HUMAN Posted December 28, 2023 Report Posted December 28, 2023 @The Bowels Of Perdition ček jel pričaš o onom singlu/splitu Spectral Voice-a ili si već negde poslušao novi album koji tek treba da izadje 2024-e?? Quote
The Bowels Of Perdition Posted December 29, 2023 Report Posted December 29, 2023 Ne, na album mislim. Odavno mi je stigao taj promo pa sam pretpostavio da je mozda vec i procureo. Quote
[Nocturno] Posted December 29, 2023 Report Posted December 29, 2023 Uh, ne mogu da docekam da preslusam Spectral Voice (ploca je na putu) i Drowned. @The Bowels Of Perdition ona dva Sovereign singla su dosta Pestilence like, da li je ceo album takav? Quote
The Bowels Of Perdition Posted December 31, 2023 Report Posted December 31, 2023 Pa pre bih rekao da su inspirisani njima nego da ih kopiraju, imaju nešto svoje definitivno. 1 Quote
Haos sam ja Posted January 3 Report Posted January 3 Jedan jako dobar album koji je izašao u decembru, spoj pećine i modernog Quote
[Nocturno] Posted January 3 Report Posted January 3 meni nikako nije legao, nekako mi je sve previse isforsirano. Quote
[Nocturno] Posted January 9 Report Posted January 9 On 1/6/2024 at 9:02 PM, HUMAN said: Death/Doom Koji spectral voice umesto spectral voice-a 😄 😄 1 Quote
HUMAN Posted January 9 Report Posted January 9 1 hour ago, [Nocturno] said: Koji spectral voice umesto spectral voice-a 😄 😄 Ali Bukvalno odlično zvuče.. Quote
Haos sam ja Posted January 17 Report Posted January 17 korektan death/thrash ovih Nemaca, na ovoj pesmi gostuje Mors iz Necros Christos / Sijjin Quote
[Nocturno] Posted January 17 Report Posted January 17 Evo ga prvi (od tri albuma koja zeljno iscekujem ovog meseca) Quote
HUMAN Posted January 19 Report Posted January 19 Koja tech/prog albumčina ovo ide na aoty listu milion posto! Quote
HUMAN Posted January 19 Report Posted January 19 ..aaa neke stvari ipak treba prepustiti profesionalcima Quote
[Nocturno] Posted January 24 Report Posted January 24 sve sto volim je tu ali me ne radi uopste 😕 Quote
Recommended Posts