Grobodan Posted June 22, 2012 Report Posted June 22, 2012 Jeste, baš sad pođoh da stavim link ovde. Quote
LetTheMetalFlow Posted June 22, 2012 Report Posted June 22, 2012 Neznam jel ovo kačeno već , al ako nije Torture Killer – I Chose Death [ep] (2012) http://depositfiles.com/files/b6u5bc7zd Quote
Goxy Posted June 23, 2012 Report Posted June 23, 2012 aj da ne ostane nezapazeno http://www.bunalti.com/?p=225804 ingrowing na nivou kao i uvek Quote
LetTheMetalFlow Posted June 24, 2012 Report Posted June 24, 2012 http://www.unibytes.com/ut.f2wKn6FoLqw-Us4P3UgBB Quote
BLAGOJE Posted June 24, 2012 Report Posted June 24, 2012 jej,jos jedno genericko sranje od benda 3 Quote
LetTheMetalFlow Posted June 24, 2012 Report Posted June 24, 2012 jej,jos jedno genericko sranje od benda Ma koji si ti ovde kurac , neka paljevina šta ?? 1 3 Quote
LetTheMetalFlow Posted June 24, 2012 Report Posted June 24, 2012 Nije poenta da se prepiremo , već da razmenjujemo utiske oko muzike i bendova , al dobro , ako je nekom u interesu da bombarduje to je već njegov problem . Quote
Talvi Posted June 24, 2012 Report Posted June 24, 2012 (edited) Pa Blagi i jeste izneo utiske oko muzike. Sa kojima se slažem, Dying Fetus za one sa jeftinijim ulaznicama. Edited June 24, 2012 by Talvi Quote
Lou Posted June 24, 2012 Report Posted June 24, 2012 (edited) Nije poenta da se prepiremo , već da razmenjujemo utiske oko muzike i bendova , al dobro , ako je nekom u interesu da bombarduje to je već njegov problem . Šta ti više smeta, njegovo mišljenje koje je drugačije od tvog ili što je upotrebio reč "sranje" (možda si osetljiv na psovke i sl.)? Ja sam poslušao pesmu i zaključio da nema trunke originalnosti i da je odsvirano i producirano kao milion bendova do sada. To je moj utisak. Ako i ovo shvatiš kao prepirku, imaš problem. Edited June 24, 2012 by Lou Quote
LetTheMetalFlow Posted June 24, 2012 Report Posted June 24, 2012 Šta ti više smeta, njegovo mišljenje koje je drugačije od tvog ili što je upotrebio reč "sranje" (možda si osetljiv na psovke i sl.)? Ja sam poslušao pesmu i zaključio da nema trunke originalnosti i da je odsvirano i producirano kao milion bendova do sada. To je moj utisak. Ako i ovo shvatiš kao prepirku, imaš problem. Ne brate ne shvatam pogrešno opušteno , ukusi su različiti to je najbolje reći , Quote
Grob Bez Dna Posted June 24, 2012 Report Posted June 24, 2012 jej,jos jedno genericko sranje od benda Quote
BLAGOJE Posted June 24, 2012 Report Posted June 24, 2012 a koji si ti kurac da treba da ti pise covjek referate zasto su bendovi koje kacis na ovom podforumu genericka govna?sere mi se od vas nolajfera koji se sabskrajbuju na i letere i fidove par metal izdavackih kuca i portala i izigravate neke novinare ovuda.ako ces vec da se prosipas ovuda barem profiltrisi ono sto kacis.noviteti i preporuke na ovom podforumu su ako ne i dvije nabolje teme na forumu,i sad treba neki bezposleni klinac da zasere sve zbog dosade?mrs bre 2 Quote
LetTheMetalFlow Posted June 24, 2012 Report Posted June 24, 2012 a koji si ti kurac da treba da ti pise covjek referate zasto su bendovi koje kacis na ovom podforumu genericka govna?sere mi se od vas nolajfera koji se sabskrajbuju na i letere i fidove par metal izdavackih kuca i portala i izigravate neke novinare ovuda.ako ces vec da se prosipas ovuda barem profiltrisi ono sto kacis.noviteti i preporuke na ovom podforumu su ako ne i dvije nabolje teme na forumu,i sad treba neki bezposleni klinac da zasere sve zbog dosade?mrs bre E A DA SE TI MALO TERAŠ U JEDNO TRI LEPE !!! AAA ?? NE BI BILO LOŠE ?? KO SI PA TI DA KOMEMTARIŠEŠ BENDOVE I DA OCENJUJEŠ ŠTA VALJA , A ŠTA NE ?? PA ZBOG TAKVIH KAO ŠTO SI TI METAL SCENA I PROPADA , PLJUVAČA I KENJATORA KAO ŠTO SI TI NIKAD DOSTA !! IILI MISLIŠ DA SI BOGA UVATIO ZA KURČINU PA OVDE ''PAMETUJEŠ '' , JBT BAŠ SAM SE UPLAŠIO !! UF , UFF !! KLINAC TI UVALI KLINČINU !!! .!. 1 2 Quote
BLAGOJE Posted June 24, 2012 Report Posted June 24, 2012 metal scena?ajde idi kod mame da ti obrise guzicu Quote
Lou Posted June 24, 2012 Report Posted June 24, 2012 Ko je on da komentariše bendove i kaže šta valja, a šta ne? Član muzičkog foruma koji za to i služi. Hajde iskuliraj malo. Quote
Talvi Posted June 24, 2012 Report Posted June 24, 2012 Nije poenta da se prepiremo , već da razmenjujemo utiske oko muzike i bendova E A DA SE TI MALO TERAŠ U JEDNO TRI LEPE !!! AAA ?? NE BI BILO LOŠE ?? KO SI PA TI DA KOMEMTARIŠEŠ BENDOVE I DA OCENJUJEŠ ŠTA VALJA , A ŠTA NE ?? wut Quote
LetTheMetalFlow Posted June 24, 2012 Report Posted June 24, 2012 yep !! Žao mi je što ovako moram javno pisati , ipak je ovo forum o muzici ,ali brate ne mogu ćutati , svako ima pravo da iznese svoje mišljenje , valjda postoji sloboda pisanja , naravno granice moraju da postoje , al ovo ipak prevazišlo sve !! Nek ova čuvena Chuckova rečenica bude moto '' Let The Metal Flow '' Quote
Lou Posted June 24, 2012 Report Posted June 24, 2012 jej,jos jedno genericko sranje od benda Ma koji si ti ovde kurac , neka paljevina šta ?? svako ima pravo da iznese svoje mišljenje , valjda postoji sloboda pisanja Mućni malo. Quote
BLAGOJE Posted June 24, 2012 Report Posted June 24, 2012 jebiga lu,istina boli,lakse da se joguni nego da stane i da razmisli.ko mu jebe mater,izignorisati kad vec nece da prestane sa trolom. Quote
Recommended Posts