Apeiron Posted August 20, 2002 Report Posted August 20, 2002 Ne znam da li je vec bila ova tema. U svakom slucaju, kazite vase misljenje o ovom bendu ako ste slusali. Za mene su definitivno na top 10 progressivea svih vremena. Extension of the Wish je album bez mane. Quote
scissors Posted August 20, 2002 Report Posted August 20, 2002 nedavno sam skinuo taj album sa neta i polako ga proucavam, vrlo zanimljiv prog Quote
Feanor Posted August 20, 2002 Report Posted August 20, 2002 Prvo sam nabavio pesmu extension of the wish, a zatim i istoimeni album. Dobra je muzika, samo ne previshe originalna. Quote
Vitamin K Experience Posted August 20, 2002 Report Posted August 20, 2002 Hehe..meni nije bitno Quote
Ocelot Posted August 20, 2002 Report Posted August 20, 2002 Pa sad . Cuo sam za njih jos prosle godine kada su snimili demo za warmusic. NEki ljudi su tada bash pricali o njima (sve superlativ do superlativa) i poredili ih sa DT. Tada sam preslushao jednu pesmu - Crescendo Of Thoughts - i nije mi se nesto preterano svidela(svirka je ok, ali pevach je ochajan(ili je to do bitrate-a ). Vidis Apeiron sad si me zaintrigirao - mozda u skorije vreme preslusham i ceo album _________________ When I open my eyes, I can only sigh, for what I see is contrary to my creed: and I must despise the world for not perceiving that music is a higher revelation than any wisdom or philosophy. Quote
azal Posted August 26, 2002 Report Posted August 26, 2002 gitarista iz Andromede ima novu melodic death metal grupu zajedno sa pevacem iz Arch Enemy-a...zove se NonExist. vredi chuti. azal Quote
scissors Posted August 26, 2002 Report Posted August 26, 2002 gitarista iz Andromede ima novu melodic death metal grupu zajedno sa pevacem iz Arch Enemy-a...zove se NonExist. vredi chuti. azal nonexist vise nego vrijedi cuti a: a: inace ocekujte uskoro interview sa andromedom a: Quote
scissors Posted September 6, 2002 Report Posted September 6, 2002 poslije mnogo preslusavanja, definitivno najbolji prog za mene dosta su moderni zvukom, a vokal je fantastican najbolja mi je pjesma "Extension Of The Wish", 10 minuta i te kakve muzike Quote
Apeiron Posted September 6, 2002 Author Report Posted September 6, 2002 poslije mnogo preslusavanja, definitivno najbolji prog za mene dosta su moderni zvukom, a vokal je fantastican najbolja mi je pjesma "Extension Of The Wish", 10 minuta i te kakve muzike Sva nada u "Archangel". To je velicanstvena pesma. Quote
azal Posted September 6, 2002 Report Posted September 6, 2002 to je pevac iz grupe Darkane....oni su inace death/thrash u At the Gates/Soilwork fazonu... nisam mogao da verujem kako peva kad sam cuo Andromedu... zbog vokala se dosta izdvajaju od ostalih prog grupa. Quote
Nesha Posted September 6, 2002 Report Posted September 6, 2002 Odlican bend,samo mi se ne svidjaju neke deonice na klavijaturama(ono kao "no limits"od Labyrintha) Quote
lady_of_the_snow Posted September 6, 2002 Report Posted September 6, 2002 TRenutno sam u potrazi za ovim bendom,tj za njihovim cd-om,pa kad ih preslusam,dacu komentar! Quote
Nesha Posted September 6, 2002 Report Posted September 6, 2002 TRenutno sam u potrazi za ovim bendom,tj za njihovim cd-om,pa kad ih preslusam,dacu komentar! Pa gde si bre ti Lady?Imam ja CD.Mozes ga nabaviti kod Golden Dragona tel.018 823-569,ali samo mp3,pa mozes da stavis jos desetak albuma po izboru.Tesko ces naci diskc drugacije. Quote
scissors Posted October 25, 2002 Report Posted October 25, 2002 Sva nada u "Archangel". To je velicanstvena pesma. meni je to više klasična prog pjesma, i nije mi nešto posebno... vokal je na njoj u lošijem izdanju... još je i balada :roll: inače bend je završio svoj novi album "II=I" koji izlazi sad u novembru. od njega očekujem mnogo a: a: Quote
Vitamin K Experience Posted October 30, 2002 Report Posted October 30, 2002 Ajde da čujem koliko vas će da se usere od sreće kao ja kada se dokopa ovoga:-) Quote
scissors Posted October 31, 2002 Report Posted October 31, 2002 Ajde da čujem koliko vas će da se usere od sreće kao ja kada se dokopa ovoga:-) imaš moj glas nadam se da će mi Johan poslati promo :roll: Quote
scissors Posted December 12, 2002 Report Posted December 12, 2002 album je sve bliže i nama smrtnicima, izašao je u japanu, što znači uskoro se pojavljuje a: a: a: a evooooo i prvih mp3-ca sa sajta, čak tri komada! (doduše nisu pune pjesme) 8O "Encyclopedia" http://www.andromeda.space2u.com/Mp3/Encyclopedia.mp3 "Mirages" http://www.andromeda.space2u.com/Mp3/Mirages.mp3 "Reaching Deep Within" http://www.andromeda.space2u.com/Mp3/reaching.mp3 Quote
azal Posted December 12, 2002 Report Posted December 12, 2002 imam ga vec dve nedelje..... odlican je....ako mozete da poverujete......10 puta bolji od prvog. 8O Quote
scissors Posted January 5, 2003 Report Posted January 5, 2003 azalčino ajde daću ti prostor na mom serveru pa ajde postavi album za download pleaseeeeeeeeeeeeeeee Quote
azal Posted January 5, 2003 Report Posted January 5, 2003 naravno matori.....all you had to do was ask Quote
scissors Posted February 23, 2003 Report Posted February 23, 2003 pa da malo kažemo koju pametnu o andromedi... "Extension of The Wish" polako prevazilazi moje granice odličnog... nakon 6 mjesci slušanja (bar po 3-4 puta sedmično) još nije ni stotinke dosadio, još uvijek uživam u extazi ko prvi put kad sam ga čuo 8O "II=I" je nešto lošiji... previše su otišli u tehniku i zezancije sa ritmovima, gitarama itd, doveli su (po meni) goreg vokala i više mi sad zvuče na klasičan prog, nema tu starog Andromeda šmeka :ne: mada opet, album je dobar, dajem mu 9... Quote
scissors Posted February 23, 2003 Report Posted February 23, 2003 i da, thnx na albumu azalčino a: Quote
fiction Posted July 24, 2003 Report Posted July 24, 2003 Nabavio sam juce II=I i mnogo mi se svidja.Pogotovo pjesme Reaching Deep Within i instrumental Morphing Into Nothing.Najbolja prog grupa novije generacije.Nisam cuo bolju produkciju odavno a: Quote
scissors Posted July 25, 2003 Report Posted July 25, 2003 "morphing.." je dobra, mada ja prije izabiram "encyclopedia" i "mirages" a: simple, complex, andromeda... Quote
Recommended Posts