Tanya Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 Ali zato jesam Jeff Wayne-a najmanje 5 puta u celosti e treba da odgledas KING CRIMSON live u Japanu DVD pa da vidis sta znaci SMOR publika. bend razvali kako svira a japanci samo sede i cesu se po glavi. Cudno, japanci su uvek extra publika, skakucu onako svi zajedno i ona klincurija sa punk i emo frizuricama i likovi koji su u fazonu odelo i kravatica. Quote
SixStepsOnTheMoon Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 Cudno, japanci su uvek extra publika, skakucu onako svi zajedno i ona klincurija sa punk i emo frizuricama i likovi koji su u fazonu odelo i kravatica. Ма да,баш су сјајна публика :) Quote
Tanya Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 Ma gde nisu, super su E da, kome treba nesto od koncerta koje imam rezacu rado, samo retko kad sam u bg, pa me onda pred neki koncert podsetite da vam ponesem to ili savatajte Acu, posto sve sto imam ja ima otprilike i on, a on je mnogo cesce u Bg... Ubice me za ovo Quote
Spastic Ink Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 Ha! Ja realno ne znam da li sam 5% novijih DVDova koje sam zbavio odgledao do kraja. Tek za tako nesto se nema vremena Eto npr. trostruki DVD Dickinson-a, to necu odgledati dok sam ziv, siguran sam. Da ne nabrajam dalje. Ali zato jesam Jeff Wayne-a najmanje 5 puta u celosti Jeff Wayne-a sam odgledao 2,3 X(i to dupli dvd) Andromedu jedno 5 x A Flower Kings-e makar 3 x ........u zadnjih mesec ,dva.....bilo je tu i Enchant,Transatlantic,Yellow Matter Custard,Threshold Imam i Dickinsona,takodje nisam ga ni jedanput odgledao(jbg.nije prog,pa nema mozak sta da mi radi), Quote
Apeiron Posted November 4, 2007 Author Report Posted November 4, 2007 Jeff Wayne-a sam odgledao 2,3 X(i to dupli dvd) IMAS DUPLI DVD??? Ja samo dvd rip tog koncerta. Name your price, dacu ti sta hoces u zamenu da mi to posaljes Imam i Dickinsona,takodje nisam ga ni jedanput odgledao(jbg.nije prog,pa nema mozak sta da mi radi) Dickinson je kvlt, ali tri DVDa su previse Quote
ProgressiveR Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 Mani se torrenta, ja sam skidoa 10 dana .... javi se na PP pa ti pošaljem Quote
Dare Posted December 18, 2007 Report Posted December 18, 2007 Definitivno jedan od 10 najboljih bendova.Originalan i kvalitetan band.Playing off the board me je oduvao! Quote
ProgressiveR Posted December 18, 2007 Report Posted December 18, 2007 Jeste jeste! Nego, oni već duže vreme krčkaju novi album, a neće ništa na forumu da kažu o tome ... pederi Nadam se da će makar ponoviti "Chimera" album .... tako je dobar! Quote
Dare Posted December 18, 2007 Report Posted December 18, 2007 Ako ponove kvaliret "Chimer-e" ja cu biti prezadovoljan! Quote
Tanya Posted July 21, 2008 Report Posted July 21, 2008 Sunday, July 20, 2008 New Album: "The Immunity Zone" out soon! The fourth album is soon here! On the 16th of September "The Immunity Zone" will be released on Massacre Records in the US. Prepare yourself for 9 songs that will blow you away. Soon there will be previews to be heard right here on the Andromeda Myspace which is under new management. From now on it will be kept up to date, so check back for updates! Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! :veseli: Quote
ProgressiveR Posted July 21, 2008 Report Posted July 21, 2008 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Kakve vesti! Pa oni nisu normalni, bend koa oni treba da izdaje jedan album u 6 godina .... iovako se još nisam naslušao "Chimera" a oni će da izdaju novo zlo! Weeeeeeeeeeee! Quote
Spastic Ink Posted July 21, 2008 Report Posted July 21, 2008 Sunday, July 20, 2008 New Album: "The Immunity Zone" out soon! The fourth album is soon here! On the 16th of September "The Immunity Zone" will be released on Massacre Records in the US. Prepare yourself for 9 songs that will blow you away. Soon there will be previews to be heard right here on the Andromeda Myspace which is under new management. From now on it will be kept up to date, so check back for updates! Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! :veseli: Ovo je super vest ! Quote
ProgressiveR Posted July 21, 2008 Report Posted July 21, 2008 A ja imam jednu još bolju .... upravo sam vam svima posalo SMS Quote
SixStepsOnTheMoon Posted July 21, 2008 Report Posted July 21, 2008 Sunday, July 20, 2008 New Album: "The Immunity Zone" out soon! The fourth album is soon here! On the 16th of September "The Immunity Zone" will be released on Massacre Records in the US. Prepare yourself for 9 songs that will blow you away. Soon there will be previews to be heard right here on the Andromeda Myspace which is under new management. From now on it will be kept up to date, so check back for updates! Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! :veseli: Да сачекамо и то чудо. Ево мало већа "подлога" судећи по њој и по називима пјесама биће занимљиве тематике... Full-length, Nightmare Records September 16th, 2008 1. Recognizing Fate 2. Slaves of the Plethoria Season 3. Ghosts on Retinas 4. Censoring Truth 5. Worst Enemy 6. My Star 7. Another Step 8. Shadow of Lucent Moon 9. Veil of Illumination Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted July 21, 2008 Report Posted July 21, 2008 Potrazicemo novi album kroz ''periskop'' Quote
ProgressiveR Posted July 22, 2008 Report Posted July 22, 2008 Cover je ružno smešan ... ne znam o čemu se radi ... da li se neko zeza ili je to stvarno ... ali pouzdano znamd a će im sajt biti prba liga Quote
Stormlord Posted July 22, 2008 Report Posted July 22, 2008 IMAS DUPLI DVD??? Ja samo dvd rip tog koncerta. Name your price, dacu ti sta hoces u zamenu da mi to posaljes Jeff Wayne je ustvari na 4 dvd-a. 2 DVD-a koncert i 2 DVD-a dokumentarci itd. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted July 22, 2008 Report Posted July 22, 2008 BAsh je super cover sto nije space/fotoshop/cyber prog omot.. Quote
Spastic Ink Posted July 22, 2008 Report Posted July 22, 2008 Jeff Wayne je ustvari na 4 dvd-a. 2 DVD-a koncert i 2 DVD-a dokumentarci itd. To Sale legendo ! Pod Dvd se naravno podrazumeva DVD9 ,x 2 kad je Jeff u pitanju.Nekih 16,17 gb. A DVDFab bez gubitaka u slici i zvuku to raspodeli na 4 DVD5-ce.DVD9 je jos uvek skup medij(prazan),zadnji put kad sam gledao kostao je oko 300 dindzi...Sad je verovatno jeftiji,posto se pojavio i Blu-ray Andromedin koncert je takodje na DVD9-ci ! Quote
Angelystor Posted July 23, 2008 Report Posted July 23, 2008 Heh, svidja mi se cover, simpatichan : ) Ochekujem josh jedan progjewel.. Quote
Spastic Ink Posted July 23, 2008 Report Posted July 23, 2008 Meni je cover simpatican ! Posto nije nazubljen i ostrih kontura,vec malo mutniji Nema ni jednog zmaja,jednoroga,kentaura...to meni odmah uliva nadu ,da ce sadrzaj biti interesantan i sto rece @Six Steps- nazivi pesama nagovestavaju zanimljiv album. Quote
Stormlord Posted July 23, 2008 Report Posted July 23, 2008 Heeeeeeeej, ne diraj mi zmajeve i jednoroge. A mislim i da bi Pepica imao sta da kaze na to! Inace me omot podseca na prog rock bendova 70-ih, sto je naravno dobra stvar. Quote
Spastic Ink Posted July 23, 2008 Report Posted July 23, 2008 Heeeeeeeej, ne diraj mi zmajeve i jednoroge. A mislim i da bi Pepica imao sta da kaze na to! Inace me omot podseca na prog rock bendova 70-ih, sto je naravno dobra stvar. Haha ! Ne smem mu to pokazati. Quote
ProgressiveR Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 Huh! evo malo teasera za novu Andromedu!!!! TEASER Quote
Recommended Posts