Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nisu bili nigde blizu ... rekoh da su inertni, jer i jesu .. s obziroam kakav su kalibar benda, i koliko su kvalitetni, imaju jako malo svirki, svega par godišnje ... ne razumem ih.

Eventualno da se upakuju sa nekim većim bendom, pa da se nadamo ... a realno, mislim da ne bi skupili 50 ljudi ...

Posted

treba biti optimista :) preporučujem ih svima ko me pita za neku muziku a znam da sluša rokčinu. valjda ćemo "rasejati" dobar vajb...

two is one je možda jedna od najboljih stvari za mene ikada :da:

Posted

Ma oni su genijalci ... apsolutni genijalci. Njihov gitarista Johan Reinholdz (koji svira i u Skyfire, Nonexist, Opus Divine) sad sprema neki solo album ... zvao me lik (ali baš zvao na mob) nešto pred novu godinu ... ja kad se nisam srušio, i pitao da mu radim sajt. Naravno, rekao sam DA, ali eto ... mnogo se razvlači sve to ... jako su inertni nekako, nemam pojma :)

Posted
E 'bem ti miša s kim si našao da ih uporediš .... :)

Hehehe, ma ja to samo po tom malom broju svirki, a ovako ni po čemu drugom se ne mogu porediti :)

Posted

Mislim da ne,mada nisam siguran........Vec nekoliko dana vrtim Playing off the board koncert nemogu da ga se naslusam!!!fenomenalna svirka ton je teska mast!!!! :rockdevil: :rockdevil::rockdevil:

Jedina zamerka je sto mi publika izgleda kao da su doveli striceve i tetke do 5-tog kolena,neznam mozda gresim...........

Posted

"Playing" mi je možda najbolje izveden (mislim najtačnije) koncert koji sam čuo ... a publika je stvarno ... kao da su ih iz naftalina izvukli i stavili u stolice ... jezivo

David peva još u "Bloom", gostovao je u "Space Odissey" i na još nekoliko albuma ...

Posted (edited)

I ja sam duboko slusao jer nisam mogao da verujem da nisam uocio nijednu gresku,mada je u par navrata Klavijaturista,iako tacno,malo ritmicki pogresio jedan ili dva sola ali je to zanemarljivo pa niko nemoze da nepogresi bar malo,zar ne!?Ali bubnjar i gitarista nemam reci,toliko puno rifova i toliko puno sinkopiranja i ispadanja iz ritma,i da se neizgubi ni jedan jedini trenutak???to je cisto savrsenstvo. :rockdevil:

Edited by AwakeN
Posted

ma da se udruže sa nekim kao što su ciic uradili mogli bi da prođu.

e sad... jedino ako imaju nekih besnih želja... ali to ti možeš da nam saznaš zar ne? ;)