BLAGOJE Posted July 4, 2012 Report Posted July 4, 2012 pazi kad ja nisam ni nile novi preslusao posteno,niti namjeravam.od dm-a FB je izbacio toliko karanje da me tacno zabolje za sve sto je/ce izaci do nekog novog immolation-a. Quote
Talvi Posted July 4, 2012 Report Posted July 4, 2012 Ne zapostavljaj Najl ipak, ozbiljno dere album. Quote
BLAGOJE Posted July 4, 2012 Report Posted July 4, 2012 pustio prvu pjesmu,cuo rif koji je na bar zadnjih 4 njihovih albuma i izgasio.pustio FB koji ima istu produkciju,istu atmosferu,rifove na istu caku,iste aranzmane i opet je sve novo.sta mislis sta cu da pustim? Quote
Talvi Posted July 4, 2012 Report Posted July 4, 2012 Nije Najl u celini na istu caku nikako, bar meni nije, dosta mi sveže zvuči. Quote
Јарослав Posted July 4, 2012 Report Posted July 4, 2012 Preko 25GB, stvarno više nema smisla. Ма не мислим на то, него на твој опис. А што се не преслушане музике тиче, то сам екстремно смањио. Можда ми остало око два гига. Ја презадовољан. od dm-a Horrendous je izbacio toliko karanje da me tacno zabolje za sve fixed А Најл растура колико је добар. Quote
Grobodan Posted July 5, 2012 Report Posted July 5, 2012 Nije mi jasno to paljenje na FB koji su, iako okej bend, čist Incantation rip off, ali okej. Evo vam nešto što se dugo čekalo i što tera u pičku materinu te klonere http://www.mediaboom.org/373387-wrathprayer-the-sun-of-moloch-the-sublimation-of-sulphurs-essence-which-spawned-death-and-life-2012.html Quote
Talvi Posted July 5, 2012 Report Posted July 5, 2012 ^ Učini mi se isprva na linku zastava Teksasa pa reko' YEEEEEEEAH Quote
BLAGOJE Posted July 5, 2012 Report Posted July 5, 2012 grob: cuo sam nedje za njih,sad cu da ovjerim inace,anonimus si,FB je rastakanje Quote
Grobodan Posted July 5, 2012 Report Posted July 5, 2012 Možda bi bio rstakanje da ne slusam Incantation vec dugo, ovako je samo okej varijanta dok nema calaca. Nesto kao Thorns, Satyricon za siromasne Quote
BLAGOJE Posted July 5, 2012 Report Posted July 5, 2012 mislis da me dotice njegovo baljezganje,narocito sto je incantation drugorazredni immolation za siromasne? a za thorns necu ni da komentarisem Quote
Јарослав Posted July 5, 2012 Report Posted July 5, 2012 Добар је FB, али ни мени није јасно шта се диже толика фама око њих. Није толико Инкантејшн за сиромашне, али је воршип итекако очигледан. У сваком случају, ове године доминира Asphyx, а одмах за петама Horrendous. Мене и даље одушевљава какав су албум избацили и то још као деби издање. Quote
BLAGOJE Posted July 5, 2012 Report Posted July 5, 2012 meni je jedini FB upola prisao atmosferi sa possession-a i here in after-a,od citave te immolation worship scene,incantation moze samo da sanja o tome Quote
Јарослав Posted July 5, 2012 Report Posted July 5, 2012 Ако ћемо по атмосфери, мени Dawn... има најјебачкију икада и сасвим је сигурно да нико никада тако нешто неће моћи да понови. Quote
Lou Posted July 5, 2012 Report Posted July 5, 2012 (edited) Dobar je Liberteer, vaistinu zabavno štivo. Edited July 5, 2012 by Lou Quote
BLAGOJE Posted July 5, 2012 Report Posted July 5, 2012 Ако ћемо по атмосфери, мени Dawn... има најјебачкију икада и сасвим је сигурно да нико никада тако нешто неће моћи да понови. dobro,to se valjda podrazumjeva. Quote
Lou Posted July 5, 2012 Report Posted July 5, 2012 Što volim kad me neko podseti na kult od ranog jutra, pa opičim. Quote
obsessed by cruelty Posted July 5, 2012 Report Posted July 5, 2012 Ja samo da ponovim da je Father Befouled odlican, kao i Liberteer, ali Horrendous definitivno album godine, cak ispred Asphyxa i Nekromantheona (koji nije dm, ali me je odusevio). The Somber je jedna od najboljih pesama ikada napisanih. Quote
BLAGOJE Posted July 5, 2012 Report Posted July 5, 2012 ja nikako da ugasim FB,album postaje samo bolji i bolji Quote
Јарослав Posted July 5, 2012 Report Posted July 5, 2012 Обзесд бај круелти зна знање. ĐETIĆE fanboy. Quote
Јарослав Posted July 5, 2012 Report Posted July 5, 2012 Нова Morbus Chron ствар. http://www.rockhard.de/megazine/praesentationen/morbus-chron-channeling-the-numinous.html Quote
obsessed by cruelty Posted July 5, 2012 Report Posted July 5, 2012 Odlicna. Kapiram da ce EP biti odlican, sudeci po ovoj pesmi, inace mi je njihov prvi bio medju najboljim albumima prosle godine. Quote
Grobodan Posted July 6, 2012 Report Posted July 6, 2012 narocito sto je incantation drugorazredni immolation za siromasne? Jesam ja dobro shvatio ovo, Incantation je Immolation za siromasne? Quote
Recommended Posts