Haos sam ja Posted November 13 Report Posted November 13 Odličan novi Pyrrhon, možda i najbolji njihov do sada meni, mada je ovo DM baš ako se maksimalno rastegne pojam žanra, sve više su na dilindžer/car bomb sranju a tek ponekad uleti neki growl i blast. 1 Quote
HellAwaits Posted November 13 Report Posted November 13 Dobra opaska. Album okej, nije me oduševio, ali vrlo ujednačene pesme. Out of Gas ipak drugačija, mračnija od ostalih, a poslednja mi trenutno najdraža. Malo što je najmetalnija (?) i što ima od svega po malo. Quote
Machiko Noguchi Posted Friday at 06:08 PM Report Posted Friday at 06:08 PM aaaaaaa moje grind srce je na mestu! kapa dole! 1 Quote
azal Posted 7 hours ago Report Posted 7 hours ago (edited) konacno zanimljiv i orginalan 70s prog meets death metal sa klavijaturama, ne znam zasto se niko ranije nije setio da snimi ovako nesto. https://www.youtube.com/watch?v=3IAVn1Dv3pU Edited 7 hours ago by azal 1 Quote
WIZARD OF GORE Posted 6 hours ago Report Posted 6 hours ago 51 minutes ago, azal said: konacno zanimljiv i orginalan 70s prog meets death metal sa klavijaturama, ne znam zasto se niko ranije nije setio da snimi ovako nesto. https://www.youtube.com/watch?v=3IAVn1Dv3pU Odlično je ovo, daleko bolje od BI 👍 1 Quote
azal Posted 5 hours ago Report Posted 5 hours ago mada slabo ima nekih bas death metal riffova, vise je neki dark metal meets 70s italijanski prog, ali jako jako dobro. nije ono red proga, red metala, nego bas integrisano sve mracni metalski prog rock hibrid. bice ovo meni na vrhu 2024 liste. cudi me samo da nemaju nijedno procelavog lika. Quote
HUMAN Posted 3 hours ago Report Posted 3 hours ago Al su ovi otišli u kurac.. miči bre to odavde! 1 hour ago, azal said: cudi me samo da nemaju nijedno procelavog lika. Pa u tome i jeste stvar, kad vidiš ovakve frizurice znaš na čemu si, samo proćelavi kosijaneri su trve Quote
Kumodraski Vo Posted 2 hours ago Report Posted 2 hours ago Prosli Bedsore sarena laza, 0 rifova ali na to smo vec navikli.. ali dobro me podseti Mefitisa da pustim, to vec obecava! Quote
Grobodan Posted 2 hours ago Report Posted 2 hours ago Mefitis prošli bio super, videćemo ovaj. Singlovi me nisu bogzna kako kupili. Zanimljiv ovaj Bedsore skok u drugi zvuk u pravom momentu, kvalifikovali su se da otvore za Blood Incantation ako sviraju neki talijanski datum. Quote
Recommended Posts