postman Posted July 25, 2003 Report Posted July 25, 2003 Prvi album je oooodlican a drugi mi stize za dva dana,jedva cekam ! Quote
Apeiron Posted July 28, 2003 Author Report Posted July 28, 2003 Ja drugi jos uvek nisam izucio do te mere, da bih rekao da mi je bolji od prvog. Archangel... Quote
Dreadful_Glare Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 Ja znam za staru progressive rock grupu Andromeda iz 70-ih.Imam jedan album i svidja mi se.Inace bas bih voleo da cujem tu novu koju kako vidim svi hvale. Quote
scissors Posted April 6, 2004 Report Posted April 6, 2004 Dobro, sta da se radi... Greska... http://www.andromeda.space2u.com/ i pisi na ovu temu Quote
Tailgunner Posted December 26, 2004 Report Posted December 26, 2004 Мене они смарају. Послушао сам их и баш ме је скењало јербо сам очекивао много више. Враћам се вечерас на Shadow Gallery, да мало одморим мозак. Quote
Apeiron Posted December 26, 2004 Author Report Posted December 26, 2004 Мене они смарају. Послушао сам их и баш ме је скењало јербо сам очекивао много више. Враћам се вечерас на Shadow Gallery, да мало одморим мозак. Meni bas suprotno, uopste nisu ona vrsta prog smora kakvih ima (Empty Tremor tu predvodi ). Bas opusteno za slusanje. Poz! Quote
Tailgunner Posted December 26, 2004 Report Posted December 26, 2004 Meni bas suprotno, uopste nisu ona vrsta prog smora kakvih ima (Empty Tremor tu predvodi ). Bas opusteno za slusanje. Poz! Па шта знам. Можда ћу и да променим мишљење. Тренутно сам сморен Quote
in_flames Posted March 31, 2005 Report Posted March 31, 2005 Meni je Extension of the Wish mnoooooogo bolji album od II=I. Mnogo bolji vokal i zanimljivije pesme. Dok, recimo, kad cujem Encyclopedia digne mi se kosa na glavi Quote
azal Posted March 31, 2005 Report Posted March 31, 2005 vokal jeste do jaja na Extension-u... bedak sto je taj lik nestao sa scene... one je bio prvi pevac Darkane-a (i mnogo bolji od novog ) I pevao na Extension zato sto su tad bili na istoj izdavackoj kuci War, cini mi se...a Andromeda nije imala pevaca. meni je mnogo bolji od novog pevac...zato sto nije by the book progresivac. Quote
in_flames Posted March 31, 2005 Report Posted March 31, 2005 E, bas to - nije by the book progresivac. Uzasno interesantan vokal, oduvao me I pevao na Extension zato sto su tad bili na istoj izdavackoj kuci War, cini mi se...a Andromeda nije imala pevaca. Dosao covek na samo snimanje i otpevao. geee Quote
Acid Rain Posted March 31, 2005 Report Posted March 31, 2005 Andromeda zakon!!! Ako se ne varam procitao sam na sajtu da snimaju novi album. Extension je bolji dosta od II=I, na two is one su previse mracne pesme i sa prilicno opterecujucom atmosferom za moj ukus Sve u svemu extra bend Quote
Acid Rain Posted March 31, 2005 Report Posted March 31, 2005 E, bas to - nije by the book progresivac. Uzasno interesantan vokal, oduvao me Totalno trip pevac! Kad sam prvi put cuo rekao sam sebi "Ovaj lik ili je genijalac ili rupetina" Mada sam se vec navikao... Quote
azal Posted March 31, 2005 Report Posted March 31, 2005 glavna razlika je da je gitarista skoro sve pesme napisao za prvi..a klavijaturista za drugi (dok je gitarsti snimao album za svoj melodeath bend Non-Exist...koji takodje valja...featuring Johan Liva ex-Arch Enemy.) Quote
Acid Rain Posted March 31, 2005 Report Posted March 31, 2005 Gitarista svira kao najgori rock/blues tezgaros, sola su mu Angus Young fazon. Quote
bojan j. Posted March 31, 2005 Report Posted March 31, 2005 Najjaca pesma je Crescendo Of Thoughts! Quote
Acid Rain Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 Finaly we got a release date for the album! New album "Chimera" will be out in Japan on the 21st of January (Marquee/Avalon). A date for North America, Europe and the rest of the world will soon come! Tracklisting for "Chimera": 1. Periscope 2. In the End 3. The Hidden Riddle 4. Going Under 5. The Cage of Me 6. No Guidelines 7. Inner Circle 8. Iskenderun 9. Blink of an Eye NOVI ALBUM!!! Quote
azal Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 bice i live verzije onog instrumentala sa prvog album kao bonus, koliko sam cuo. Quote
azal Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 (edited) probably na Japanese izdanju. Edited January 18, 2006 by azal Quote
Apeiron Posted January 18, 2006 Author Report Posted January 18, 2006 U pakao sa Japancima! Hmmm... zivo me zanima kakav ce ovo biti album. Mada sumnjam da moze biti bolji od prvog kvlta. Quote
ErliK Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 U pakao sa Japancima! Sa Japankama i Andromedom u paketu - pakao bi bio raj! Quote
Acid Rain Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 Ja se nadam da ce biti mnogo blizi "Extensionu" nego "II is I"! Extension je takva albumcina da sam ja ostao bez reci kada sam ga prvi put odslusao! Quote
Acid Rain Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 Albuma jos nema na netu! Ako neko naleti na album, neka kaze koji je hub, torent ili sta vec! Quote
The Watchtower Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 (edited) andromeda___chimera__japanese_edition_ pojavio se `bum, al` ga nisam jos skinuo. nisam stigao, veceras cu! edit: evo ga cover (vece od ovog nisam nasao): Edited January 26, 2006 by The Watchtower Quote
Recommended Posts