Milosh87 Posted March 5 Report Posted March 5 Luka Govednik za bubnjevima (Kozeljnik, ex The Stone) Quote
Haos sam ja Posted March 6 Report Posted March 6 Goregrind ekipa iz Kopenhagena sa članovima iz nekih prominentnih novijih DM bendova, fluidno je ovo Quote
Kumodraski Vo Posted March 7 Report Posted March 7 On 3/1/2024 at 9:44 AM, azal said: ovo se cekalo https://convulsing.bandcamp.com/album/perdurance OK album, krene zanimljivo ali se posle prepusti standardnim dissoshit trikovima.. Meni mozda najbolji momenti kad zalici na Immolation.. Quote
azal Posted March 9 Report Posted March 9 (edited) On 3/7/2024 at 3:12 PM, Kumodraski Vo said: OK album, krene zanimljivo ali se posle prepusti standardnim dissoshit trikovima.. Meni mozda najbolji momenti kad zalici na Immolation.. ne znam, meni ovo disonanto koliko i Altars, znaci ne previse. Nije mi sve sto nije Mejden harmonija disonatano. Voivod nije disonatan, koriste neke atipcne harmonije za metal koje ces pre povezati sa dzezom, ali nije disonatno. mene ovaj album bas zestoko odradio, jako emotivan za death metal tehnicki, ima neku neurosis crtu bolnu, narocito u sporijim pesmama, inner oceans, endurance. i za kraj ona porcupine tree obrada sto zvuci kao da je Jesu obradio, to me bas dotuklo. meni bas odlican album i dosta unikatan. Edited March 9 by azal Quote
Kumodraski Vo Posted March 10 Report Posted March 10 Pa nije previse ali je jasno da je gorguts glavni uticaj, ima tog atmosludge elementa al mene nije nesto patosirao. Prva pesma mi najbolja, kul je obrada al nisam slusao original tako da pojma nemam kolko je drukcije.. Quote
Dinarski Ratnik Posted March 14 Report Posted March 14 Premalo se priča o novom Brodequinu. Album drobi sve pred sobom. Quote
WIZARD OF GORE Posted March 14 Report Posted March 14 procureo već? treba tek sledeće nedelje da izađe koliko ja znam... Quote
Dinarski Ratnik Posted March 15 Report Posted March 15 Našo ga na MetalArea. Nisam ni skonto da nije još zvanično izašo. A ja se ko budala pitam što ga niđe nema Quote
Haos sam ja Posted March 15 Report Posted March 15 Slušao sam: Petrification - Severed Sacred Light: vrlo dobar DM sa doom elementima ali i sa pravovremenim jednostavnijim ala Bolt Thrower kucanjima, fali mi ipak malo ličnog pečata i nekakvog x faktora koji bi izdigao album iz vrlo dobrog departmana u odličan Pestilength - Solar Clorex: malo muljavija i eksperimentalnija verzija ovog iznad, sa manje doom uticaja a sa više nekakvih Portal type finti, dobro mi legao i nije samo apstrakcija već ima vrlo konkretnih momenata Dissimulator - Lower Form Resistance: Voivod sa DM vokalom i extreme metal bubnjevima, lepo vozi i fluidno je, a dovoljno uvrnuto na neku ne tako pretencioznu foru; malo me umori dok dođem do kraja jer je sve u sličnom maniru ali obrtao bih ovo još Quote
perzekjušn menijak Posted March 15 Report Posted March 15 https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=6499629 Quote
Najtmerinjo Najgori Posted March 19 Report Posted March 19 Spot sa mnogo simbolike. Uvek sam voleo njihove kadrove prirode u videima. Quote
Haos sam ja Posted March 20 Report Posted March 20 Što na DM temu rođeni? Ja reko promenili zvuk kad ono standardna Uada kao i uvek, atmo BM. Quote
azal Posted March 21 Report Posted March 21 konacno malo iskonskog weird death metala lik iz Diskorda svira gitaru Quote
WIZARD OF GORE Posted March 22 Report Posted March 22 On 3/15/2024 at 9:45 AM, Dinarski Ratnik said: Našo ga na MetalArea. Nisam ni skonto da nije još zvanično izašo. A ja se ko budala pitam što ga niđe nema Evo ga i zvanično: 1 Quote
Kumodraski Vo Posted March 22 Report Posted March 22 I to izadje, vec ima preko 4 ocenu na rym.. Quote
azal Posted March 26 Report Posted March 26 jako dobar debi album, ako zeliti nesto gde se lepo balansira tech/prog svirka i melodije/pamtljivi riffovi Quote
Haos sam ja Posted March 28 Report Posted March 28 Al je dobar novi Convulsing, kao da je mene pitao ovaj baća kako da ga napravi. Baš ima dobru dinamiku, disonance taman koliko treba, Immolation momenata taman koliko treba, post metala taman koliko treba pa i ova PT obrada se nekako uklapa na kraju. A najbolje je što mi ništa ne zvuči isforsirano niti pretrpano. Mega talentovan lik je ovaj Brendan Sloan, mislim da mi se album više sviđa i od prethodnog a i taj mi je bio do jaja. 1 Quote
Recommended Posts