Swarthyard Posted August 28, 2003 Report Posted August 28, 2003 Pogledaj Dom Svoj Andjele... nema tu sta da se prica! I onda Kad Sam Bio Mlad... himna pubertetskih godina a: Quote
VOJVODA Posted September 1, 2003 Report Posted September 1, 2003 NECU DA ISPADNEM PIVOPIJA Zasto tebe da nosim u flasi, nema smisla da se ne opijam tobom. Dobro pivo, dodji s milim Bogom, ja ne znam sta cu sam sa samim sobom. Prosao sam davno cirkanje u parku, drzanje za glavu, peglanje na travi. Ne pijem pivo iz plasticne flase, suvise me piva, suvise me piva, zviznulo po glavi. REF: Necu da ispadnem pivopija, ali ne umem bez piva da trajem, ja sam ti teska sirotinja, zickam, a nista ne dajem. Mogu biti trezan samo pola dana, bez piva uzasno sam smrdljiv. Ja sam solunac smrdljivih kafana, i priznajem, da sam neupotrebljiv. Quote
Zeka Peka Posted September 9, 2003 Report Posted September 9, 2003 Aaaaa ljudovi jeste vi slusali ista sem tih par pesama koje se stalno ponavljaju? Srecan put piso moja mala, Vidis da sam gadan kad sam tebe gladan... Ne kazem da Jedino moje, Kad hodas, Andjeo i ostale nisu dobre, ali nemojte stalno jedno te isto ponavljati nego dodajte poneku koja je dobra a nije spomenuta.. a: Quote
Cheto Posted September 11, 2003 Report Posted September 11, 2003 Ostalo je cuutanje definitivno najbolja Corbina pesma a: a: a: Quote
Gothic Angel Posted September 11, 2003 Report Posted September 11, 2003 A GNJILANE!?!?!?!? To je bre vrh pesma....BTW, slusao sam sve od corbe, i vrlo malo pesama mi se ne savidjaju..... Takodje je mnogo dobra Crvena Su Dugmad Pritisnuta.....jebote tek sam skoro shvatio znacenje ove pesme.... Quote
Robin Lood Posted September 14, 2003 Report Posted September 14, 2003 Jos ona ista budala, Rekla je, Nocas gubim mec, Civiluk... A da ne spominjem OStAni DjuBre Do (Kr)Jaja Quote
Sage Posted September 20, 2003 Report Posted September 20, 2003 Deco, pa vi ste zaboravili Lutku sa naslovne strane. To je najbolja i najhrabrija socijalna pesma koju ja znam. Ništa u rock muzici, kako domaćoj tako stranoj, se ne može meriti sa njom. Emotivno mi je Kada padne noć omiljena (mislim da ne treba da obrazlažem zašto), a za prženje je Južna Afrika '85 bolja od bilo kog metala. Na žalost Buvlja pijaca im je bio poslednji dobar album, a dobru pesmu nisu napisali više od deset godina. Quote
Dreadful_Glare Posted September 23, 2003 Report Posted September 23, 2003 Pogledaj dom svoj andjele Lutka Dva dinara druze Ostani djubre do kraja ove nove stvari su bezveze Quote
Evil_Angel Posted October 12, 2003 Report Posted October 12, 2003 kako je lepo biti glup i avione slomit ću ti krila Quote
DevouredSoul Posted October 18, 2003 Report Posted October 18, 2003 Balade! Jedino moje (na prvom mestu) Dva dinara druzhe Kad hodash (definitvno bolja nego Bajagina) Kada padne nocj Lutka sa naslovne strane Ostani djubre do kraja Prokleto sam (aaaaaaaaaaaa kako volim tu pesmu!) Ma ne znam, swe se plashim da neshto nisam zaboravila.... Sve pesme su dobre, mada mi ove novije nisu preterano privule pazhnju... Quote
Archibald Reiss Posted October 19, 2003 Report Posted October 19, 2003 Nemoj tako, i novije rulaju, npr. Ljubav ovde vise ne stanuje, Princ... a: Quote
DevouredSoul Posted October 20, 2003 Report Posted October 20, 2003 Nemoj tako, i novije rulaju, npr. Ljubav ovde vise ne stanuje, Princ... a: Princ nije losha.... ljubav ovde vishe ne stanuje mi se ne svidja... Ali znash koja mi se dopada? Valjda se zove IZGUBLJEN SLUCHAJ, svejdeno ref joj ide ovako: Vrata od svoga srca zakljuchaj Ja sam i dalje izgublje sluchaj.... Bla bla, ta je lepa, a novija je a: Quote
Machka Naopachka Posted October 20, 2003 Report Posted October 20, 2003 ...ja imam svoj mali svet, i oko njega kineski zid... u stvari to mu dodje kao omiljena rechenica iz pesme. Quote
blackshadow Posted November 2, 2003 Report Posted November 2, 2003 Kad ti se na glavu sruci civav svet,Ja ratujem sam,Lutka sa naslovne strane,Kada padne noc,Ostacu slobodan ............i jos pesmica..... a: Quote
Trooper of doom Posted November 3, 2003 Report Posted November 3, 2003 "Lupa bubanj,zveči zvečka"(bolji tekst se ne može napisati), "Neke su žene pratile vojnike", "Zvezda potkrovlja i suterena", "O,kako je lepo biti glup"... Quote
morbidangel Posted November 6, 2003 Report Posted November 6, 2003 ostacu slobodan necu se vezati vazno je samo dobro se zezati 8) 8) 8) 8) 8) 8) Quote
Sage Posted November 24, 2003 Report Posted November 24, 2003 Izvini, ali kako tako nešto možeš da napišeš? Pa Bora Đorđević je napustio Đorđa Balaševića jer je hteo da peva Lutku sa naslovne strane a ne U razdeljak te ljubim. Njemu su komunisti zabranjivali pesme i sudili mu. Koji još muzičar je morao da trpi tako nešto u Jugoslaviju?! Niko, i to baš niko drugi nije pokazao toliku hrabrost u suprotstavljanju komunističkom režimu u njegovoj generaciji, a ni posle. Čovek je heroj. Upamtite to. Quote
C.A_R.I.A. Posted December 12, 2003 Report Posted December 12, 2003 "srecan put piso moja mala" i "ja ratujem sam"..Bas zestoka muzika! Quote
Гера Posted December 13, 2003 Report Posted December 13, 2003 JA RATUJEM SAM MUZICARI KOJI PIJU ZIKA ZIVAC U 2 CE CISTACI... KAKO JE LEPO BITI GLUP I JOS MNOGO Quote
Jackie Brown Posted December 28, 2003 Report Posted December 28, 2003 ''Kad hodas'', ''Kada padne noc'', ''Ostani djubre do kraja'', ''Lutka sa naslovne strane'' Quote
gabriella Posted December 29, 2003 Report Posted December 29, 2003 dva dinara druze kada padne noc Quote
dark earendil Posted January 1, 2004 Report Posted January 1, 2004 e ako moze ova grup ada ima dobru pesmu onda je to pogledaj dom svoj andjele.inace samo poremeceni ljudi ili ljudi koji neznaju sta je r'n'r vole ovu grupu.oni su stvarno jedna od najgorih nasih grupa zasigurno,jer nemaju nijednu kvalitetnu pesmu sem pogledaj dom.... koj aje ubedljivo najbolja nasa pesma svih vremena!!!!! Quote
Recommended Posts