Jump to content

Recommended Posts

Posted

isto ko i sa svakim pravcem koji postane popularan, krenu da ga sviraju svakakvi i odnos loseg prema dobrom bude u najboljem slucaju nekih 80:20, vrlo neretko jace, nista strasno..

to je ko s kravatom, mozes da izgledas kao potpuni slepac a mozes i da izgledas kao gospodin covek ako umes da isfuras :D

istina i to za dso i gorguc

jel ima disonantnih pop bendova? dajte to jbt

• Upvote 1
Posted (edited)

Ok sve to samo mi nije jasno zasto su tek sad ovakvi bendovi postali trendi, kad su Nespithe, Obscura itd izasli pre 20 godina, a DsO hara vec deceniju i jace..

Edited by Kumodraski Vo
Posted (edited)

sto su popularni usrali se od para :D Gorguts u new yorku idalje sviraju za 150 ljudi a kamoli artificial brain, koji nije toliko disonatan uopste

svakako bolje to nego jos stotinu OSDM klonova i entombed core

Edited by azal
Posted

ja sam vec rekao i stojim iza toga, meni je Bolzer vokal na albumu ok, lik je ocigledno ciljao na taj Lemi/Baron Amebix stajl i izvukao ga je prilicno dobro, doduse jasno mi je kome ne odgovara zasto je tako

moj problem s tim albumom je malo uproscenija svirka, ali jebiga sta sad.. u redu mi je

Posted

Ja sam napravio sajt sa ciljem da proširim disonancu u Srba :D U suštini, aj navedite jedan death metal bend koji koristi efekte i pedale tako dobro kao Gigan, pogotovo kada je drugi i treći album u pitanju. Artificial BRain jeste disonantan bend samo što su specifični po tome što umeju da mešaju žanrove više nego Revocation (posebno na Butchering Cosmic Giants) A koliko god da je disonantan Gorguts, mislim da ništa ne može da nadmaši Negativinu pesmu Rebellion ili Chaos in Motion. Negativa je ipak posebni entitet. To jej projekat Steeve Hurdle-a, Luc Lemay je tu pozvan samo da svira ono što je debeli ukomponovao. I da , uvek imajte na umu da je Gorgutsova Obscura završena u jesen 1994, ali su je izbacili tek 98 . Da se zna ko su oci.