Mr.Torture Posted June 18, 2003 Report Posted June 18, 2003 Ne mogu da izdvojim najbolji (mozda Pogledaj dom svoj...) jer su im sve pesme mnogo jake... Quote
nula Posted June 18, 2003 Report Posted June 18, 2003 Jedino moje, kad sam bio mlad, ostani djubre do kraja, pogledaj dom svoj andjele, egoista,...... Quote
Dinko Posted June 29, 2003 Report Posted June 29, 2003 Dva Dinara, Druze Zvezda Potkrovlja I Suterena Ostani Djubre Do Kraja Gastarbajterska Pesma Zelena Trava Doma Mog Pogledaj Dom Svoj, Andjele Kad Sam Bio Mlad Jedino Moje Quote
|Metal Forever| Posted July 1, 2003 Report Posted July 1, 2003 Andjele.... tu pesmu sam cuo toliko puta da stvarno vise ne mogu da je podnesem A sto se tice najbolje... Pa neka bude Jedino moje Quote
|Metal Forever| Posted July 1, 2003 Report Posted July 1, 2003 E zaboravio sam Ostani djubre do kraja Odlicna pesma Quote
Arch Stanton Posted July 1, 2003 Report Posted July 1, 2003 Draga ne budi peder Rokenrol za kucni savet Dobro Jutro Pravila,pravila Dva dinara druze Na zapadu nista novo Pekar,lekar,apotekar Jos jedan sugav dan Hej cale Quote
Arch Stanton Posted July 1, 2003 Report Posted July 1, 2003 Gastarbajterska Pesma Zelena Trava Doma Mog Pogledaj Dom Svoj, Andjele Kad Sam Bio Mlad i ove nisu lose Quote
Zmajcek Posted July 1, 2003 Report Posted July 1, 2003 "Kad hodas" ima neki svoj smek a u ostalom sve njihove balade su ne odlicne nego najbolje!!!!! Quote
ZeeGerman Posted July 3, 2003 Report Posted July 3, 2003 "Istina" je definitivno najjachi album, a omiljene pesme su mi Egoista, Zvezda potkrovlja, Kad Hodash, Ajde bezi, Ostacu slobodan, Kad padne noc i sve ostale... mada, posle "istine", svaki sledeci album, ma koliko bio dobar (a u sushtini dobri su), je postajao sve loshiji i loshiji od prethodnog, da bi ovaj zadnji ispao totalna sprdnja izuzev dve pesme. Stvarno je bolje da stane sa novim stvarima, jer chovek unishti sam sebe (kao sa alkoholom...)! Quote
Filip_Murray Posted July 5, 2003 Report Posted July 5, 2003 Dok stojim za sankom delimicno pijan... Uz Blues u parku (Smak) apsolutno najbolja domaca pesma svih vremena. A Zajdi,Zajdi od Smaka? Quote
thebane Posted July 14, 2003 Report Posted July 14, 2003 Ribja Corba nema ni jednu dobru stvar... Quote
Angele Posted August 12, 2003 Report Posted August 12, 2003 Dovoljno pogledati moj nick. I mojne mi neko posle kaze "a, ti si Angel sa yumetala" Quote
Archibald Reiss Posted August 15, 2003 Report Posted August 15, 2003 Kad hodas Kada padne noc Ljubav ovde vise ne stanuje Princ Lutka sa naslovne strane Pogledaj dom svoj Andjele Gde si u ovom glupom hotelu Prokleto sam .......... Corba rules 8) Quote
:={MaYa}=: Posted August 16, 2003 Report Posted August 16, 2003 Princ Kad hodas POgledaj dom svoj Andjele prve dve iz duboko emotivnih razloga,treca jer se svaki put najezim kad je cujem tliko narano da ih ima josh al necemo sad celu diskografiju.... Quote
ZeeGerman Posted August 24, 2003 Report Posted August 24, 2003 Cudi me kako sam SMEO da zaboravim "Prokleto sam"! Quote
VOJVODA Posted August 25, 2003 Report Posted August 25, 2003 Ribja Corba nema ni jednu dobru stvar... U pravu si. Sve su odlicne. Quote
Pit_Maravich Posted August 25, 2003 Report Posted August 25, 2003 Ceo album "Priča o ljubavi obično ugnjavi" + Kad hodaš,Crvena su dugmad pritisnuta,Ostaću slobodan,Ja ratujem sam.... Quote
Gothic Angel Posted August 25, 2003 Report Posted August 25, 2003 Gnjilane je mnogo dobra pesma..... a: a: Quote
TtuEd Posted August 25, 2003 Report Posted August 25, 2003 "Dok hodas", definitivno. a: Mada mislim da ju je napisao Bajaga dok je bio u Corbi. U svakom slucaju, verzija Riblje Corbe je mnogo bolja, Borin glas je idealan za tu pesmu. Quote
Archibald Reiss Posted August 25, 2003 Report Posted August 25, 2003 Cudi me kako sam SMEO da zaboravim "Prokleto sam"! Zato ja nisam.. a: Ribja Corba nema ni jednu dobru stvar... U pravu si. Sve su odlicne. E svaka ti cast... a: Quote
Гера Posted August 27, 2003 Report Posted August 27, 2003 \"Dok hodas\", definitivno. a: Mada mislim da ju je napisao Bajaga dok je bio u Corbi. U svakom slucaju, verzija Riblje Corbe je mnogo bolja, Borin glas je idealan za tu pesmu. NIJE "DOK HODAS", NEGO "KAD HODAS"!!! :x :x :x Quote
Гера Posted August 27, 2003 Report Posted August 27, 2003 PRAVILA, PRAVILA JA RATUJEM SAM KAD HODAS EGOISTA PEKAR, LEKAR, APOTEKAR MUZICARI KOJI PIJU AMSTERDAM AVIONU SLOMICU TI KRILA ... I TAKO DO SUTRA! Quote
Recommended Posts