Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ljudi, ja nemam pojma ko je Branislava, al' sam procitao sve njene postove i mislim da sam se zaljubio... :bigblue:

meni je prosao zatvor od kad citam njene postove! :D

Posted

Ova tema treba u stvari da se zove:

Naslov:

Zavođenje: Princ vs Hefest unlimited

Podnaslov:

kako da spapčite tu curu na virtuelni način

Posted
Sa ovim sranjem više podsećaš na one glupe klinke koje u razgovoru sa drugima spominju svoje drugare i drugarice koristeći lična imena, pritom se ni malo ne obazirući što se sagovornik sablažnjava jer jebeno pojma nema o kome se radi jer prvi put čuje za dotičnu ili dotičnog.

Imena ili gtfo.

Dobro bre, rekao si i sam "Gojko zna", ali ja ću vam reći. U pitanju je Jovana (Dark Miss/Happy Legs). Siguran sam da sem Gojka ima još ljudi koji znaju da se nas dvoje družimo, a šta će dalje od toga biti... videćemo. Naš odnos je krajnje iskren, jer jedno drugom otvoreno govorimo u kom pravcu želimo da se razvija, a ja se nadam da će moja "vizija" vremenom prevagnuti. :) Hteli ste, čuli ste, a ja se više neću na tu temu oglašavati, jer to je ipak naša privatna stvar.

Posted

Ај сад нико ништа да не пише 15 минута и да се правимо да смо шокирани!

Posted

posle hefestovih prica, sve ostalo je bledo... :( shmrc... svi smo mi noulajferi u poredjenju sa "jebacem iz GSP-a" :) :)

Posted (edited)
Meni ta odvaznost budi neku strast... Zamislite SS uniformu, a pod sapkom plava kosa, a dugmad na kosulji raskopcana... iiiijjjojjj :twisted:

Брате, иди гледај "Ало, Ало"!!! ;):)

to je ona varijanta...necu da ti pokazem sta imam u ruci...ne smem,pobecice...imam super ribu,al ne smem da kazem ko je,ima decka,ustvari nije mi riba,ono,ni ne poznajem je...video sam sliku...izlazimo,nosim je u novcaniku...mislim,ono...

Трне, стварно си мега фаца, одличан пост! :pivopije:

Mislim na više nikad neću gledati dva'es sedmicu istim očima...

Treba paziti gde sedaš u tom busu, definitivno.

Лако је вама да се зајебавате, али ја сам с времена на време принуђен да се возим истим.

Од сад више нећу да се хватам за шипке док стојим, а иначе ретко седим, јер се у бусу увек нађе пензоса (сведока Хефестове јебачине) којима великодушно препустим седиште, сем касно увече, тад се не возе. :);)

Edited by Селектор
Posted
Лако је вама да се зајебавате, али ја сам с времена на време принуђен да се возим истим.

Ja se vozim svaki dan!

Posted

Sad ću možda da ispadnem kapetan očigledni, al aj da je rekao u Beovozu, nego u prevozu gde sa 5 metara primetiš i kad neko čudno pomera ruku, a kamoli da se riba češe o nečiji penis. Šta, prolazili su kroz tunel dugačak 10 minuta? Hajte molim vas.

Posted (edited)
Mozda si nekad dok si gledao kroz prozor nocu video taj bus u kom je Hefest prchio tu ribu, ali nisi znao...
Хахаха, генијално! :) :) :)

Ћути, докле год се нисмо ухватили за шипку на којој је скорела Хефестова семена течност, добро је! ;)

Edited by Селектор
Posted
Sad ću možda da ispadnem kapetan očigledni, al aj da je rekao u Beovozu, nego u prevozu gde sa 5 metara primetiš i kad neko čudno pomera ruku, a kamoli da se riba češe o nečiji penis. Šta, prolazili su kroz tunel dugačak 10 minuta? Hajte molim vas.

To su penzosi, oni su coravi kao krtice..

Хахаха, генијално! :) :) :)

Ћути, докле год се нисмо ухватили за шипку на којој је скорела Хефестова семена течност, добро је! ;)

Svrsavao je u ceger sa pijace neke babe.

Posted (edited)
Svrsavao je u ceger sa pijace neke babe.

Осећам да је после било:"Ју, пријатељице, види брош!"

А пријатељица узима у руку, оно се развлачи, па каже:"Ма, јок море, ланчић!" :);)

Edited by Селектор
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...