Grobodan Posted October 22, 2010 Report Posted October 22, 2010 Šta ste ste navadili na Diocletian? Hype kao da tražite link za novi Mayhem... dobar je bend naravno, ali wtf. Quote
Talvi Posted October 22, 2010 Report Posted October 22, 2010 Hajp i kultnost su rasli što ga duže nije bilo. Inače, zajeban album, veoma. Quote
morbid god Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 Vidjeh ovo sinoc, fino fino. Encoffination je bas stigao nenajavljeno, mada je cini mi se Milan spominjao nedje skoro da je ovaj EP materijal spreman. 1111111. Quote
Milan Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 Grob je spomenuo ne nekoj od prethodnih strana da EP treba izadje, ne bih da trošim reči na Encoffination, meni je to genijalno, a Diocletian treba još da se sluša, prvi utisak mi je odličan, mislim da su uspeli da nadmaše prethodni. Quote
morbid god Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 "The ritual procession of Death and Eternity" Odlican materijal, prosto ne mogu da omase. Diocletian je vrijedjelo cekat, kakva jebacka svirka. Quote
Grobodan Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 Odličan je Encoffination, produkcija opet kao iz rake (obavezno ga kroz sluške provucite), i Diocletian je bolji od debija, slažem se sa Milanom. Šta se sledeće čeka? Quote
Grobodan Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 To se ćeka već 7 godina, i zaboravio sam više koliko se čeka Mislio sam više na neki UG... Quote
Milan Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 Hm? Ja očekujem Grave Ritual, voleo bi da čujem i Coffins / Hooded Menace split, koji je izašao, al nidje linka...pičke! Quote
Grobodan Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 Jesi obrnuo Grave Desecrator? Njet. Ja očekujem Grave Ritual Tačno, i Cruciamentum album, pa i onaj zli split. Quote
Dioklecijan Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 Ko to kaze??? Podji na NWN forum pa ces vidjet dje je u sustini brlog trendova svih poslije 2000 godine... Na srecu, ovaj stil jos nije postao trend Quote
morbid god Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 E stvarno, sto je sve u najavi za naredni period, a tice se ovih nasih kultova? Za Grave Ritual znam, za Cruciamentum ne znam (ako mislimo na britanski bend gdje su i clanovi benda Grave Miasma). Quote
Dioklecijan Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 E stvarno, sto je sve u najavi za naredni period, a tice se ovih nasih kultova? Za Grave Ritual znam, za Cruciamentum ne znam (ako mislimo na britanski bend gdje su i clanovi benda Grave Miasma). Cruciamentumu sam radio omot za demo oni sad rade da izdaju album na Grcki Nuclear Winter... Grave Ritual valjda radi neki split kolko sam zapamtio... Ja cekam iskreno novi Antediluvian od te ekipe....to ce da razbije.... Takodje ocekuj sledece od Doom Cult ekipe Witchrist - Beheaded Ouroboros CD/LP, Invictus/Iron Bonehead Witchrist - Steel Jaw Choronzon: Messiah Komplex MLP, Iron Bonehead Witchrist/Antediluvian - Split EP, Bird of Ill Omen Witchrist - Curses of Annihilation MLP, Crush Until Madness Diocletian - War of All Against All, Invictus Vassafor - TBA full length LP Sinistrous Diabolus - Opus One Tape, re-issue via Radiation Tapes Sinistrous Diabolus - Opus Two Nuclear Solution Zine Ovo mi je tip iz Witchrist-a poslao prije nedje jer smo radili neki trejd... Quote
Grobodan Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 Witchrist - Beheaded Ouroboros CD/LP, Invictus/Iron Bonehead Diocletian - War of All Against All, Invictus Ovo se pojavilo online. Vassafor - TBA full length LP Ovo je dobar bend, Diocletian ekipa. Da li se adekvatno propratio Ghost album ovuda? Quote
Dioklecijan Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 Vasaffor odlican, imam demoe koji kolju ovo poslije propustih al cu nabavit.... Quote
Milan Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 Od gore nabrojanih nisam čuo samo Sinistrous Diabolus, ovi ostali su svi razbili, zna li se kad treba Antediluvian da izadje (cuo sam onaj demo iz 2008-e), Vassafor EP je isto ok, valjalo bi čuti album. @ Grob Ghost album mi je ubedljivo najviše išao na repeat, jebeno sam oduševljen. Quote
Dioklecijan Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 (edited) To je novi projekat. Od Antediluviana imam sve na originalu...koljacina...Onu spremaju album za Birld of Ill Omen records iz amerike...nezna se tacan izlazak albuma... Edited October 23, 2010 by Dioklecijan Quote
morbid god Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 Sinistrous Diabolus - Influences: BLASPHEMY,beherit,LORD OF PUTREFACTION,autopsy,LAIBACH,thy grief eternal,death in june,DISEMBOWELMENT,bathory,earth,non,THERGOTHON and NUCLEAR fuckkin’ DEATH… Quote
Milan Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 Au! Na arhivama stoji samo demo (1993), a na meta area ima link za neki promo (2008), odma cu to sredim, rip je na 128 al boli me kurac... Quote
morbid god Posted October 24, 2010 Report Posted October 24, 2010 Novi Diocletian rasturio. Nemam rijeci. Prejako. Quote
morbid god Posted October 27, 2010 Report Posted October 27, 2010 Nocturnal Blood - Devastated Graves-The Morbid Celebration Prvi full lenght americkog Nocturnal Blood. Ou jea. http://www.megaupload.com/?d=21LGDB3D Quote
Grobodan Posted October 27, 2010 Report Posted October 27, 2010 Žemo, taman sam hteo pojuriti i demose i EPjeve da komletiram, pa ako neko ima... olakšao bi mi posao. Quote
Recommended Posts