Bata Trokrilni Posted July 26, 2009 Author Report Posted July 26, 2009 Ljubav je virus koji izaziva impotenciju. Verov'o il' ne. A ona koja leci tu impotenciju na trenutke je ona koju volimo i zbog toga je volimo. Cudi me toliko razmisljas o zhenama ovo nisi skontao. Jesam, ali nažalost ne razmišljanjem, već nezgodnom praksom. Kad sam prvi put doživeo impotenciju sa devojkom u koju sam u tom trenutku bio zaljubljen. Dakle, u pravu si sasvim, devojka koja ima strpljenja da ti izleči takvu impotenciju, definitivno zaslužuje da je voliš. One koje te ostave zbog toga su kurve. Izgleda si i ti isto toliko puta umočio koliko i on. Previše se hvališ "umočivanjem". Ljubav i sex su kao politika, danas si gore, sutra dole, tako da niko ne može da bude siguran da on sutra neće biti taj koga će drugi podjebavati zbog "neumočivanja". it's so obvious. e da, moglo bi pored naziva teme da se nabaci neka princheva slika u obliku ikonice,a? Možemo da stavimo i tvoju pored moje, pa da vidimo ko će privući više publike.
Bata Trokrilni Posted July 26, 2009 Author Report Posted July 26, 2009 Ја да сам имао цирка 300 кашки за годину дана к'о коврџави зербишен Дајамонд, па обесио бих се о криву врбу, жив ми све. Још боље, одсек'о бих си тукислава о први пањ. Ja se, vidiš, nisam obesio, nego sam bio zadovoljan onim što sam postigao, krenuo dalje i postigao još više, bez tolikih startova. Trenutno nemam devojku, ali izlazim sa jednom, sutra verovatno s još nekom, tako da su razne opcije u igri.
Talvi Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 Ja se, vidiš, nisam obesio, nego sam bio zadovoljan onim što sam postigao, Cekaj, sad sam u rebusu - koliko bi ispaljivanja ti trebao da dozivis pa da ne budes zadovoljan ucinkom?
Bata Trokrilni Posted July 26, 2009 Author Report Posted July 26, 2009 Cekaj, sad sam u rebusu - koliko bi ispaljivanja ti trebao da dozivis pa da ne budes zadovoljan ucinkom? Ja ne brojim ispaljivanja, već uspehe. Ako imam devojku na svaka 2-3 meseca, meni je svejedno da li sam to postigao startujući pet ili dvesta pet devojaka. Ionako smatram sebe vrlo specifičnom ličnošću i svestan sam toga da retko koja devojka može sa mnom da se slaže. Tragam za onima koje bi prihvatile to ko sam ja i kakav sam, te je dobro što neće svaka sa mnom, jer ne bih ni ja mogao sa svakom. Mogao bih da kresnem i devojku koja mi ne odgovara, naravno, ali još uvek nisam naišao na neku koja hoće isključivo sexualnu vezu, tako da taj momenat možemo da zanemarimo.
kuruz Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 Ja se, vidiš, nisam obesio, nego sam bio zadovoljan onim što sam postigao, krenuo dalje i postigao još više, bez tolikih startova. Trenutno nemam devojku, ali izlazim sa jednom, sutra verovatno s još nekom, tako da su razne opcije u igri. Кладим се да је место изласка Serbian Cafe.
Bata Trokrilni Posted July 26, 2009 Author Report Posted July 26, 2009 Кладим се да је место изласка Serbian Cafe. Ne, već Kališ. Kao što rekoh, ja sam štekara, retko vodim cure po kafeima. Naravno, najviše volim kad mi dođu u stan - to nije izlazak, ali je bolje od izlaska.
Talvi Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 Кладим се да је место изласка Serbian Cafe. Kao što rekoh, ja sam štekara, retko vodim cure po kafeima. Zamisljam Kuruzov facepalm posle ovoga. :)
Guest Sha Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 Ne, već Kališ. Kao što rekoh, ja sam štekara, retko vodim cure po kafeima. Naravno, najviše volim kad mi dođu u stan - to nije izlazak, ali je bolje od izlaska. Nebo je granica
Ајлин Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 Mislim da je ovo momenat u kojem je Prince počeo da vas zajebava
vudun Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 Не. Већ је сам себе зајеб'о што је отворио ову тему.
Bata Trokrilni Posted July 26, 2009 Author Report Posted July 26, 2009 Ne osećam se zajebano. Upravo sam se vratio sa 30 km dugog putešestvija biciklom - od Surdulice preko Alakinca, Suvojnice i Dekutinca do magistralnog puta Leskovac-Vranje (deo koridora 10), i nazad. Osećam se nikad bolje, kao da sam kresnuo Saru Džesiku Parker.
Denny Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 Jesi li startovao 200 riba usput? Nije 30km malo.
hypnos Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 haha mozda on stvarno pojebao neku curu usput odakle znas
Josif Visarionovič Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 Haha Prinche iako nisam mogao da postujem ovih dana valjao sam se od smeha.Jednostavno si neunistiv,toliko gluposti napisanih da je to neverovatno. Cek kakav bre recept,znaci moras da glumis nesto sto nisi kako bi prisao ribi?Mislim da nema veceg meraka kad se svidis nekoj do jaja ribi a da pritom nista nisi uradio oko nje,samo te snimi negde,u gradu,diskoteci itd. Pricas tu o Razbijacu,pa za razliku od tebe on bar lici na ljudsko bice,nema gnezdo na glavi,covek je nabildovan i drzi do sebe tako da mislim nema potrebe da se poredis sa njim,smesno je. Startovao 300 riba?Pa dobro,budi iskren i reci sa koliko njih si bio od tog impozantnog broja?Mislim,nije poenta startovati 1000 riba za 2 dana i da ne prodjes ni kod jedne i onda ispada da si iskusan :) :)
Bata Trokrilni Posted July 26, 2009 Author Report Posted July 26, 2009 Viđao sam usput zgodne žene, ali su sve vodile malu decu sa sobom. U gradu Surdulici je druga priča, tu ima pravih bombi od zgodnih devojaka i žena. Samo što su većina seljanke, ja s njima i ne pokušavam da nađem zajednički jezik. Ima i nešto klinki u metal fazonu (dok ih isti ne prođe), koje se primaju na likove kao što sam ja, ali mnogo je to mlado i neozbiljno.
Bata Trokrilni Posted July 26, 2009 Author Report Posted July 26, 2009 Pricas tu o Razbijacu,pa za razliku od tebe on bar lici na ljudsko bice,nema gnezdo na glavi,covek je nabildovan i drzi do sebe tako da mislim nema potrebe da se poredis sa njim,smesno je. Startovao 300 riba?Pa dobro,budi iskren i reci sa koliko njih si bio od tog impozantnog broja?Mislim,nije poenta startovati 1000 riba za 2 dana i da ne prodjes ni kod jedne i onda ispada da si iskusan :) :) Ne znam na koju Razbijačevu sliku misliš, pošto ih ima raznih, a likovi na njima jedan s drugim veze nemaju. I ja sam bio nabildovan u srednjoj, pa mi to nije nešto mnogo pomagalo kod suprotnog pola. To gnezdo na glavi o kome govoriš je moja prelepa duga kovrdžava kosa, na kojoj možeš samo da mi zavidiš. Dok sam imao kratku kosu, cure me nisu ni primećivale, sad malo-malo pa se svidim nekoj, a pritom i mnoge druge hoće da mi pohvale kosu, da me pomaze po njoj, i tako. Glupo je da komentarišeš moj fizički izgled, zato što sam ja njime prezadovoljan i o tehnici zavođenja govorim nevezano za fizički izgled - to je stvar ukusa, nekim se curama sviđam, nekim ne, bitno je šta u glavi imam da bih zaveo one kojima se fizički sviđam. Rekao sam, ja mislim triput, sa koliko sam cura bio te godine kad sam startovao toliko njih. Pošto vidim da ovde ima sumnje u to kako je meni uspevalo da startujem toliki broj devojaka, reći ću samo da nema ništa lakše od odlaska u KST i 20-tak prilazaka za veče. Cure raznih generacija i profila samo dolaze i odlaze, teže je izbeći ih, nego startovati ih. Samo što ja u KST nisam otišao od oktobra 2006, a sad ne bi ni bilo smisla da idem, jer to je ipak studentski klub, a ja više nisam student.
Josif Visarionovič Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 Ne znam na koju Razbijačevu sliku misliš, pošto ih ima raznih, a likovi na njima jedan s drugim veze nemaju. I ja sam bio nabildovan u srednjoj, pa mi to nije nešto mnogo pomagalo kod suprotnog pola. To gnezdo na glavi o kome govoriš je moja prelepa duga kovrdžava kosa, na kojoj možeš samo da mi zavidiš. Dok sam imao kratku kosu, cure me nisu ni primećivale, sad malo-malo pa se svidim nekoj, a pritom i mnoge druge hoće da mi pohvale kosu, da me pomaze po njoj, i tako. Glupo je da komentarišeš moj fizički izgled, zato što sam ja njime prezadovoljan i o tehnici zavođenja govorim nevezano za fizički izgled - to je stvar ukusa, nekim se curama sviđam, nekim ne, bitno je šta u glavi imam da bih zaveo one kojima se fizički sviđam. Rekao sam, ja mislim triput, sa koliko sam cura bio te godine kad sam startovao toliko njih. Pošto vidim da ovde ima sumnje u to kako je meni uspevalo da startujem toliki broj devojaka, reći ću samo da nema ništa lakše od odlaska u KST i 20-tak prilazaka za veče. Cure raznih generacija i profila samo dolaze i odlaze, teže je izbeći ih, nego startovati ih. Samo što ja u KST nisam otišao od oktobra 2006, a sad ne bi ni bilo smisla da idem, jer to je ipak studentski klub, a ja više nisam student. Nemam sta da ti zavidim,moja kosa je takodje kovrdzava sto mozes videti i na ovoj slici,ja sam onaj skroz levo.Ali za mene je to griva i nimalo mi se ne svidja,a i mom obliku glave ne pristaje takva frizura s toga eto ti jedan pwn od mene. http://i267.photobucket.com/albums/ii308/Svinjson/IMG-3.jpg E pa sad,kazes bio si nabildovan,znas ljudi poseduju i neku harizmu.Imam recimo ortaka koji je izuzetno ruzan,nema kola,nema para a znas kakve ribe ima,pola grada je u fazonu 'sta vide one na njemu' Ti izgleda nemas ni harizmu a ni ostale atribute pa pribegavas nekim vestackim metodama
hypnos Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 To gnezdo na glavi o kome govoriš je moja prelepa duga kovrdžava kosa, na kojoj možeš samo da mi zavidiš. Dok sam imao kratku kosu, cure me nisu ni primećivale, sad malo-malo pa se svidim nekoj, a pritom i mnoge druge hoće da mi pohvale kosu, da me pomaze po njoj, i tako. znaci ta kosa te cini lijepim,a zamisli dok spavas pa ti dodje neko i osisa te a ?
tier_mfkr Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 Nem' pojma, moja sadasnja devojka je mene smuvala...
Dark_Elf Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 Nem' pojma, moja sadasnja devojka je mene smuvala... :) Smandrljala te dok si bio pijan, ili šta?
Zen Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 To najbolje ide na Beer Festu, preporucujem :) Ova tema ftw.
Guest Sha Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 Realno, ova tema može da se preimenuje u "Najbolji, najgluplji i najsmešnji postovi Vol. 2"
METAL Man Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 Evo vam tema, samo nemoj da kukate vise bre. Ocistio sma malo, ajde samo iskulirajte sa onim FAIL slikama i smajlijima i sve ce biti O.K.
Recommended Posts