Axeanosilas Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Prince vs Branislava borba za yum tron vote now :) Њено тијело са његовом главом фтњ...
lemmy sixx Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Prince is out of my league...I[m more like Razbijac... Daleko si ti jos od Razbijaca...jako daleko...Princ je tvoja liga.
WoS Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Prince vs Branislava borba za yum tron vote now :) Njak, mogu jedino da budu leva i desna ruka Teshi teshanovicu. I to Princ da bude desanka a Branislava leva
kuruz Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Prince is out of my league...I[m more like Razbijac... Jok more, sa njim se niko ne zajebava, pošto će odma' da ga turi u pesmu, a tvoji postovi su za plakanje od smIJa.
lemmy sixx Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Њено тијело са његовом главом фтњ... A vi ste videlo njeno telo?Jel maslinasto zelene ili crne boje?
Guest HEFEST Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Ovo je najbolje zavodjenje. Samo udri po gomili!!!
Josif Visarionovič Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Ne dao bog da dodje novi clan na forum i uleti na ovu temu,skapirace da treba da pridje i muva ribu sa knjigom iz filozofije
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Jok more, sa njim se niko ne zajebava, pošto će odma' da ga turi u pesmu, a tvoji postovi su za plakanje od smIJa. Ja nazalost nisam poetski talentovana...
kuruz Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 A vi ste videlo njeno telo?Jel maslinasto zelene ili crne boje? Arijevske.
Guest HEFEST Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Arijevske. Ne vidi se kad je mrak u busu.
Denny Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Branislava, ako obrijem glavu i nabijem svastiku na rame, hoćeš se smuvati sa mnom?
lemmy sixx Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 E jebiga,to nije interesantno.Svi smo mi arijevske boje koze.Da je maslinasto zelena ili gestapovsko crna,bila bi interesantnija.
Kokopelli Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Voljela bih kada bih bila osoba koja voli da odgovara na te vrste prozivki. Odoh da čitam nekog Gogolja, Turgenjeva, Čehova ili Bulgakova...
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Branislava, ako obrijem glavu i nabijem svastiku na rame, hoćeš se smuvati sa mnom? Eh...Da si procitao zaista sve sto sam napisala znao bi odgovor...
lemmy sixx Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 (edited) Branislava, ako obrijem glavu i nabijem svastiku na rame, hoćeš se smuvati sa mnom? Nece,ali zato on hoce: Edited July 28, 2009 by lemmy sixx
Guest HEFEST Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Ja mnogo volim devojke obucene u kozu. Zato se i zalazem da se svi metalci i metalke, a takodje i nacisti, oblaze kako dolikuje tj. u kozu.
Axeanosilas Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 A vi ste videlo njeno telo? Их, видели... Били у њему.
lemmy sixx Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Hocu i ja!Da vidim prvo...pa cu onda da odlucim da li bih unutra.
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Voljela bih kada bih bila osoba koja voli da odgovara na te vrste prozivki. Odoh da čitam nekog Gogolja, Turgenjeva, Čehova ili Bulgakova... Mislis odustajem zato sto nemam pojma ni sta sam do sad pisala...OK...Posteno...Bolje ikad nego nikad a za te pisce pametno sto si uvidela da postoji svet i izvan kompjutera i foruma...Pohvalno
Josif Visarionovič Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Ja mnogo volim devojke obucene u kozu. Zato se i zalazem da se svi metalci i metalke, a takodje i nacisti, oblaze kako dolikuje tj. u kozu. Po ovome ispada da samo zato sto ti volis svi treba da nose kako bi sve mogao da ih muvas.Jel istina da si mu ulazio u verenicu :) :) svalercino
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Nećeš? Za sve moje fanove (a vidim da ih ima mnogo) koji nisu radili domaci zadatak i citali temu Oi! Punk obavestenje 20 aprila ja i Svarog smo rekli sudbonosno da...I kao svaka dobra nazzi sponzorusa i tradicionalno vaspitana arijevka smatram da je muz svetinja i da ga nikada necu prevariti
Guest HEFEST Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Po ovome ispada da samo zato sto ti volis svi treba da nose kako bi sve mogao da ih muvas.Jel istina da si mu ulazio u verenicu svalercino Ja se ne bih bunio. U ciju sam ja to verenicu ulazio. Ne secam se mozda sam bio pijan.
Recommended Posts