morbid god Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 Uh sto bih volio ovo da cujem, al jos nema linka. Split talijanskih bendova Mefitic i Necrovomit - Misled Conjunction of Evil. Necrovomit nisam ispratio, al zato je Mefitic svrsavanje. Zamislite da je DSO atmosfera sasla u underground zajedno sa Antaeusom da bi se tamo u religioznom zanosu sparila sa Incantation zvukom. Okultni black/death inspirisan kultovima kao Demoncy-Joined in darkness i Archgoat (na splitu je i Demoncy obrada). Inace su tesko dobavljivi, od par njihovim demo/split izdanja, samo je za ovaj StSoG dostupan link. Koga zanima, dolje moze da opici drakkar radio gdje se nalazi i nova stvar sa ovog splita> Mefitic-Declaration of misery. Suvo zlato. http://www.drakkar666.com/drakkarproductions/main_frame.htm Quote
oʞɾoƃ Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 Uh sto bih volio ovo da cujem, al jos nema linka. Kupi, pozeru. Quote
Talvi Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 The Wretched End prilično dobar zasad. Ima svačega, od Zyklon finti preko nekih black skala do thrash uticaja, ali sve zapakovano u moderan death metal, produkcijski nabudžen do maksimuma (bas pedala tako gruva da je to nehumano). Me like it. Quote
morbid god Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 I da je vrtim na kurac Daleko bilo da se bacim na ploce.. Quote
Talvi Posted November 7, 2010 Report Posted November 7, 2010 Još nema onog Grave Desecrator-a? Sve mi bolji što ga više slušam, kako su iskusno naboli "Show No Mercy"/"Hell Awaits" atmosferu u nekim delovima... Quote
Talvi Posted November 7, 2010 Report Posted November 7, 2010 E da, jel' slušao neko ovde poljski Magnus, matori death/thrash kult, jesu li se spominjali? Imaju ljudi novi album posle 16 godina i ne da je dobar nego razbija jebeno, apsolutno nisam ovo očekivao. Koja koljačina, sunce ti jebem. Kao stari Vader samo malo više u thrash fazonu, imate najjaču preporuku za ovo. http://www.youtube.com/watch?v=X5K6QNBBjxQ http://hotfile.com/dl/74382519/dcfebc1/magnus-acceptance-of-death-2010.rar.html Quote
Dioklecijan Posted November 7, 2010 Report Posted November 7, 2010 Ko do sad nije slusa Magnus oca da mu za vazda jebem...To je jebeni suvi kult od benda...Prva dva njihova albuma vjerovatno jedni medju najbolje ikad izdate u poljsku! Quote
morbid god Posted November 7, 2010 Report Posted November 7, 2010 Ova nova stvar je bas dobra, rastura svirka. Quote
Talvi Posted November 7, 2010 Report Posted November 7, 2010 ARKAN — the band led by ex-THE OLD DEAD TREE drummer Foued Moukid — will enter Studio Fredman in Västra Frölunda, Sweden on Monday, November 8 to begin recording its sophomore album, "Salam", for an early 2011 release via Season Of Mist. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Quote
BLAGOJE Posted November 8, 2010 Report Posted November 8, 2010 dobar je prosli bio,ali mi se folk tripovi popeli na kurac,valjda mi je u genetici zapisano da ih mrzim,sta li.inace,objektivno,kolje bend. Quote
morbid god Posted November 13, 2010 Report Posted November 13, 2010 (edited) TOP ALBUMI - DEATH I USISIVACI. Witchrist - Beheaded Ouroboros 5- Encoffination - Ritual Ascension Beyond Flesh 5- Ritualna procesija smrti i vjecnosti, ovo se slusa u paketu sa ona njihova dva EP-a. Immolation - Majesty and Decay 5- Father Befouled - Morbid Destitution Of Covenant 4+/5- Diocletian - War Of All Against All 5- Grave Miasma - Realm of Evoked Doom [ep] 5- Truppensturm - Salute To The Iron Emperors 5 Blasphemophagher – …For Chaos, Obscurity And Desolation 4+ Stargazer - A Great Work Of Ages 4+ Tu se jos mogu pogurati: Bastard Priest - Under the Hammer of Destruction 4 Profanatica - Disgusting Blasphemies Against God 4- Prosanctus Inferi - Pandemonic Ululations of Vesperic Palpitation 4- Kerasphorus - Cloven Hooves at the Holocaust Dawn [ep] 4 Nocturnal Blood -Devastated Graves-The Morbid Celebration 4- Royal Arch Blaspheme - Royal Arch Blaspheme 4 Cemetery Urn – The Conquered Are Burned 4 Grave Upheavel - Grave Upheavel [demo] 4 + Jos sigurno ponesto sto sam zaboravio (razni demo/ep albumi koji stvarno mogu da se slusaju na redovnoj bazi). Odlicna godina za moj ukus. A u prvom kvartalu naredne godine, ocekuju nas neki mnogo mocni kultovi poput Mitochondrion, Ulcerate, Necros Christos, Blasphemophagher, Grave Ritual.. nadam se da ce i pojedini bendovi preci iz te ep/demo faze na visi nivo i snimiti LP-e od kojih ima da padamo na prkno. Al lagano. Edited November 13, 2010 by morbid god Quote
Grobodan Posted November 14, 2010 Report Posted November 14, 2010 (edited) Ovde se još više slažemo nego na blacku, samo bih ja ubacio i malo klasičnije bendove kao Hail of bullets, Grave, God Dethroned, Malevolent creation, Decrepit birth... edit: da, evo nešto lepo: PERDITION TEMPLE - Edict of the antichrist elect http://darkport.blogspot.com/2010/09/perdition-temple-edict-of-antichrist.html Gene Palubicki ponovo udara, za pozerčine bivši član Angelcorpse, čiji je ovo navodno album trebalo biti ali su se raspali i njemu muzika otišla u nasleđe. Edited November 14, 2010 by Grobodan Quote
morbid god Posted November 14, 2010 Report Posted November 14, 2010 Zaboravih eto Grave, dobro izadnje. Ovo ostalo sam obrnuo jednom il nijednom, nesto mi nije nalegao hail of bullets.. Quote
morbid god Posted November 14, 2010 Report Posted November 14, 2010 E da, slusao sam ovaj Perdition Temple. Skinuh ga nedje u paketu sa Apocalypse Command i belgijskim PEK. Srednja klasa, al brutalno u picku materinu. Quote
Denny Posted November 14, 2010 Report Posted November 14, 2010 (edited) Encoffination - Ritual Ascension Beyond Flesh 5- Dajte neki link za ovo. edit: Našao, valjda. Edited November 14, 2010 by Denny Quote
Guest милка з. Posted November 14, 2010 Report Posted November 14, 2010 линк за diocletian? потпуно сам испустила из вида новозеланђане. Quote
Guest милка з. Posted November 14, 2010 Report Posted November 14, 2010 омакло ми се јбг. захваљујем. Quote
Talvi Posted November 14, 2010 Report Posted November 14, 2010 Majku mu, odmah ispod poslednjeg posta u temi imate ono "Search Topic" sranjce, zar je toliko teško ukucati ime benda u njega? Quote
morbid god Posted November 14, 2010 Report Posted November 14, 2010 Zar je tolki problem pronaci linkove Quote
BLAGOJE Posted November 15, 2010 Report Posted November 15, 2010 jedino fukpig zaboravljen,realno mu je mjesto na ovom podforumu.i imolejsnu je ocjena 10. Quote
morbid god Posted November 15, 2010 Report Posted November 15, 2010 (edited) Jeste. Edited November 15, 2010 by morbid god Quote
Guest милка з. Posted November 15, 2010 Report Posted November 15, 2010 Zar je tolki problem pronaci linkove кад сам слепа, не видим при дну странице поље за претрагу. није лош war of all against all, али ме није нешто посебно одушевио после првог преслушавања. контам да ће се још слушати, тако ме рецимо ни belus није освојио на прву лопту, а кад je слегнуо то је била прича за себе. дрогирање 24/7. Quote
Denny Posted November 15, 2010 Report Posted November 15, 2010 Intracranial Butchery - Keepin' it Grind Grind + Brutal DM = Awesomeness. Quote
Recommended Posts