BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 hm... a ko je jos prirodno platinasto plav? Pa to je na tebi da prokljuvis... A posto ti nisi ubedjena sam da ti nece biti previse tesko...
Zen Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 (edited) uskoro cu i ja da ga dobijem @ jaroslav Ima raspordaja 'elanki u Uscu, gtfo. :) hm... a ko je jos prirodno platinasto plav? Edited July 28, 2009 by Smorock
Јарослав Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 @ jaroslav Ima raspordaja 'elanki u Uscu, gtfo. :) само ако су тиграсте, и на њима пише "ја сам платинасто плав" :):)
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 стварно се не зна ко је гори. дал' Бранислава која мисли да је најсавршенија особа на свету, или ви који се са њом препирете. Pa da...tako mi i treba...ja dosla ovde da podrzim muske i da im kazem da je prilazenje devojkama OK i da nece ispasti glupi ako to urade a vi meni tako...a sto se savrsenosti tice to je van moje kontrole posto su bogovi tako odlucili
NećuDisplejNejm Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 duso bila sam ja i platinasto a i obicno plava. ne znam sta je tu toliko speshl. ni sam hitler nije bio plav.
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 duso bila sam ja i platinasto a i obicno plava. ne znam sta je tu toliko speshl. ni sam hitler nije bio plav. OK...sad mi je jasno da nemas pojma o cemu pricam...u redu je...
Bata Trokrilni Posted July 28, 2009 Author Report Posted July 28, 2009 Prince is out of my league...I[m more like Razbijac... Da bi bila kao Razbijač, ne bi smela biti stvarna. Za sve moje fanove (a vidim da ih ima mnogo) koji nisu radili domaci zadatak i citali temu Oi! Punk obavestenje 20 aprila ja i Svarog smo rekli sudbonosno da...I kao svaka dobra nazzi sponzorusa i tradicionalno vaspitana arijevka smatram da je muz svetinja i da ga nikada necu prevariti Pa što ne kažeš lepo da si udata, i nema problema. Druge devojke lažu da imaju dečka da bi oterale nepoželjne udvarače, a ti kriješ da imaš muža. Ona moja profesorka sije ove klinke za 2 koplja,ko nije video nek ode na slike clanova. Prinche mnogo si radoznao,opet neki fetish,a? Profesorka prva liga. Imao sam i ja jednu takvu, ali iz engleskog. Samo je bi ga, nisam skontao fazon za muvanje profesorki, možda ti znaš neki? U međuvremenu se udala i rodila troje dece.
NećuDisplejNejm Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 smorok: aha. karla del ponte junior. branislava,nemam pojma, jebi ga cak ni arijevska krv mi ne pomaze da budem pametnija. sori, glupa sam.
Narsil Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 (edited) Ја бих вас све појебао! Само зато што сте тако лепи! Куруза бих првог, он ми је секси, а онда бих мало женског меса, а двоумим се између Јарослава и Принца после, ал' нисам Бг-а, не знам на којју линију да их одведем, а после ћу само жене!!!!! Edited July 28, 2009 by Narsil
Јарослав Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 пази, ја не бријем дупе, тако да мораш добро да размислиш :):)
hypnos Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 branislava aj idi malo citaj literaturu,donijece ti kokopeli ima onj mnogo knjiga. mislim mogu i ja da ti donesem neko po mom izboru
Narsil Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 пази, ја не бријем дупе, тако да мораш добро да размислиш :):) То је твој проблем, теже ће да ти уђе. :):)
Јарослав Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 То је твој проблем, теже ће да ти уђе. :):) можда те буде мало гребуцкало :) јеботе, уништили сте Принцу тему :)
Bata Trokrilni Posted July 28, 2009 Author Report Posted July 28, 2009 можда те буде мало гребуцкало :) јеботе, уништили сте Принцу тему :) Nije to moja tema, već zajednička, forumska.
Bata Trokrilni Posted July 28, 2009 Author Report Posted July 28, 2009 Gde je Tesha?! Rešio da se malo odmori od forumskih zajebanata i napaljenih gotičarki.
Josif Visarionovič Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Profesorka prva liga. Imao sam i ja jednu takvu, ali iz engleskog. Samo je bi ga, nisam skontao fazon za muvanje profesorki, možda ti znaš neki? U međuvremenu se udala i rodila troje dece. Pricao sam vec na forumu da mi je u skolu donosila diskove iron maidena,cak mi je poklonila kasetu bruce dickinson accident of birth,i zbog toga je cela skola brujala da imamo neku semu,ali je imala nekog zajebanog lika Razvela se,vidjam je po gradu cesto,izlazi na ista mesta gde i ja,ispricamo se ponekad...
Narsil Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 можда те буде мало гребуцкало :) Користим кондом, нећу осетити. :) Али, не брини се ти ништа, бићу нежан. :):)
Josif Visarionovič Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 (edited) @jaroslav Pa pazi,na maturskoj veceri me je u onoj galami pitala 'sta radis kasnije' Pravio sam se da nisam cuo jer sam tad imao devojku i ozbiljnu vezu pa mi takvi ispadi nisu bili potrebni Edited July 28, 2009 by Josif Visarionovič
Јарослав Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 сад јој се реванширај, па кад је видиш у граду упитај ти њу "шта радиш касније"
Narsil Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 @jaroslav Pa pazi,na maturskoj veceri me je u onoj galami pitala 'sta radis kasnije' Pravio sam se da nisam cuo jer sam tad imao devojku i ozbiljnu vezu pa mi takvi ispadi nisu bili potrebni Што их ниси обе појебао?
Zen Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Tokom srednje skole profesorka engleskog se zalepila za mog decka. Koji je to bio hejt. Srecom ona meni nije predavala, a njemu se stalno nabacivala za vreme i posle casova. Jeste, bio je maneken, visok, lep i plav Profesorka je bila mlada, solidno je izgledala, ali srecom on se njoj nije dao Sto en znaci da nisam pizdela od te cele situacije koja je trajala gotovo citavo polugodiste.
Recommended Posts