Fapril ethereal Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 rec "zavodjenje" mi zvuci old skul i gej...
Bata Trokrilni Posted July 27, 2009 Author Report Posted July 27, 2009 извалио сам да Велика Плана, процентуално гледано, има највише лепих девојака у Србији! иначе, морао сам да испробам ону фору: "јел си испала из бомбоњере кад си била мала...?" и, веровали или не, УПАЛИЛО ЈЕ! :) Moja bivša je iz Velike Plane, s tim što je ja ne bih svrstao u red lepotica.
voodoo_ Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 rec "zavodjenje" mi zvuci old skul i gej... gtfo, you cant spell oldschool without cool.
Dark_Elf Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 (edited) Pa naravno da ne treba poljubiti curicu na silu, odnosno kad nije trenutak... treba to ko u filmovima... da neka svetlost padne na oboje, da se vidi blurovana poluispijena čaša i sveća u pozadini, da krene u pozadini neki romantični šlager, da se oči susretnu, dok ste u zagrljaju... tek onda :) Šalu na stranu... ako bih već morao da poljubim devojku, a ne bih znao da l' je trenutak, učinio bih to brzo, kad ona ne očekuje i u obraz, a dok se ona snađe, otišao bih, ili bi se pravio lud, ili pak - smelo bih je pogledao u oči... zavisi već od devojke... To bi valjda bilo dovoljno da prenese poruku. Edited July 27, 2009 by d4rk3lf
Fapril ethereal Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 gtfo, you cant spell oldschool without cool. u pravu si ,ali kad cujem rec zavodjenje,pomislim na ljude-brojeve.. evo recimo ja sam na mom faksu zaveden pod brojem 171/02
Denny Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 Opet ne uspevaš da razlučiš prijateljstvo od muvanja. Da, ti povedeš iskren razgovor i šta onda, je l' od toga baš se zavisi? Mogu ja da raščlanim, nije to problem. Ako želim da zavedem devojku radi veze, biće to neko koga bolje poznajem. Da jebe, može svako, kad god hoće. U većini slučajeva zavisi. Mnogo devojaka zna kad joj prosipaš neke jadničke fore, ma koliko se ti trudio.
Bata Trokrilni Posted July 27, 2009 Author Report Posted July 27, 2009 Mogu ja da raščlanim, nije to problem. Ako želim da zavedem devojku radi veze, biće to neko koga bolje poznajem. Da jebe, može svako, kad god hoće. U većini slučajeva zavisi. Mnogo devojaka zna kad joj prosipaš neke jadničke fore, ma koliko se ti trudio. Ma znam, nego zamisli ovakvu situaciju: ti se skontaš sa devojkom maksimalno, pričate o zajedničkim temama, razumete se, lepo vam je jedno sa drugim, družite se tako neko vreme. Onda ti kreneš u akciju, jer smatraš da je sazrela situacija za vezu, da ste se dobro upoznali, da ti ona odgovara i da ti izgleda i da ti njoj odgovaraš. I onda ti ona kaže: "Izvini, ti si mi jako drag, možda i najdraži, ali u tome i jeste problem. Ja sam te zavolela kao prijatelja, gotovo kao brata. Ne bih mogla da se smuvam s nekim ko mi je kao brat". E, o tome ti pričam. Ako ti se devojka sviđa, moraš od početka da nastupaš kao udvarač, da razgraničiš šta ti je cilj - prijateljstvo ili veza. Inače ćeš lako upasti u ćorsokak prijateljstva, a neko drugi, ko je kratko poznaje i nije joj ni izbliza blizak kao ti, biće joj dečko, samo zato što je u startu nastupio kao zavodnik. Ne pričam napamet, meni se ta stvar upravo dešava, u poslednjih mesec dana, i nije nimalo prijatno.
Dead Man Walking Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 Ja samo znam da nam trebaju na yumetalu statusi "single" i "in a relationship" kao na facebook-u Pa da možemo da komentarišemo jedni drugima
Denny Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 Pre ili kasnije, ta platonska veza će pući. Uvek tako biva.
NećuDisplejNejm Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 Ja samo znam da nam trebaju na yumetalu statusi "single" i "in a relationship" kao na facebook-u Pa da možemo da komentarišemo jedni drugima ne zaboravi na lajkovanje
nerevarine Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 ja da drzim ovaj yumetal, stvarno bi uveo te premium naloge, al bi ja naplacivao da vidite princa. realno, dal ima neko da ne bi davo 500 kinti godisnje da cita ova njegova sranja...
Download_manager Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 Ma znam, nego zamisli ovakvu situaciju: ti se skontaš sa devojkom maksimalno, pričate o zajedničkim temama, razumete se, lepo vam je jedno sa drugim, družite se tako neko vreme. Onda ti kreneš u akciju, jer smatraš da je sazrela situacija za vezu, da ste se dobro upoznali, da ti ona odgovara i da ti izgleda i da ti njoj odgovaraš. I onda ti ona kaže: "Izvini, ti si mi jako drag, možda i najdraži, ali u tome i jeste problem. Ja sam te zavolela kao prijatelja, gotovo kao brata. Ne bih mogla da se smuvam s nekim ko mi je kao brat". E, o tome ti pričam. Ako ti se devojka sviđa, moraš od početka da nastupaš kao udvarač, da razgraničiš šta ti je cilj - prijateljstvo ili veza. Inače ćeš lako upasti u ćorsokak prijateljstva, a neko drugi, ko je kratko poznaje i nije joj ni izbliza blizak kao ti, biće joj dečko, samo zato što je u startu nastupio kao zavodnik. Ne pričam napamet, meni se ta stvar upravo dešava, u poslednjih mesec dana, i nije nimalo prijatno. Istina
Guest HEFEST Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 Mene je jednom davno jedna riba u prepunom GSP-u tako lepo odradila da mi je to najdraza seksualna uspomena u zivotu. Ja stao lepo iza nje, a ona u minicu. Riba kao puce. Predobra za mene. Ljudi samo ulaze pa se mi sve vise stiskamo. Riba se okrenula na momenat i pogledala onako jebacki. Malo potom poce da trlja buljom o moje prepone i tako se desi seks u busu. Nista nisam morao specijalno da radim. Riba je celu pricu sama vodila, a ja sam se trudio da joj olaksam. Kada je bilo gotovo riba se samo nasmeja i izadje na jednoj stanici ne osvrnuvsi se. Ja sam bio sokiran(prijatno) da tako nesto moze da te zadesi i u ovoj sugavoj zemlji. Takve stvari sam vidjao od raznih kalastura, ali od ribe sa ovakvim andjeoskim licem nisam. Nekada je zivot stvarno lep!!!
Zen Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 (edited) Mene je jednom davno jedna riba u prepunom GSP-u tako lepo odradila da mi je to najdraza seksualna uspomena u zivotu. Ja stao lepo iza nje, a ona u minicu. Riba kao puce. Predobra za mene. Ljudi samo ulaze pa se mi sve vise stiskamo. Riba se okrenula na momenat i pogledala onako jebacki. Malo potom poce da trlja buljom o moje prepone i tako se desi seks u busu. Nista nisam morao specijalno da radim. Riba je celu pricu sama vodila, a ja sam se trudio da joj olaksam. Kada je bilo gotovo riba se samo nasmeja i izadje na jednoj stanici ne osvrnuvsi se. Ja sam bio sokiran(prijatno) da tako nesto moze da te zadesi i u ovoj sugavoj zemlji. Takve stvari sam vidjao od raznih kalastura, ali od ribe sa ovakvim andjeoskim licem nisam. Nekada je zivot stvarno lep!!! Urbana legenda. Znam za ovu pricu jos od "96. Nekome se sigurno desilo. Ili je neko zarko zeleo da mu se desilo :) Edited July 27, 2009 by Smorock
Guest HEFEST Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 Urbana legenda. Cula sam ovu pricu jos "96. Nekome se sigurno desilo. Ili je neko zarko zeleo da mu se desilo Zamisli, ali samo zamisli da ti se urbana legenda desava, a ti pola vremena u neverici i ne znas da li je san ili java. Mozda je samo riba imala zelju da to sprovede u delo, a ja imao srece sto me uzela za zamorce.
Zen Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 Haj realno, koliko puta se svako od nas nasao u sardina guzvi u busu? A kapiram da neki sa foruma i imaju iskustva u jebanju. Pravom ne virtuelnom. I haj spoj ta dva iskustva i reci koliko je seks u punom busu izvodljiv bez da neko provali? Pokusaj samo da prepakujesh vrsnjaka na drugu stranu pantalona u punom busu i bice ti jasno kakva je studija izvodljivosti poduhvata koji osim vadjenja doticnog podrazumeva skidanje gacjica cici, zatim ritmickog nabijanja, teskog disanja i vracanja u prvobitni mod. Ako zanemarimo broj dobrih picaka koje pored toga sto su egzibicionistkinje, voze se u busu i svrshavaju pored penzosa i skolaraca u guzvi i sansu da se tako nesto desi nekome sa ovog foruma.
voodoo_ Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 "Pa odgovor na to pitanje je teško dati, ali odgovor je da."
Zen Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 Voodoo, mislim da se vise nikada necu voziti u punom busu. Na samu pomisao da se neko pored mene trpa drzeci se za sipku i slucajno brishe kitu u moju torbu imanje mesecne markice postaje ekvivalent VIP clanarini za yumetal.
Guest HEFEST Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 Bila je noc i mrak u busu. Svetla nisu radila ili bas slabo. Nekako se raspored ljudi namestio da bas niko nije primetio ili bar ja mislim posto sam se stalno osvrtao. Dosta sam stidljiv. To sto nisam dobio neku bolest mogu da pripisem cistoj sreci. Ali onakvoj ribi ko bi rekao ne ja mu placam pice, veceru i kartu za koncert Sonata Arctica-e. Plus sto ona nije ni pitala os ili nes. Sama ga je izvadila i baratala. Ja sam bio nemi pomatrac. Nem bar u pocetku dok nije pocelo hm, ahm, hma i tako...
Josif Visarionovič Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 Ako je bio mrak mozda je bila neka ukiseljena baba
Fapril ethereal Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 ... i sansu da se tako nesto desi nekome sa ovog foruma. tendencija podcenjivanja clanova ovog foruma,prevazilazi granice dobrog ukusa... na kraju cu da se uclanim na onaj HEFEST-ov gej forum...
In The Flesh Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 Bila je noc i mrak u busu. Svetla nisu radila ili bas slabo. Nekako se raspored ljudi namestio da bas niko nije primetio ili bar ja mislim posto sam se stalno osvrtao. Dosta sam stidljiv. To sto nisam dobio neku bolest mogu da pripisem cistoj sreci. Ali onakvoj ribi ko bi rekao ne ja mu placam pice, veceru i kartu za koncert Sonata Arctica-e. Plus sto ona nije ni pitala os ili nes. Sama ga je izvadila i baratala. Ja sam bio nemi pomatrac. Nem bar u pocetku dok nije pocelo hm, ahm, hma i tako...
Recommended Posts