Spastic Ink Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 Veoma originalan bend.Sva 3 albuma fantasticna. jos kad bi u skorije vreme izbacili neki DVD Quote
!!!SERAFIM!!! Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 pa jebi ga to bi trebalo videti ali koliko sam upznat nema jos! Inace BENDCINA na kvadrat! ajd uzdravlje! Quote
Angelystor Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 A video clip of Swedish progressive metal band ANDROMEDA performing the song "In the End" live in Poland has been posted online at http://www.youtube.com/watch?v=u1vXmmvdPS4 . The footage is taken from the group's upcoming live DVD, "Playing off the Board", which is scheduled for release in Europe on April 10 and in North America on April 24 via Metal Mind Productions. The disc was filmed on October 31, 2006 at the Wyspianski Theater in Katowice, Poland. ANDROMEDA's setlist concentrated on the band's "Chimera" album but also included tracks from older efforts — "Extension of the Wish" and "II=I". The DVD includes 90 minutes of "progressive music at its very best," plus more than an hour of bonus video footage (featuring bootlegs and clips from the band's tour and gigs across Europe), two interviews and much more. "Playing off the Board" will be also available in a limited swing case edition, including a CD with songs recorded at the concert. Commented the band: "We are all very excited about this release, [as] we have put our hearts and souls into its creation. It's full to the brim with stuff to dig your teeth into. The concert was professionally filmed in an old theatre in Poland this fall and it looks and sounds awesome. There are loads cool of bonus material, stuff we filmed on tour, pictures, interviews etc. Don't miss it!" "Playing off the Board" track listing: DVD: 01. Periscope 02. Mirages 03. In the Deepest of Waters 04. Two Is One 05. The Hidden Riddle 06. Chameleon Carneval 07. Inner Circle 08. Eclipse 09. In the End 10. Encyclopedia 11. Reaching Deep Within 12. The Words Unspoken CD (only available in limited swing case edition): 01. Periscope 02. Mirages 03. In the Deepest of Waters 04. Two Is One 05. The Hidden Riddle 06. Inner Circle 07. Eclipse 08. In the End 09. Encyclopedia 10. Reaching Deep Within 11. The Words Unspoken Bonus video: * Interview with Johan Reinholdz and Martin Hedin * Interview with David Fremberg and Thomas Lejon * Rehearsal, October 2006 * Andromeda Goes Dutch * European Tour Tales * Three Days in Poland * Old Live Footage Also includes: * Photo gallery * Biography * Discography * Desktop images * Weblinks * Dolby Digital 5.1 Surround Sound ANDROMEDA's lineup on DVD: David Fremberg - Vocals Johan Reinholdz - Guitar Martin Hedin - Keyboards Thomas Lejon - Drums Fabian Gustavsson - Bass ANDROMEDA recently finished recording the drums for its fourth, as-yet-untitled album. "Yet again at a record breaking pace, Thomas Lejon nailed the nine new tracks in just a couple of days," the group wrote on its web site in January. "As on the previous two albums, keyboard player Martin Hedin is recording and producing." a lepo lepo..live albumche..nema nekih pesama..al opet can't wait to hear it. Quote
Acid Rain Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Jel ima neko taj DVD bash bi voleo da pogledam? Quote
overkill_vs Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Andromeda - Playing Off The Board (2007) 01. Intro 02. Periscope 03. Mirages 04. In the Deepest of Waters 05. Two Is One 06. The Hidden Riddle 07. Chameleon Carneval 08. Inner Circle 09. Eclipse 10. In The End 11. Encyplopedia 12. Reaching Deep Within 13. The Words Unspoken http://getfile.biz/68993 Perfektan live album, jedno od najboljih izdanja u 2007. godini. Uzivajte! Quote
ProgressiveR Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 to Newcomer: Da, mislio sam na prva dva pevača (od kojih je samo jedan pevao na albumu, prvom i prema mom mišljenju upropastio stvar)! Tek sa dolaskom David-a postali su kompletni i fantastični. Nabavio sam novi Live album .. šta reći o tome? Perfekcija! Sad pokušavamn da pronađem DVD Rip da i vidim sve to. Definitivno jedan od 10 najboljih bendova svih vremena! Quote
ProgressiveR Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 Hej, ljudovi, da li je neko uspeo da pronađe DVD rip (Divx) ovog certa ... tako bih voleo da ga posedujem! Quote
drasticni_taxista Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 Hej, ljudovi, da li je neko uspeo da pronađe DVD rip (Divx) ovog certa ... tako bih voleo da ga posedujem! slazem se sa tobom Quote
Apeiron Posted June 14, 2007 Author Report Posted June 14, 2007 Heh, bas slusam taj live upravo, odmaram malo od neprestanog slusanja novog King Diamonda Quote
drasticni_taxista Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 Heh, bas slusam taj live upravo, odmaram malo od neprestanog slusanja novog King Diamonda Reci mi sa kojeg sajta si skinuo, posto sam ja skinuo verziju na kojoj svakih minut ide reklama Quote
ProgressiveR Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 A ja mislio da se konačno vodi neka priča o Andromedi .... Quote
Apeiron Posted June 14, 2007 Author Report Posted June 14, 2007 Reci mi sa kojeg sajta si skinuo, posto sam ja skinuo verziju na kojoj svakih minut ide reklama Mislis na Kinga? Ma i ja imam uzasni promo sa voice overom. Ali album je vrh. @ ProgressiveR - kakvu hoces raspravu o Andromedi? Ajd evo, tvoja izjava: "Tek sa dolaskom David-a postali su kompletni i fantastični." Ne slazem se uopste. Najbolja Andromeda je prva Andromeda, pa treca, pa druga. Prvi album je nedostizan, to je prog kvlt od prve do poslednje pesme, ostali tako tako. Quote
ProgressiveR Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 (edited) Ja neću raspravu .. o ukusima se ne raspravlja, to smo valjda apsolvirali ... nego sam to rekao jer sam pomislio da je neko napisao nešto novo o njima ... mislim na neku novost vezanu za njih. To što misliš da je najbolji prvi album, to je tvoje mišljenje, kao što je moje da je drugi ... nema tu osnova za raspravu Edited June 14, 2007 by ProgressiveR Quote
Apeiron Posted June 14, 2007 Author Report Posted June 14, 2007 Ja neću raspravu .. o ukusima se ne raspravlja, to smo valjda apsolvirali ... nego sam to rekao jer sam pomislio da je neko napisao nešto novo o njima ... mislim na neku novost vezanu za njih. To što misliš da je najbolji prvi album, to je tvoje mišljenje, kao što je moje da je drugi ... nema tu osnova za raspravu Ma eto, reko pomislih da si se iznervirao sto pricamo o King Diamondu umesto Andromedi, pa se vratih na temu A DVD kad neko nabavi, neka javi kakav je. Quote
chika Vlada Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 sa novim pevačem su postali kalasičan prog bend, na prvom albumu su bar zvučali drugačije. Quote
ProgressiveR Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 sa novim pevačem su postali kalasičan prog bend, na prvom albumu su bar zvučali drugačije. Ne smatram nijedan prog-bend klasičnim .... i Andromeda je totalno orginalan bend, barem prema mom mišljenju. Al' dobro, koliko ljudi toliko ćudi, lepo je rečeno. Da li je neko slučajno nabavio DVD ??? Quote
Duxa Deathroll Rising Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 Cuo sam da je gitarista ovog benda presao u jedan od meni omiljenih,Skyfire Quote
DragonHeart Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 Presao je, ali je i dalje clan Andromeda-e. Quote
ProgressiveR Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 Pa da, svirao je on i ranije, a sad je stalni član .... John Reinholdz Quote
vladream Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 requestovao sam dvdrip na heavy torrentsima, videcemo da li ce neko da izadje u susret ovome @Apeiron: apsolutno, prvi album,pa tek onda ostali! Quote
vladream Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 kako niko nije izasao u susret mladom gospodinu Nestorovicu (ja), poceo je da skida ceo DVD, 7.41gb, pa ce on licno za jedno 4-5 dana da napravi dvd rip, cim skine gorepomenuti .iso fajl Quote
ProgressiveR Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .......... da li će te share-ovati to bogatstvo sa nama??? Quote
vladream Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 (edited) naravno da hocu, pa nisam majmun, pobogu, okacicu na mininovu, demonoid, ili tako nesto, nije problem Edited July 1, 2007 by vladream Quote
Recommended Posts