Machiko Noguchi Posted February 12 Report Posted February 12 najverovatnije ću hajpati ovo do iznemoglosti grind baš kako volim na stranu ove sulude etikete 'spacegrind' i slično, ovo je technical grind što se mene tiče mislim, ffo: Gridlink, Discordance Axis,... say no more! one-man bend/projekat, ali, ali, bubnjevi nisu programirani takođe, biće i ploča ove godine pa je + što je ovo evropski bend šta devojka više da poželi tako da, ovih dana u rotaciji: 2 1 Quote
Haos sam ja Posted Friday at 09:58 AM Report Posted Friday at 09:58 AM Evo kako bih ja voleo da Behemoth zvuči danas, fellow Poljaci 1 1 Quote
Сале Posted Friday at 08:32 PM Report Posted Friday at 08:32 PM Ово ће бити право освежење ако цео албум буде овакав. Песма обећава. Quote
Embrace Death Posted yesterday at 10:27 AM Report Posted yesterday at 10:27 AM Obrnuo sinoć oba albuma, razaranje, naročito Chaos Inception 1 Quote
HUMAN Posted yesterday at 01:57 PM Report Posted yesterday at 01:57 PM 3 hours ago, Embrace Death said: razaranje, naročito Chaos Inception Lep solo na ovoj stvari, kao da im je Rutan odsvirao Quote
Recommended Posts