ostacu slobodan Rekla je (Heavy balada) 1981-Mrtva priroda Prevara Odlazak u grad Na zapadu nista novo 1982-Buvlja pijaca Draga ne budi peder Necu da zivim u bloku 65 1984-Muzicari koji piju Prica o Ziki zivcu 1985-Istina Ajde bezi Hleba i igara Alo Dvorska budala Pogledaj dom svoj andjele 1986-Osmi nervni slom Ljuti Rock n' Roll 1987-Ujed za dusu Zadnji voz za Cacak Lud sto posto Neke cudne materije 1988-Prica o ljubavi obicno ugnjavi Kazi ko te ljubi dok sam ja na strazi Ljudi 1990-Koza nostra Deca Gde si u ovom glupom hotelu 1992-Labudova pesma Boze Jebi ga 1993-Zbogom Srbijo Jedino moje (Heavy balada) Danas nema mleka Kamenko i kremenko 1999-Nojeva barka Nojeva barka Izgubljen slucaj(Heavy balada) 2001-Pisanje uz vetar Srbin je lud Ljubav ovde vise ne stanuje (Heavy balada) Neka me ubije grom 2003-Ovde 100 godina samoce Ko o cemu Ja sam rodjen namrgodjen 2006-Trilogija Dijabola Prezir (Heavy balada) Pesma sa porukom 2009-Minut sa njom Radicu sta god hocu Krilati pegazi Razmazena devojcica mozda sam neke pesme zaboravio jer imaju dosta Heavy pesama Edited September 7, 2009 by LazaGNR http://www.yumetal.net/forum/topic/32159 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=RNb0cj_7p6o Mnogo dobra pesma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 Na skupu fan kluba 18.08. prisustvovao je Misa Aleksic. Rekao je da ce svirati od starih pesama Rock n' Roll za kucni savet, Volim volim volim zene, Rekla je, Ja ratujem sam i Al Kapone. Mozda i Izgubljen slucaj. Čekaj,nemoguće da će SAMO te pesme svirati iz tog (najboljeg) perioda koji se proteže nekih 10 godina? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazaL Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 ne, ne svirace i pesme koje su dosad svirali na koncertu osim Odlazak u grad i Zvezda potkrovlja i suterena na koncertu ce najverovatnije biti 31 pesma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 Ih pa shto bash te dve da izbace... Iskreno se nadam da cu se organizovati za ovaj koncert, jer eto, propustih onaj iz 2007. stvarno greota da i ovaj propustim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 ne, ne svirace i pesme koje su dosad svirali na koncertu osim Odlazak u grad i Zvezda potkrovlja i suterena na koncertu ce najverovatnije biti 31 pesma A dobro je onda. Stvarno,što reče Powerslave,da izbace baš te dve,ali kad pogledam šta su ubacili onda stvarno vredi. RnR za kućni savet. Odo sad da slušam Čorbu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 Odo sad da slušam Čorbu. Haha ja ih danas posle 100 godina ubacih u wmp, napravio sam neki svoj best of i cepaj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazaL Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 Fan klub hoce pesme Ko te ljubi dok sam ja na strazi i Izgubljen Slucaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 Podrška,pogotovo za prvu. Haha ja ih danas posle 100 godina ubacih u wmp, napravio sam neki svoj best of i cepaj... Hahah,pa to.Al nema bez minimum 30-ak pesama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 Evo mali tribute dok čekamo koncert: http://www.youtube.com/watch?v=I1p0AEmRJow 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 Evo još jedne obrade. Pesma je dosta zahtevnija od prethodne, ali je vredelo potruditi se. http://www.youtube.com/watch?v=XEeC-jKhQQo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted October 25, 2009 Report Share Posted October 25, 2009 Nije lose Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 Имам пар плоча од њих, мада сам све имао на касетама. Мада их не слушам претерано, поштујем то што су се одржали 30 година Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazaL Posted November 5, 2009 Report Share Posted November 5, 2009 koncert je bio PO PIČKI! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 Koncert je bio najjaci !!! Zvuk je bio jedno 20 puta bolji nego na Maoden-u ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 Zna li neko koliko su cene karata za cert sto ce biti u NS-u 26-og? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted January 1, 2010 Report Share Posted January 1, 2010 Nadam se da su fanovi uživali u nastupu benda na Pink TV. Prema mom mišljenju, nije bilo toliko dobro, kao npr. ispred Skupštine sa Cecom pre par godina, ali i ovo je bila prava stvar na pravom mestu. 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medjutim Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 da, sto Bora voli da kaze, oni i ostali matorci odrzavaju cast domace rok scene.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 Da... baš.... stvarno ne znam koji mu je qrac više da se trpa na Pink među tu gamad a do juče ih je prozivao i pljuvao. Srećom nisam gledao to, čuo sam tek posle da je Bora bio na Pinku... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kecap Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Koncert je bio odlican, bar iz moje tacke gledista tj iz publike...Sto se tice pinka izdaje za City Records i verovatno ima neke stavke u ugovoru da se mora pojaviti na Pinku...Nije on toliko tamo ali jbg...ne verujem da on bi bio tamo da ne mora....U glavnom kako god on je uvek legenda medju seljacima tako da mi ne smeta to sto je na Pinku....Da da bog da sviraju jos 100 godina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts