The Watchtower Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 http://www.andromedaonline.com/nhtml/music.htm imate da skinete semplove sa novog albuma. Quote
Acid Rain Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 (edited) Evo, da se pohvalim skinuh album sa DC++-a! Jebem ti internet album se jos nije ni pojavio u Evropi, a ima ga bar deset likova! Elem, album je jako dobar (posle par slusanja), drugaciji od prethodna dva, ali nosi slicnu atmosferu kao II=I, ali je mnogo melodicniji! Prog elementi sveprisutni, mozda malo naporan album (ko ga preslusa celog odjedared - svaka mu cast), pevac je extra! Sve u svemu: 1. Extension 2. Chimera 3. II=I EDIT: Maznuli su rif iz Red oceana Acid Raina, tj. ritmika je identicna, ali je melodijski deo izmenjen u rifu na tridesetoj sekundi pesme Going under! Nisam znao da nas slusaju i u Svedskoj! Edited February 2, 2006 by Acid Rain Quote
azal Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 majku im...nadjite nekog dobrog advokata recenzije su za sad sjajne po netu za novi bum. Quote
Apeiron Posted February 24, 2006 Author Report Posted February 24, 2006 Pisacu i ja pohvalnu, ali ne bas toliko sjajnu. Album je cool, i vise od toga, ali hej - Arch Angel, Crescendo..., Extension... ?!! Ne moze jace od toga, iako se oseca potencijal za dosta slusanja i proucavanja. Quote
markomrki Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 Nisam mogao da poverujem kada sam cuo da je bibnjar samouk. A ni kada sam cuo solo na klavijaturama u pesmi "Chameleon Carneval". Stvarno su dobri. Quote
markomrki Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 A i ne samo to nego i izgledaju uzivo kao ekipa iz Enchanta, a ja totalno gotivim taj Boston look. Quote
Apeiron Posted March 2, 2006 Author Report Posted March 2, 2006 Kao da je to sad neka velika udaljenost Quote
azal Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 Kao da je to sad neka velika udaljenost deda...izdajes SMF veceras?? final show prica se. sta je sledece? PS:aj donesi sve sto imas od deformera...treba matiji. poz Quote
markomrki Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 Jebiga ako su iz kalifornije. Kapirao sam da cu da se zajebem. Ali u svakom slucaju me podsecaju na neke tipose iz Bostona. Jebi ga. Quote
Kent Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 Sta te zezaju ovi starci!? San Francisko, Ouklend, Boston... Sve je to in da hood. Rejdersi, Fortinajnersi i Pejtriotsi Quote
Apeiron Posted March 2, 2006 Author Report Posted March 2, 2006 deda...izdajes SMF veceras?? final show prica se. sta je sledece? NE PODSECAJ ME! Svega mi, odgledao bih SMF, i otisao s njima da pijem, jebe mi se za Soulfly. Quote
DragonHeart Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 Remek djelo nam je podarila Andromeda sa albumom "Chimera"! Ovaj bend zasluzuje sve pohvale, a pored Reinholdz-a, koji je sasvim sigurno jedan od najboljih gitarista danasnjice, posebno sam impresioniran sa bubnjarem, Thomas Lejon-om. Nevjerovatan tip, a samouk je. Basista je odigrao veoma znacajnu ulogu, pa ce te ga cuti tokom cijelog trajanja albuma, a tome je doprinijela i prikladna produkcija. Ne volim da izdvajam neku pjesmu jer su sve super, pa preporucujem svima koji vole Progressive Metal da ovo izdanje obavezno nabave. Naravno, prisutna je velika kolicina tehnicke svirke, pa je potrebno ovaj album preslusavati vise puta pazljivo kako bi stekli pravi dojam o istom. Quote
Angelystor Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 Izvrstan album! Uzivancija za slushanje. Ovaj bend je bolji od albuma do albuma imho naj pesme.. Periscope, Going Under, Cage Of Me, Blink Of An Eye Quote
DragonHeart Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 Uh, super je i live verzija instrumentala "Chameleon Carnival", koja dolazi kao bonus track na albumu. Majstori su majstori! Quote
Angelystor Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 Znachi i ti imash japansku verziju Jes fino zvuche live Quote
Cortex Posted May 25, 2006 Report Posted May 25, 2006 opasno dobar album! perfektan balans izmedju prvog i drugog albuma Quote
Perfector Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 Izvrstan album! Uzivancija za slushanje. Ovaj bend je bolji od albuma do albuma imho naj pesme.. Periscope, Going Under, Cage Of Me, Blink Of An Eye Jbm li ga, stvarno je u pitanju jako dobar album, i pesme koje si pomenuo jesu fenomenalne ali ipak se ne bih slozio da Andromeda iz albuma u album biva sve bolja - "Chimera" je bolja od "II=I" ali ne i od "Extension Of The Wish" i to je to Quote
einherjar Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 Kakav bre "Extension..." II=I je vrh vrhova i ocigledno da nece vise nikada snimiti takvo remek delo... Ova druga dva su nekako previse predvidivi, to mi smeta... Quote
ProgressiveR Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 Sa "Chimera" albumom su konačno postali extra bend ... uvek mi je smetalo kod njih to što su imali bzvz pevače i loše melodije vokala. CHIMERA je stvarno dobar album Quote
Wendigo Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 (edited) @ einherjar @ ProgressiveR Bezveze pevace?!!! Edited August 1, 2006 by Newcomer Quote
Recommended Posts