Jump to content

Recommended Posts

Posted
tendencija podcenjivanja clanova ovog foruma,prevazilazi granice dobrog ukusa...

Nemoj da si na kraj srca, i Prince je clan ovog foruma ;)

Guest HEFEST
Posted
tendencija podcenjivanja clanova ovog foruma,prevazilazi granice dobrog ukusa...

na kraju cu da se uclanim na onaj HEFEST-ov gej forum...

Jos uvek nema clanova!!! :bigblue:

Posted
Bila je noc i mrak u busu. Svetla nisu radila ili bas slabo. Nekako se raspored ljudi namestio da bas niko nije primetio ili bar ja mislim posto sam se stalno osvrtao. Dosta sam stidljiv. :redface:

To sto nisam dobio neku bolest mogu da pripisem cistoj sreci. Ali onakvoj ribi ko bi rekao ne ja mu placam pice, veceru i kartu za koncert Sonata Arctica-e. Plus sto ona nije ni pitala os ili nes. Sama ga je izvadila i baratala. Ja sam bio nemi pomatrac. Nem bar u pocetku dok nije pocelo hm, ahm, hma i tako...

cekaj,ako ga je ona izvadila a ti bio samo nemi posmatrac, jel to znaci da je to bila shemale?

Posted

Мене интересује која је то линија била? Ако је 17, 18, 95 можда би и било довољно времена...

Guest HEFEST
Posted (edited)
Мене интересује која је то линија била? Ако је 17, 18, 95 можда би и било довољно времена...

27A ili 27E za Mirijevo. Sasvim dovoljno vremena. Jos je i bus bio krsina pa nije jurio bas kao kometa.

Nije to bio maratonski seks. Plus sam bio napaljen nevidjeno (ko i ne bi normalan) i nisu mi trebali sati uopste.

Edited by HEFEST
Posted

zamisli kako se to sve lepo poklopilo...nema svetla u  busu,slepi penzioneri,bus ide sporo,riba hoce da se kresne sa nekim u busu...i bas se pojavis ti...covece,koja sreca...

Guest Razbijač-NAAĆI
Posted
27A ili 27E za Mirijevo. Sasvim dovoljno vremena. Jos je i bus bio krsina pa nije jurio bas kao kometa.

Nije to bio maratonski seks. Plus sam bio napaljen nevidjeno (ko i ne bi normalan) i nisu mi trebali sati uopste.

Kako sereš,za medalju.

Posted (edited)
Bila je noc i mrak u busu. Svetla nisu radila ili bas slabo.

A kako si ti video da je predobra ako je bio mrak u busu? Cak si video i kako te je pogledala?

Edited by Talvi
Guest HEFEST
Posted

Moj ceo zivot je pun cudnih situacija. Ko me bolje poznaje i ko je akcijao samnom bilo kada jasno mu je o cemu pricam. Ja sam lepak za budale. Tako da nekada moram da se bijem zbog toga (tucu kao vid komunikacije mrzim jer je to krajnje primitivan cin, ali nekad neophodan), a nekada su u pitanju situacije kao ova u busu (dobro ne bas kao ova jer mi je ova najdraza). Bilo kako bilo buduci da sam nepopravljivi komicar i zajebant i volim da uveseljavam drustvo svaka akcija koju ja sprovedem je osudjena na uspeh. Svakodnevne cudne stvari koje mi se desavaju su bile kamen spoticanja izmedju moje devojke i mene i zbog toga smo se za malo i zauvek razisli. Tesko je da covek poveruje u toliku kolicinu slucajnosti. Njoj je dugo trebalo da shvati to. NPR. treba da se nadjem sa njom i ispred mene se desava saobracajka i vadim coveka iz zapaljenog auta. Vozim ga u bolnicu i cekam da policija zavrsi uvidjaj. Takodje telefon mi se prazni u tom trenutku, a niko koga sam pitao nema kredita. Riba ludi i pravi scene kasnije. Takav dan nije izuzetak vec pravilo.

Posted
Plus sam bio napaljen nevidjeno (ko i ne bi normalan) i nisu mi trebali sati uopste.

Sada znamo i da imaš problema sa potencijom

Posted (edited)
NPR. treba da se nadjem sa njom i ispred mene se desava saobracajka i vadim coveka iz zapaljenog auta. Vozim ga u bolnicu i cekam da policija zavrsi uvidjaj. Takodje telefon mi se prazni u tom trenutku, a niko koga sam pitao nema kredita. Riba ludi i pravi scene kasnije. Takav dan nije izuzetak vec pravilo.

Edited by Talvi
Posted (edited)
cekaj,ako ga je ona izvadila a ti bio samo nemi posmatrac, jel to znaci da je to bila shemale?

Обожавам овај форум! :) :) :):pivopije:

Царе, не знам да ли си упућен, али оно Е у називу линије значи да је ЕКСПРЕС, а последњих 10 година на те две линије не возе кршеве, баш напротив! :);)

Edited by Селектор
Guest HEFEST
Posted
Обожавам овај форум! :):):):pivopije:

Царе, не знам да ли си упућен, али оно Е у називу линије значи да је ЕКСПРЕС, а последњих 10 година на те две линије не возе кршеве, баш напротив! :);)

Ovo je bilo 2001. godine i tada su i 27E bili krsevi. Mozda ne svi, ali neki sigurno. I nisam siguran da li je A ili E. Veca je verovatnoca da je A jer sam sa njim cesce isao.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...