Jump to content

Recommended Posts

Posted
  On 9/9/2010 at 12:14 PM, Milan said:

Au leba ti jebem, ovo zvuči kao matori Morbid angel! :rockdevil:

Evo i ovde ako neko nije video novi Asphyx live.

On 9/10/2010 at 2:25 AM, Milan said:

Eto i ovo iscurelo, isto mi se dosta dojmi. Nema, pravi Death Metal se vraća na velika vrata, Black je isprdeo svoje za sada.

Posted (edited)
  On 9/10/2010 at 6:51 PM, morbid god said:

Nista od Father Befouled? Vidjeh na itunes se prodaju, o kuku.

za oko nedelju dana?

On 9/9/2010 at 12:46 PM, Uncle Lu said:

Možda bi trebalo da ide na avangardu. :haha:

gde god da ga stavis nece valjati :haha: bolje da ostane ovde.

meni bolji od prvog. cover je lepsi. odgovara mi i sto ima 3 pesme manje, a traje malo duze.

na dobroj granici izmedju genijalnosti i preterivanja. definitivno nije za svakog, posebno ako niste ranije vec naculi nesto o sG, tako mi se bar cini.

ala sam se nalupetala.. :haha: prestacu sad.

nego, jel bilo price o Witchrist? neki Teitanblood trip, uskoro im izlazi novi album. nova pesma na myspaceu. imaju dobre cover-e. novi:

282905.gif

BLOG

dobar ovaj Fukpig.. :cool:

@ Uncle Lu: jaoj ne :haha:

Edited by мать
Posted
  On 9/10/2010 at 8:56 PM, мать said:
na dobroj granici izmedju genijalnosti i preterivanja. definitivno nije za svakog, posebno ako niste ranije vec naculi nesto o sG, tako mi se bar cini.

Sad moram da ga čujem. :lol:

Posted
  On 9/18/2010 at 4:57 PM, мать said:

Grave Miasma - Realm of Evoked Doom

Kakav bend jebo te bog! Na prvu loptu podjednako dobro, ako ne i bolje od proslog EP-a, bas ce ispast pizde ako ne izbace neki album posle ovoga.

Posted

Will do, kad sam gledao za Miasmu na arhivama video sam to za Goat Molestor, imali su i split sa Necros Christos, simpaticni momci, nema sta.

Blizi se i novi album jos jednog favorite benda Father Befouled, tu ocekujem bas kvalitet...da, i novi StarGazer me odusevio, pravo u centar!

Posted (edited)

Evo recenzije sa MA za Father B.

http://metal-archives.com/review.php?id=282062

Inace, ja sam nestrpljenjem ocekujem Grave Ritual - Euphoric Hymns From the Altar of Death. Kacio sam njihov s/t demo snimak iz 2009e nedje na forumu, vjerovatno na preporuke. Zagrobna drobilica unutrasnjih organa :rockdevil:

Formerly known as Meathole Infection, GRAVE RITUAL play awesome Death Metal with an emphasis on catchy song writing, dark passges, doom-laden riffs, and a true appreciation for Impetigo, Autopsy, and Incantation, while mixing in their own sound!

Mislim, sto reci. Ovo definitivno slusaju podzemni demoni-nekrofili kad se materijalizuju da bi kresali polu-raspadnute kurve.

Edited by morbid god