Haos sam ja Posted December 5, 2022 Report Posted December 5, 2022 Nije loš taj Jade ali sve to smo čuli već 100 puta, plus ubedljivije. Dobar logo inače. Quote
[Nocturno] Posted December 20, 2022 Report Posted December 20, 2022 Ne znam da li je bilo ali nije gre'ota ponovo podeliti ovo remek delo: Fenomenalni technical oldschool DM, kao stari dobri Pestilence i Atheist. 1 Quote
Miilos Posted December 20, 2022 Report Posted December 20, 2022 ^ Dok se učitavao video, po opisu, bio sam ubeđen da je Miscreance u pitanju. 🙂 P.S. novi Qrixkuor je baš dobar. Sve su bolji. 1 Quote
The Bowels Of Perdition Posted December 20, 2022 Report Posted December 20, 2022 Jeste, najbolji Qrixkuor do sada, i meni je legao samo tako. A volim sve što su snimili. Quote
Miilos Posted December 20, 2022 Report Posted December 20, 2022 Meni prvi EP nije ništa posebno (baš sam od tebe kupio disk ako se dobro sećam). Čak mi se više sviđa i onaj posle, iako je proba. Obrada od Demoncy mi je super i baš bi voleo da su ceo Joined in Darkness obradili. Na albumu je već došlo sve na svoje mesto, naročito prva pesma mi je odlična, ne mogu da se odlučim da li mi se više sviđa ona ili ova nova. Quote
The Bowels Of Perdition Posted December 21, 2022 Report Posted December 21, 2022 Ne znam, ja sam se na njih navukao preko tog prvog EP-a, i dalje ga vrtim redovno, verovatno više nego album. Oni su slow burner tip benda, mora mnogo vremena da se provede sa muzikom da bi se složile kockice u glavi - ne sumnjam da bi ti i taj prvi EP legao posle još desetak pažljivih preslušavanja. Baš su poseban DM bend, niko ne zvuči ni približno slično. Quote
Haos sam ja Posted December 22, 2022 Report Posted December 22, 2022 Ide dupli album ovih prljavaca u februaru. Prethodna dva su bila odlična. 1 Quote
HellAwaits Posted December 22, 2022 Report Posted December 22, 2022 Mlad bend, a već dva ozbiljna albuma u karijeri. Ova stvar obećava dalji stilski pomak i nadam se da opis drugog dela duplog izdanja donosi upravo to - monoliths of radiant avant-garde immensity. Dopada mi se i kontinuitet u vizuelnom prikazu izmaštanog, na keca prepoznaš da je to isti bend i umetnik. Čekamo. 🤘 Quote
Haos sam ja Posted December 22, 2022 Report Posted December 22, 2022 Da da, prirodan nastavak priče i zvučno i vizuelno. Quote
kuruz Posted January 25, 2023 Report Posted January 25, 2023 https://conjureth.bandcamp.com/track/dimensional-ascendancy Quote
HellAwaits Posted January 25, 2023 Report Posted January 25, 2023 Veri najs retro, dou not boring. Oduvek me oduševljavalo kako je 'merički smrt metal nastao u najsunčanijim predelima SAD-a. 😎 I Finci lepo prže, biće to bombona album. Quote
HellAwaits Posted January 27, 2023 Report Posted January 27, 2023 Finci se raspucali ove godine. Najava oluje! https://proscription.bandcamp.com/track/the-great-deceiver Quote
Talvi Posted January 31, 2023 Report Posted January 31, 2023 https://mesacounojo.bandcamp.com/album/deranged-mlp 1 Quote
HUMAN Posted January 31, 2023 Report Posted January 31, 2023 ^Stvar rastura, nema greške kod ovih majstora! Quote
[Nocturno] Posted February 1, 2023 Report Posted February 1, 2023 Au kakva stvar i kakva produkcija, kada krene onaj bas na 2:40 slomio bih nesto po stanu. Quote
kuruz Posted February 4, 2023 Report Posted February 4, 2023 (edited) Edited February 4, 2023 by kuruz 2 Quote
Recommended Posts