Ајлин Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 to je zato što sam te ja pitala za sajt pre neki dan šalim se. svaka čast. samo napred. štrikaj uzi im paruljine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 (edited) Heh ... nije sve u novcima Hvala svima! Spomenuću vas večeras kod Johana Edited November 25, 2008 by ProgressiveR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 dobro de znam to ja samo tako kažem da je sve u novcima mnogi od nas sad ne bi bili ovde i gluvarili po forumu jel' te... be inspired. pošalij link ako ti ikad zatreba "sveže oko" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 Važi se, naravno, to je uvek potrebno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KinSlayer Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 E, i ja da pohvalim sajt. Zaista lepo, pregledno, jednostavno, a opet izgleda jako jako dobro i funkcionalno. Svaka cast. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 ma odličan je sajt. baš je masculine, onako upečatljiv skroz sci-fi.... u nim plavim oblacima... i evo upravo slušam the immunity zone. bogte kakva albumčina. dugo sam bila ovisnik o chimeri, ali ovo, pravo uživanje slušati nema šta. kako je samo nabijeno dobrim rock emocijama, čist zvuk, odlični bubnjevi, skroz maštovito, maštovito... gitaru da ne pominjem... i sviđa mi se što se baš čuje bas. swedish english. shadow of a lucent moon mi postaje himna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 Ljudi, fala još jedared! Nije mi jasno kako ranije niste izvalili ... pa ima tome 2 meseca Što se tiče novog albuma ... super je, mada nije uspeo da mi nadmaši "Chimera" ili "II=I" ... to mi je neprikosnoveno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Hand Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 Svaka cast za sajt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 Ljudi, fala još jedared! Nije mi jasno kako ranije niste izvalili ... pa ima tome 2 meseca ma provalili smo al' smo zaboravili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 Svaka mas' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ayreonaut Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 (edited) Iskopao sam Immunity Zone ponovo iz Media Library i tek sad obratio pažnju na tekstove. Fenomenalno! Da li mi se čini ili su teme na ovom albumu (nauka vs duša, dekadencija, emotivna otupelost, cenzura uma, nasilje, ekologija, jednoumlje religije) ozbiljnije u odnosu na ranije stvari? Svača čast Reinholdzu na rečitosti. Možda sam ja slušao pogrešne bendove sve ovo vreme, ali ovo je najelokventniji prog bend za koji znam. Edited March 14, 2009 by Ayreonaut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 Heh, trebaš da poslušaš pažljivo i raniej radove ... II=I je takođe fantastičan, mada nisam siguran da je po textovima u rangu sa "Immunity" PS: lepo što si se ponovo ovde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MudriPanj Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 imam neku alternativnu verziju pjesme arch angel zvuci isto do acoustic interlude-a i onda se vidi da je vokal skroz drugaciji (drugi pjevac kontam) i vokalne linije su totalno drugacije ta verzija mi je sto puta bolja inace. zvuci bolje produkcijski i mix je drugaciji iako ne mnogo mozda demo? (ne bih rekao zato sto mi zvuci bolje od originala u smislu masteringa) jel cuo to neko od vas? mogu da okacim ako nekog zanima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted March 27, 2009 Author Report Share Posted March 27, 2009 Daj! To mi je najbolja pesma sa prvog albuma, ali ne znam tu verziju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MudriPanj Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 (edited) nakon malo kopanja po metal archives skontao sam da su mp3-jevi sa extension of the wish koje sam nekoc skinuo sa soulseeka (proklet bio) u stvari Final Extension samo bez bonusa skinuo sam i final extension i isto zvuce, a ne bi trebali da isto zvuce (posto je final extension reissue sa drugim pevacem kazu na metal archives) tako da kontam da je moja zabuna u pitanju i da je ta verzija za koju sam ja mislio da je neka alternativna zapravo obicna verzija sa extension of the wish, a sve vreme sam slusao final extension ne znajuci inace i meni je to najbolja pjesma s tog albuma Edited March 27, 2009 by MudriPanj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 Taj album ceo kida ali slažem se da je Arch Angel možda i najbolja... stvar je opasna, stvarno ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AwakeN Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 Do sada nisam nikad stavio da skidam jer mi je uvek nesto drugo bilo u planu i konacno sam skinuo Playing off the board DVD juce i odusevljen sam svirkom sve extra zvuci bubanj i distorzija su savrseni nemam nijednu zamerku zao mi je sto ovo nisam ranije nabavio!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 Nikad niej kasno!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AwakeN Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 Bas tako,ujedno znam da ti je dosadilo,ali stvarno si im odradio sajt bez premca! Nadam se da cemo ih uspeti videti kod nas preko veze.....tj tebe!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 Hihi ... fala Ma oni su nešto inertni, kao da su lale ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AwakeN Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 Zasto,nezele da dolaze ovamo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 Hmm... mnoooogooo bih voleo da ih vidim ovde, al realno, koliko bi publike oni mogli da nakupe ovde pa sve i da cena karte bude neka smešna? Kapiram da nam je jedina nada da ih vidimo eventualno ako budu išli kao gosti ili predgrupa nekom, da kažem, afirmisanijem bendu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 Mogli bi da skupe oko 150 ljudi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 Da, tako nešto, nažalost... zato i kažem - eventualno u paketu sa još nekim bendom, inače kapiram da ni jedan organizator ne bi mogao pozitivnu računicu iz toga da izvuče, a kako se na kraju sve vrti oko para... jbg. No ne treba gubiti nadu, možda ih i vidimo jednog dana ovde ! Jesu oni uopošte ikad zalazili negde u ove krajeve? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 Sumnjam da su dolazili negde nama blizu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts