Talvi Posted November 10, 2023 Report Posted November 10, 2023 https://desiccatedproductions.bandcamp.com/album/i-skyggen-af-livet kao i uvek kad je Dessicated u pitanju: Quote with the members currently hailing from the likes of Ascendency, Had, Hyperdontia, Sulphurous, and Taphos (and formerly of Phrenelith) Quote
Haos sam ja Posted November 11, 2023 Report Posted November 11, 2023 Super novi Afterbirth stvarno, dobra i fora sa svinjom ali mi ipak zafali povremeno malo varijacije na vokalima. Sviđa mi se produkcija jako. Solidan i ovaj Ch'ahom sa prošle strane ali samo solidan, kao Bogdan u NBA. Quote
The Bowels Of Perdition Posted November 16, 2023 Report Posted November 16, 2023 On 10/18/2023 at 9:34 AM, azal said: sjajan Sulphur po obicaju. ne znam kako da objasnim, ali imaju taj neki fazon gde ubace neke melodicne deonice koje bi zvucale jeftine u nekom drugom bendu ali ne i kad oni to rade. valjda je do atmosfere i celokupnog zvuka i prezentacije. https://www.fromthebowelsofperdition.com/2023/11/16/sulphur-aeon-interview-2023/ Sulphur Aeon intervju, baš je bilo reči i o ovoj melodici koju je spomenuo Laza... 1 Quote
[Nocturno] Posted November 17, 2023 Report Posted November 17, 2023 Kvalitetan Morbid Angel worship, danas saznao za njih. Planiram da overim i prvi album posle. 1 Quote
Angelystor Posted November 17, 2023 Report Posted November 17, 2023 Da bacim i ja podršku za novi Sulphur Aeon, dobro leglo. Povremeno imam osećaj kao da slušam Behemoth iz paralelnog univerzuma, u kome su pre cca 10 godina odlučili da sviraju muziku i da se trude oko iste umesto da postanu samo kerefeke cirkuzanti. Sa druge strane, novi Tomb Mold, ok solidno, nikad nisam skontao hajp def. Quote
Kumodraski Vo Posted November 17, 2023 Report Posted November 17, 2023 Mene zesce mrzi da pustim novi sulphur, prosli je bio nista spec a ovaj novi mi smrdi na isto.. Quote
HUMAN Posted November 18, 2023 Report Posted November 18, 2023 23 hours ago, [Nocturno] said: Kvalitetan Morbid Angel worship, danas saznao za njih. Planiram da overim i prvi album posle. Skroz dobro ovo zvuči, kao da je ispalo iz stare Rutanove kuhinje.. samo mi nije jasan ovaj Mortal Kombat za siromašne omot?? Quote
[Nocturno] Posted November 19, 2023 Report Posted November 19, 2023 Pa covek se lozi na martial arts i te fore 😄 Quote
Haos sam ja Posted November 19, 2023 Report Posted November 19, 2023 Nije mi baš legao na prvu novi Sulphur Aeon ali sa novim obrtanjima mi je bio bolji. Mislim ipak da je malo prehajpovan album i nisam siguran da mi je bolji od prethodnih. Quote
The Bowels Of Perdition Posted November 19, 2023 Report Posted November 19, 2023 Slažem se, dosta sam slušao celu diskografiju poslednjih mesec-dva i učvrstio sam se u uverenju da je ubedljivo najbolji album prvi. Quote
[Nocturno] Posted November 22, 2023 Report Posted November 22, 2023 On 11/17/2023 at 5:26 PM, Angelystor said: Sa druge strane, novi Tomb Mold, ok solidno, nikad nisam skontao hajp def. Nisam ni ja u pocetku ali sam se vratio prosle godine i tada sam ga skapirao. Ono sto je meni interesantan momenat da niko ne spominje njihov prvenac, Primordial Malignity. Skoro pa da ljudi misle kako im je Manor prvenac. Inace, prvenac im je isto jako dobra prica, nije na nivou Manor ali definitivno nije zanemarljiv. Quote
HUMAN Posted November 22, 2023 Report Posted November 22, 2023 5 hours ago, Milosh87 said: Vrtim ga od kad sam oči otvorio, fantastičan album... AOTY zasigurno Quote
Haos sam ja Posted November 24, 2023 Report Posted November 24, 2023 Slušao sam malo novi Vertebra Atlantis i, nisam očekivao da ću ovo skorije izgovoriti, ali počeli su malo da smaraju ovi I, Voidhanger records bendovi. Puno zuje, malo meda daju, čast izuzecima. Ima tu kvaliteta i dobrih momenata ali je potpuno udavljeno u bujici palamuđenja. Ove godine na jedan dobar album (lično mi najbolje od njih novi Wyrgher) ide dosta nedopečenih Fleshvessela. Svi bi da budu DsO i Gorguts ali ispadnu samo njihove bedne kopije. Quote
kuruz Posted November 25, 2023 Report Posted November 25, 2023 prilično je dosadan Cruciamentum Quote
Miilos Posted November 25, 2023 Report Posted November 25, 2023 5 minutes ago, kuruz said: prilično je dosadan Cruciamentum A.I. death metal. Quote
Kumodraski Vo Posted November 25, 2023 Report Posted November 25, 2023 Haha tacno mogu da zamislim album a da ne pustim al meni je skoro celokupan novi dm takav.. Quote
HUMAN Posted November 25, 2023 Report Posted November 25, 2023 10 hours ago, Miilos said: A.I. death metal. Ehh da AI može da izvuče ovako kvalitetan a čistokrvan DM bez nekih nepotrebnih upliva i raznih kerefeka ne bih se mnogo brinuo za njegovu budućnost.. 9 hours ago, Kumodraski Vo said: Haha tacno mogu da zamislim album a da ne pustim al meni je skoro celokupan novi dm takav.. A tebi Vole koliko sam mogao da primetim nije samo DM problem, pitanje je samo da li si ti olako odustao od metala ili je pak metal odbacio tebe.. Quote
Recommended Posts