Spastic Ink Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 upravo pogledah na brzaka DVD... znaci, posto sam u zurbi nekoj (preksutra je svirka, treba da se upisem na fakultet), pogledao sam samo chameleon carneval, in the deepest of waters i naravno The Words Unspoken... zvuci neverovatno dobro, prostor u kome je sniman lici na Pain Of Salvationov Be (Live), kao neko pozoriste ili opera, jebem li ga, bina je uska, ali prilicno duboka predlazem vam da nabavite salim se, sad cu da vidim da li ovo moze nekako da se kompresuje na jedan dvd, pa cu da javim kad se vratim sa faksa Nemoj kompresovati .Skini program DvdFab(dzabe je) i idi na opciju split 2 (dvd-5) disc.Zbog zvuka drugar Quote
Apeiron Posted July 11, 2007 Author Report Posted July 11, 2007 Tanja, kaze se po "nashki" A sta ces kad je "nashki" u stvari "srpski", one way or another Nego, jeste li skinuli vec to, kompresovali, pregledali? Kolika operacija, dve-tri strane odose na to Quote
vladream Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 skinuo sam ja, ali sam u guzvi, kao sto napisah ovde, probe, koncert prekosutra, sutra upis na fax, jebeno... + sto cu 10 dana da budem kod pevaca sa bendom, da zavrsimo ovaj album... kad se pozabavim sa ovim, javicu, ne brinite Quote
ProgressiveR Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 Oke ... javi se, ali vodi računa da mi ne izumremo čekajući Radite album? Hmmmm ... lepo! Nego, da vas pitam: šta će vam ono Progressive u opisu (na MySpace) ????????? Quote
vladream Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 hm, pa, videces salim se, ima nekih elemenata, videces vec Quote
ProgressiveR Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 Ma OK, mada ono što sam čuo je toliko čist Power, da može da posluži za definiciju. Ali OK Quote
vladream Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 ono je heavy, sa power/prog elementima, dosta off topica ovde!!! p.s. upisao sam ekonomiju, na budzetu sam, al cu sad da puknem kintu na cascavanje vise nego da sam upao na samofinansirajuce, haha Quote
ProgressiveR Posted July 13, 2007 Report Posted July 13, 2007 Čestitke! Sad časti nas sa DVD!!!!!!! :) Quote
Toksa Posted July 13, 2007 Report Posted July 13, 2007 Ukoliko neko zeli original 2DVD, nudim za 25 eura. Quote
ProgressiveR Posted July 14, 2007 Report Posted July 14, 2007 Ne kapiram: to lično prodaješ ili ima u tom "Room 9" ? Quote
°°Džoca°° Posted July 17, 2007 Report Posted July 17, 2007 Na prvo slusanje mi se nisu dopali Ali, sto ih vise slusam sve mi se vise svidjaju! Mirages Extension Of The Wish :] Quote
°°Džoca°° Posted July 18, 2007 Report Posted July 18, 2007 Ne vredi sto si mi ti rekao dok ne cujem svojim usima Extra je i ova Castaway I tako, dobri su... Dobar ti blog btw Quote
ProgressiveR Posted July 18, 2007 Report Posted July 18, 2007 Thanx! Andromeda je čudo, a osećam da će album koji sada snimaju biti vrh vrhova! Quote
ProgressiveR Posted August 15, 2007 Report Posted August 15, 2007 (edited) Čovek je ispario ... kad je trebao da sharuje svoje blago sa nama Hajde, bar budi lik pa mi daj torrent, pošto ne mogu da pronađem, pa da skinem nekako Edited August 15, 2007 by ProgressiveR Quote
Spastic Ink Posted August 15, 2007 Report Posted August 15, 2007 Dvd je odlican.Skinuo sam ga sa Kerrazy foruma.Trebalo mi je 5,6 dana. Morate se registrovati na forumu.Link se nalazi u Metal Video Releases... Quote
ProgressiveR Posted August 15, 2007 Report Posted August 15, 2007 Hvala ... evo ja započeo da skidam .. pa tako, trebaće mi 5-6 dana ... ahhh! Quote
Spastic Ink Posted August 15, 2007 Report Posted August 15, 2007 Nema na cemu.Radi se o ISO fajl-u od 7,41 gb.Splitovao sam ga na 2 dvd-a uz pomoc DVDFab-a. Naci cu i Enchant jednog dana Quote
ProgressiveR Posted August 16, 2007 Report Posted August 16, 2007 To su korisne informacije ... samo, sad sam se skenjao kad sam video šta sve ima da se nađe na tom blogu ... uh! Kad pomislim da mi za Andromedu treba 5-6 dana, posle za SX (onaj bonus DVD) jedno 3-4 ... a ko zna št asve tamo još leži Quote
Spastic Ink Posted August 16, 2007 Report Posted August 16, 2007 To su korisne informacije ... samo, sad sam se skenjao kad sam video šta sve ima da se nađe na tom blogu ... uh! Kad pomislim da mi za Andromedu treba 5-6 dana, posle za SX (onaj bonus DVD) jedno 3-4 ... a ko zna št asve tamo još leži SYX je Home Video...kvalitet nije puno bolji od youtube-a....docekacemo i njih na oficijalnom dvd-u..jednog dana Quote
Recommended Posts