Kumodraski Vo Posted Sunday at 06:58 PM Report Posted Sunday at 06:58 PM (edited) https://www.swallowedinblack.com/mitochondrion-interview/?fbclid=IwY2xjawIDZG1leHRuA2FlbQIxMQABHRR3TZP4uBN0ZIC7h4q5K0nSJ8mKryl2LD_b6FSLBWSwVXuBlRjbJjIThg_aem_NlSVMNTPW9PKKZxi_4yAPw Edited Sunday at 06:59 PM by Kumodraski Vo Quote
kuruz Posted Tuesday at 05:27 PM Report Posted Tuesday at 05:27 PM 3 hours ago, Milosh87 said: uf što volim ovakve albume Quote
Kumodraski Vo Posted yesterday at 10:49 AM Report Posted yesterday at 10:49 AM Postena osdmaca, sve je kako treba i nema originalnosti @HUMANobavezno poslusaj.. Ovo kontam da bi izulo live ko onaj Necrot.. Quote
HUMAN Posted yesterday at 01:56 PM Report Posted yesterday at 01:56 PM Preslušavao sam ove, nije loše, ali basic af čak i za moje standarde Quote
Kumodraski Vo Posted yesterday at 08:28 PM Report Posted yesterday at 08:28 PM Pa dobro jes malo kad pustim opet, jebes ga.. Quote
Grobodan Posted 23 hours ago Report Posted 23 hours ago Znači ide u onu za jedan sluš kategoriju.. Quote
Kumodraski Vo Posted 23 hours ago Report Posted 23 hours ago Znao sam da ces prokomentarisati ali da jedan dobar slus taman.. Quote
Talvi Posted 21 hours ago Report Posted 21 hours ago dobar je ovaj Tormentor Tyrant, spominje se po hc krugovima ovih dana pa sam morao malo da overim Quote
Talvi Posted 21 hours ago Report Posted 21 hours ago On 1/19/2025 at 11:09 PM, HellAwaits said: Izgubio sam iz vida ovu ekipicu iz Londona - VACUOUS. Ukačio sam ih u vreme korone kad su snimili vrlo dobar album Katabasis, 2020. god, nekako preskočio sledeća dva albuma + live i split, a danas me mejl obaveštava o izlasku novog albuma krajem februara, sada za velikog izdavača Relapse. Temelj je duboko u staroj DM školi, ali sa svežim pristupom i momci znaju da skockaju pesme da ne budu dosadne, pritom bez palamuđenja u aranžmanima. Evo novog singla, a preporuka i za ranije radove. https://vacuousdeath.bandcamp.com/album/in-his-blood ovo zvuči do jaja Quote
Grobodan Posted 8 hours ago Report Posted 8 hours ago 12 hours ago, Talvi said: dobar je ovaj Tormentor Tyrant, spominje se po hc krugovima ovih dana pa sam morao malo da overim Tako nekako i zvuči, hc friendly pomalo a u suštini kao da Benton peva u 90s Slejeru. Quote
Kumodraski Vo Posted 8 hours ago Report Posted 8 hours ago Meni je zvucalo ko Deicide, fin jedansluscore.. Quote
HUMAN Posted 6 hours ago Report Posted 6 hours ago Švedski osdm worship a evo nešto i za BT fanove Quote
Grobodan Posted 6 hours ago Report Posted 6 hours ago Kad ste već udarili po old skulu, vraćaju se i ovi Rusi Quote
Recommended Posts