HUMAN Posted February 22, 2019 Report Share Posted February 22, 2019 Hvala Vole, ali mislim da ću ipak pričekati na ovako nešto, valjda će se uskoro pojaviti ceo album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted February 23, 2019 Report Share Posted February 23, 2019 Incubus brothers izdaju novi album A evo su i one pernice https://deathgrind.club/26694-pernicion-seek-what-they-sought-ep-2019.html PS. Na istom sajtu se pojavio i onaj novi film o blekerima, pa koga interesuje nek proveri, nisam ga skidao.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted February 23, 2019 Report Share Posted February 23, 2019 Lords of Chaos? ne seri, pa ta komedija mora da se pogleda aj izvuci link, da ne moram da se registrujem ne treba, evo ga torenthttps://thepiratebay.org/torrent/30188669/Lords_of_Chaos.2019.HDRip.XviD.AC3-EVO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted February 23, 2019 Report Share Posted February 23, 2019 Ma i ovi iz deathgrind org. se propederisali, tek kasnije sam video da je samo za registrovane omogućeno skidanje, do pre neki dan bilo za sve. Ko ih jebe nećemo ih više podržavati btw i ja skino film sa pirate bay-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted February 24, 2019 Report Share Posted February 24, 2019 Kuruze, jesi li pogledao to sranjce? Jel ima nesto da se covek nasmeje, ili je potpuno govno od filma? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted February 24, 2019 Report Share Posted February 24, 2019 rekao mi drugar da ima scena gde slusaju ITSOE kao a krene outbreak of evil sa persecution manie, toliko mi trebalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miilos Posted February 28, 2019 Report Share Posted February 28, 2019 Katechon - Sanger fra Auschwitz https://cloud.mail.ru/public/25rA/EHzJjaoJL Gitarista koji je do sad pravio muziku je promenjen, intervju za Bardo Methodology mi se ne sviđa, tako da očekujem najgore, nadam se najboljem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted March 4, 2019 Report Share Posted March 4, 2019 odlican blackened death prepun sjajnih riffova https://chaos-records.bandcamp.com/album/nigmatum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 5, 2019 Report Share Posted March 5, 2019 Odavno sam izgubio onaj predivni osecaj da me metal album natera da se uplasim ali omot drugog albuma benda Pissgrave je vratio to. Video sam tone goregrind omota ali ovaj je stvarno preteran u svakom smislu, koji bolesnik moze da stavi ovako nesto na cover? https://pissgrave.bandcamp.com/album/posthumous-humiliation Sto se tice muzike nije rec o nekom nerazumljivom brutal death grind gore zvuku, vec je ovo vise neki Amon/rani Deicide/CC sa Barnesom zvuk sa vokalima koji zvuce kao da ga zivog melju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted March 5, 2019 Report Share Posted March 5, 2019 Sta je bilo liku sa slike, jel preziveo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted March 5, 2019 Report Share Posted March 5, 2019 samo za prave muskarce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 5, 2019 Report Share Posted March 5, 2019 3 hours ago, Kumodraski Vo said: Sta je bilo liku sa slike, jel preziveo? Deluje kao sacmarom da je razneo glavu, imas pravo 3x da pogadjas ishod. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted March 5, 2019 Report Share Posted March 5, 2019 Vrlo dobro oldschool-ish cepanje. Super bend. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted March 6, 2019 Report Share Posted March 6, 2019 neki novi tech death carobnjaci evo i neki tech death vise u stari Decap, Deeds of Flesh fazonu https://everlastingspewrecords.bandcamp.com/album/light-eater Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted March 6, 2019 Report Share Posted March 6, 2019 ^^SEGA metal čarobnjaci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miilos Posted March 6, 2019 Report Share Posted March 6, 2019 22 hours ago, obsessed by cruelty said: samo za prave muskarce Batali ovo, slušaj Genocide Shrines, 5 klase ispred. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted March 6, 2019 Report Share Posted March 6, 2019 obrnuo jesam taj album pre neku godinu, mislim da si ih upravo ti spominjao ovde dosta puta, ali s obzirom na to da sam skroz ofrlje odslusao i zapamtio nista, hvala na podsetniku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miilos Posted March 7, 2019 Report Share Posted March 7, 2019 Što se death metala tiče, u top 3 u poslenjih 10-ak godina bez problema. Nekad mi tako legne da mi se čini da je možda i najbolji. O rifovima da ne pričam, pošto je to najbitnije, podrazumeva se da su prva liga. Trebalo mi je malo da se priviknem na produkciju, sad ne bih ništa dirao (samo bi možda pojačao glas za nijansu). Bubnjar ubija, a vokal bez konkurencije, san mi je da jednog dana peva na mom albumu. Slušaj prvo EP, kraći je i meni je bar lego odma' na prvu. Jedino me nervira što me ovo na omotu podseća na Planktona iz Sunđer Boba. Inače i knjižica odlično izgleda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milosh87 Posted March 7, 2019 Report Share Posted March 7, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted March 10, 2019 Report Share Posted March 10, 2019 On 3/7/2019 at 2:53 PM, Miilos said: Što se death metala tiče, u top 3 u poslenjih 10-ak godina bez problema. Nekad mi tako legne da mi se čini da je možda i najbolji. O rifovima da ne pričam, pošto je to najbitnije, podrazumeva se da su prva liga. Trebalo mi je malo da se priviknem na produkciju, sad ne bih ništa dirao (samo bi možda pojačao glas za nijansu). Bubnjar ubija, a vokal bez konkurencije, san mi je da jednog dana peva na mom albumu. Slušaj prvo EP, kraći je i meni je bar lego odma' na prvu. Jedino me nervira što me ovo na omotu podseća na Planktona iz Sunđer Boba. Inače i knjižica odlično izgleda. ovo je ubijanje, minus za mene sto nisam ispratio kako treba btw nije "tako je slazem se" fazon al cini mi se da Milos bas bas retko masi s preporukama u ovom domenu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 11, 2019 Report Share Posted March 11, 2019 https://cloud.mail.ru/public/JRGW/UjXYmHeJ1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miilos Posted March 11, 2019 Report Share Posted March 11, 2019 ^ Odvratniji omot skoro nisam video. On 3/10/2019 at 1:41 AM, obsessed by cruelty said: ovo je ubijanje, minus za mene sto nisam ispratio kako treba btw nije "tako je slazem se" fazon al cini mi se da Milos bas bas retko masi s preporukama u ovom domenu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 11, 2019 Report Share Posted March 11, 2019 jes gadan, al je album za sve ljubitelje Alkaloida Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted March 11, 2019 Report Share Posted March 11, 2019 2 hours ago, Miilos said: ^ Odvratniji omot skoro nisam video. Ko da je za Leprous ili tako neko njesra 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milosh87 Posted March 13, 2019 Report Share Posted March 13, 2019 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts