Jump to content

Recommended Posts

Posted
Prince vs Branislava

borba za yum tron

vote now :):)

Njak, mogu jedino da budu leva i desna ruka Teshi teshanovicu. I to Princ da bude desanka a Branislava leva :mhihi:

Posted
Prince is out of my league...I[m more like Razbijac...:)

Jok more, sa njim se niko ne zajebava, pošto će odma' da ga turi u pesmu, a tvoji postovi su za plakanje od smIJa.

Guest HEFEST
Posted

Ovo je najbolje zavodjenje. Samo udri po gomili!!! :rockdevil::rockdevil::rockdevil:

Guest HEFEST
Posted
Arijevske.

Ne vidi se kad je mrak u busu.

Posted

Voljela bih kada bih bila osoba koja voli da odgovara na te vrste prozivki.

Odoh da čitam nekog Gogolja, Turgenjeva, Čehova ili Bulgakova... :)

Posted (edited)
Branislava, ako obrijem glavu i nabijem svastiku na rame, hoćeš se smuvati sa mnom? :wub:

Nece,ali zato on hoce:

14e.jpg

Edited by lemmy sixx
Guest HEFEST
Posted

Ja mnogo volim devojke obucene u kozu. Zato se i zalazem da se svi metalci i metalke, a takodje i nacisti, oblaze kako dolikuje tj. u kozu.

Posted
Voljela bih kada bih bila osoba koja voli da odgovara na te vrste prozivki.

Odoh da čitam nekog Gogolja, Turgenjeva, Čehova ili Bulgakova... :)

Mislis odustajem zato sto nemam pojma ni sta sam do sad pisala...OK...Posteno...Bolje ikad nego nikad a za te pisce pametno sto si uvidela da postoji svet i izvan kompjutera i foruma...Pohvalno :)

Posted
Ja mnogo volim devojke obucene u kozu. Zato se i zalazem da se svi metalci i metalke, a takodje i nacisti, oblaze kako dolikuje tj. u kozu.

Po ovome ispada da samo zato sto ti volis svi treba da nose kako bi sve mogao da ih muvas.Jel istina da si mu ulazio u verenicu :) :) :) :) svalercino

Posted
Nećeš? :(

Za sve moje fanove (a vidim da ih ima mnogo) koji nisu radili domaci zadatak i citali temu Oi! Punk obavestenje 20 aprila ja i Svarog smo rekli sudbonosno da...I kao svaka dobra nazzi sponzorusa i tradicionalno vaspitana arijevka smatram da je muz svetinja i da ga nikada necu prevariti :)

Guest HEFEST
Posted
Po ovome ispada da samo zato sto ti volis svi treba da nose kako bi sve mogao da ih muvas.Jel istina da si mu ulazio u verenicu :):):):) svalercino

Ja se ne bih bunio. U ciju sam ja to verenicu ulazio. Ne secam se mozda sam bio pijan.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...