Josif Visarionovič Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 Ja ne znam,a zanima me?Sta sam propustio
Dark_Elf Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 Prinče aj ne kenjaj, nego reci koja ti je ta snajka.
tier_mfkr Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 Ja sam se uplašio nje tako odvažne... i njenog ćaleta. Meni ta odvaznost budi neku strast... Zamislite SS uniformu, a pod sapkom plava kosa, a dugmad na kosulji raskopcana... iiiijjjojjj
Denny Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 Neka je bre tema... kome se ne sviđa neka je zaobiđe. Meni je Ok tema, jer i pored raznoraznih provala, neko kaže ponešto pametno. Ne smeta mi tema, ali određeni ljudi tonu neviđenom brzinom.
Josif Visarionovič Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 Meni ta odvaznost budi neku strast... Zamislite SS uniformu, a pod sapkom plava kosa, a dugmad na kosulji raskopcana... iiiijjjojjj Btw Prinche aj kad si vec naceo reci o kome se radi?
Dark_Elf Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 Meni ta odvaznost budi neku strast... Zamislite SS uniformu, a pod sapkom plava kosa, a dugmad na kosulji raskopcana... iiiijjjojjj jbg... ja nisam u tom sado tripu. Ne trpim dominaciju žene - ja moram da budem dominantan po svaku cenu! Prinče, svi čekamo... evo ja sam i prestao da radim.
Footog Qpoos Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 ja mislio branislava nazi sponzorusa...
Bata Trokrilni Posted July 27, 2009 Author Report Posted July 27, 2009 Prinče aj ne kenjaj, nego reci koja ti je ta snajka. Ta snajka ima dečka, ali ja zato imam strpljenja. Jedini problem je ono o čemu smo raspravljali na ovoj temi - ćorsokak prijateljstva, ali upravo radim na tome da sprečim da počne da me posmatra kao "brata". Inače, s kojom lepoticom sam se viđao početkom godine, to ti barem znaš. Lično si me jednom opomenuo da, šta god da je bilo i koliko god me provocirala, ne kompromitujem to javno na forumu i ja sam te poslušao. Sad je to već davna prošlost.
Dark_Elf Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 Ehh... pa nije lepo Prinče otimati tuđe devojke. Mada ako devojka pristane da bude oteta, onda i nije za neko poštovanje. Uzgred, uvek ću stajati iza toga da se interni sukobi ne iznose na forum, ko ti što si imao sa tom malom.
kuruz Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 Која мала? Ништа не знам. Успут, не видим шта је лоше у томе да раскинеш са неким због неког другог.
Vlladimir Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 Ta snajka ima dečka, ali ja zato imam strpljenja. Jedini problem je ono o čemu smo raspravljali na ovoj temi - ćorsokak prijateljstva, ali upravo radim na tome da sprečim da počne da me posmatra kao "brata". A šta ako se dotična uda za aktuelnog?
Dark_Elf Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 Успут, не видим шта је лоше у томе да раскинеш са неким због неког другог. Loše je u tome ako riba ne raskine sa dečkom, a flertuje sa drugim. Mnogo je poštenije kad ti se sviđa neko drugi, raskinuti, a ne zavlačiti nekog. Nikada nisam imao takva iskustva na sreću, a i kad bih imao, ta devojka bi prestala da postoji za mene, jer mi takva ne treba. Isto naravno važi i za nas, ne samo za cure.
Bata Trokrilni Posted July 27, 2009 Author Report Posted July 27, 2009 Ehh... pa nije lepo Prinče otimati tuđe devojke. Mada ako devojka pristane da bude oteta, onda i nije za neko poštovanje. Uzgred, uvek ću stajati iza toga da se interni sukobi ne iznose na forum, ko ti što si imao sa tom malom. Pa onda ti je jasno zašto neću da ponovim istu grešku sa ovom drugom malom, jer se nikad ne zna šta može da krene naopako između mene i nje. Ne treba se kompromitovati. Mada, ne veruje da će biti nekih problema - ako mi ne bude uspelo, mirno ću se povući, ja sam joj to i rekao. Mada, mislim da neki ovde znaju s kojom curom se viđam.
imaginos Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 svejedno, ribe vole treshe i ermaks. znachi, josh od kad sam nabavio lakosta naochare za sunce iz rima, devojke se lepe samo tako.. aha, rogoguze, sad si se odao! ici ces u pakao zato sto se prepustas zeljama puti i tamo ce da te muci djavo!! :)
Footog Qpoos Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 to je ona varijanta...necu da ti pokazem sta imam u ruci...ne smem,pobecice...imam super ribu,al ne smem da kazem ko je,ima decka,ustvari nije mi riba,ono,ni ne poznajem je...video sam sliku...izlazimo,nosim je u novcaniku...mislim,ono...
Bata Trokrilni Posted July 27, 2009 Author Report Posted July 27, 2009 A šta ako se dotična uda za aktuelnog? Ništa, pomirio bih se s tim, mada je ona još mlada za udaju. Mnogo bi me više pogodilo da ga ostavi i smuva se s nekim trećim. Loše je u tome ako riba ne raskine sa dečkom, a flertuje sa drugim. Mnogo je poštenije kad ti se sviđa neko drugi, raskinuti, a ne zavlačiti nekog. Nikada nisam imao takva iskustva na sreću, a i kad bih imao, ta devojka bi prestala da postoji za mene, jer mi takva ne treba. Isto naravno važi i za nas, ne samo za cure. Koliko sam skapirao, njen sadašnji dečko je flertovao s njom dok je bila sa prethodnim i nagovarao je da ga ostavi, tako da ne može da se žali ako se i njemu isto desi.
Baal Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 Loše je u tome ako riba ne raskine sa dečkom, a flertuje sa drugim. I flertovanje je ok dok je samo flertovanje.
Ајлин Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 aha, rogoguze, sad si se odao! ici ces u pakao zato sto se prepustas zeljama puti i tamo ce da te muci djavo!! A ti, samo čitaš čitaš a ništa ne pišeš! Sramota! Ajde otvori se
Bata Trokrilni Posted July 27, 2009 Author Report Posted July 27, 2009 to je ona varijanta...necu da ti pokazem sta imam u ruci...ne smem,pobecice...imam super ribu,al ne smem da kazem ko je,ima decka,ustvari nije mi riba,ono,ni ne poznajem je...video sam sliku...izlazimo,nosim je u novcaniku...mislim,ono... Njenu sliku, koju sam snimio dok smo sedeli na Kališu, čuvam u svom mobilnom telefonu i slobodan sam da se pohvalim da je to najbolje uspela od svih njenih fotografija koje sam video.
Dark_Elf Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 Koliko sam skapirao, njen sadašnji dečko je flertovao s njom dok je bila sa prethodnim i nagovarao je da ga ostavi, tako da ne može da se žali ako se i njemu isto desi. Tako se i ti ne možeš žaliti ako i tebe ostavi zbog istog razloga. Deluje mi ko neka koja ne zna šta hoće. No, na kraju krajeva, vaša stvar.
voodoo_ Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 Mada, mislim da neki ovde znaju s kojom curom se viđam. Sa ovim sranjem više podsećaš na one glupe klinke koje u razgovoru sa drugima spominju svoje drugare i drugarice koristeći lična imena, pritom se ni malo ne obazirući što se sagovornik sablažnjava jer jebeno pojma nema o kome se radi jer prvi put čuje za dotičnu ili dotičnog. Imena ili gtfo.
kuruz Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 Loše je u tome ako riba ne raskine sa dečkom, a flertuje sa drugim. Да би оставила оног са којим је, мора да оствари бар неки ближи контакт са другим, зар не? Иначе не би оставила овог са којим је. Koliko sam skapirao, njen sadašnji dečko je flertovao s njom dok je bila sa prethodnim i nagovarao je da ga ostavi, tako da ne može da se žali ako se i njemu isto desi. Убиће те неко.
Vlladimir Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 Ništa, pomirio bih se s tim, mada je ona još mlada za udaju. Mnogo bi me više pogodilo da ga ostavi i smuva se s nekim trećim. Brate, koliko to ima godina? Ma, šta ima da te pogodi, ako vam se ne da, ne da se...šta te briga.
Recommended Posts